Şimdi ben akşama ne yapayım. Kafamda o kadar çok şey var ki söylemek istediğim. Çok ta üzgünüm. İşyerindeyim ve günüm berbat geçiyor. Bir an önce akşam olsada konuşsak diye bakıyorum. Sigaraları yedim resmen. Moralim çok bozuk. Düşününce bile gözlerim doluyor. Duysusal olmasam keşke bu kada rama elimde değil işte =((
Tatlım ben anlamadım bundan önce sorunlarınız var mıydı?
Birden bire bu tepkileri vermesi bence hiç normal değil !!
Akşam al karşına derdini sor ama bence sende bu kadar iyi yaklaşma ona sen bir hiç misinde sana böyle davranıyo?
Kendini önemse lütfen ve gurur yap biraz senin ailene nasıl böyle davranır saygısızca ben olsam eşime çoktan tepki vermiştim bırak onun yatağını hazırlamayı valizini hazırlardım
canm seni çok iyi anlıorum üzüldüğün noktalarda sonuna kadar haklısın anlattığın kadarıyla tabi
bende yeni evli sayılırım öncelikle şunu söyliyim sana seni hiçe sayan takmayan bi adamla nasıl duruosun fln gibi yorumlar okudum bu yorumları takma kafana seni olumsuz etkilemekten başka bi işe yaramaz. bekarken hiç arkana bakmıcağın durumlarda evliysen durup düşünmek zorunda kalıosun heleki yeni evliysen kaç kişi için birden tartıyosun durumları.
yaşamayan bilemez daha yeni evlisin ilk sene hemen hemen bütün çifler motivasyon sorunu yaşıo oluo böyle ufak tefek tartışmalar tatsızlıklar biraz sabret canm eminim düzelcektir.bu demek değilki altta kal ezil kesinlikle bunu kastedmiorum asla ezdirme kendini ama ezilmicem diyede fevri davranıp haklıyken haksız duruma düşme.
konuşmaya çalış birinde anlamasa diğerinde anlıcaktır tartışmalarınızı insanlara yansıtmayın eşin dikkate alsın bunu çünkü yanlızken kabullenebileceğin bişey başkalarının yanında gerçekleşiosa 10 kat daha büyük bi sorun haline gelio bizler için
canm daha çok yenisin zmanala bulcaksınız doğruları yanlışları düzelcektir eminim, tüm çiftler alışma srecinde yaşıo aynı tarz problemleri ben yaşamayanı görmedim moalini bozma .al karşına eşini sakin sakin ama taviz vermeden yaptığının yanlış olduğunu anlat empati yapmasını sağla ben sana aynısını yapsam ailenin yanında nasıl hissedersin vs.dik dur karşısında herdediğime gelio sanmasın.(azcıkta acıtasyon yapabilirsin erkekler dayanamaz gözyaşlarına)
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp bu kadar içten yazdığın için. Sağol..
Konuşmayı deneyeceğim ilk önce ama yine höt höt yapmasından korkuyorum çünkü bende çıldırdığım zaman kıyamet kopuyor. dayanıyorum ama patladığım zamanda.........
böyle gerginlik varken sizin anneme gideceğim demeniz yanlış olmuş. gece gidip başka odada yatmaktansa onunla o zaman konuşmanız gerekiyodu.
bencede eşiniz çok saygısızmış keşke eve çağırmasaydın ne hali varsa görseydi ben bile çok sinir oldum ya vallahi siz iyi dayanmışsınız
daha 4 aylik evliyseniz canim cicim aylarindasiniz demektir. Ancak esinin niye böyle yaptigini gercekten bende cok merak etim:26:
Mutlaka bir sorun vardir, ama bunu Saygisizca (enistenden, ablandan ailenden) cikartmak yerine Insan gibi karsina seni alip konusmasi gerekirdi.
Enistenle ablanda yazik üzerine alinmis olabilir mutlaka acikla onlarada esinin bu tür davranislari oldugunu.
Oturup konus esinle burayada lütfen yaz sebebi neymis beyefendinin sacma tavirlarina cünkü gercekten cok merak etim
Valla ben de cok merak ettim...6 senelik evli, ikinci evliliği olan 35 yasında bir ablan olarak aklıma bazı seyler geldi ama senın moralini bozmak ıstemem sımdı..sen iyice bir anla buradan bızımle paylas lutfen..Umarım cok kötu sonuclara gıtmez tartısmanız..alttan alıp kendını ezdırme elbette ama initmemeye de calıs..İncitme ki, o incittiginde, ben sana böyle davranmıyorum deme sansın olsun..Ayrıca evliliğin ilk yılı cok zordur, erkekler evli olmaya ev adamı olmaya zor adapte olurlar, gelgitler yasarlar, hırcınlasırlar zaman zaman..Bu bir surec unutme, bunları atlata atlata oturuyor evlilik..Hic kimsenin evliliği mutlu mutlu baslayıp hep de öyle gitmiyor, herkesin hayatında var calkantılar..Cok basit bisey de olabilir..Onu anlamaya ve kendini dogru anlatmaya calıs..Kendini iyice doldurma ona karsı, tabi ki cok hatalı davranmıs ama akıllıca yaklas ve gercek nedeni almaya calıs agzından..Zordur bu tarz konusmalar bilirim, sabırlı olmaya calsı konusurken..Allah yardımcın olsun canım
evliligin ilk yılı çok zorlu derler ben henuz evli degilim ama bu sürec sizin için daha yeni çıkılmış bir yol böyle tripler felan aksam sakinm bi şekilde konusun sıkıntısını anlayıın derim canım... meseleye onun gözünden bak sen yazmamıssın ama muhakkak geçerli bişeyi vardır haaa gecerli bişey yok diyelim belki sımartılmak da istiyo olabilir ha ilkokul ögrencisi ha koca bir adam hiç farkı yok bunu unutma derim canımm
Sağol ablacım çok teşekkür ederim, ancak ben unutsamda artık ailemi susturamıyorum her seferinde aynı.. Babam annem bunları bilse, ablam barıştık sanıyor söyleyemiyorum. Bırakıp gittiğini eve geç geldiğini bilseler kıyameti koparırlar. Ailem her zman arkamda babam hep dön gel ama gidişin olmayacaksa der bana. Kapı gibi ailem var işim var elim kolum sağlam çalışabiliyorum çok şükür kimseye muhtaç değilim çekmek zorunda da değilim. Ama evlenince sevgiliyken ki gibi olmuyor işte. Kendimi yedim bitirdim resmen. Dakikaları sayıyorum şuan. Eve gitmeme saatler kaldı ha bire gözüm saatte. Ne olacak çok merak içindeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?