eşimle gayet iyi anlaşırken bir anda herşey mahvoldu

gerçektende şaka gibi yani kavganız :44: çay yüzünden bukadar bi olay uzarmı yada surat asılırmı diyeceğim ama benim kayınvalidemde anlatmıştı.. kayınpederimde bişeye küser aylarca konuşmazmış.. sudan bi sebeple yani.. enteresan Allah size sabır versin..

aman allahım bozmasın yuvanıza hep mutluluk versin inşallah canım sevindim haber bekliyorduk rabbim bozmasın..

erkekler gerçekten büyümüyor..
evliliğiniz henüz çok yeni,biz de bu tarz saçma sapan şeylerden çok tartışırdık.
hatta abimin eşi bizle dalga geçerdi..sizin derdiniz yok da suni dertler çıkartıyorsunuz kendinize diye..
konuştukça, doğru iletişim yolunu buldukça daha azalacaktır tartışmalarınız..
siz kendinizi ne kadar doğru ifade edersiniz ilişkinizde o yönde törpülenecektir.
Allah mutluluğunuzu daim etsin..

Son düzenleme:
aman allahım bozmasın yuvanıza hep mutluluk versin inşallah canım sevindim haber bekliyorduk rabbim bozmasın..

Allahımkötü günler yaşatmasın
turkocum sana özelden mesaj atamıyorum artık bi sorun var sende yazmadın zaten anlatacaklarım var

Teşekkür ederim çok çok hepinize. Zaman ayırdığınız beni dinlediğiniz akıl verdiğiniz için. iYİ Kİ VARSINIZZZZ =))
Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah

canım çok üzüldüm ama bence enişten ve ablanla alakalı bi durum yok.yazdıklarını okudukça aklımda beliren tek şey korkarım eşin başka biriyle görüşüyor yinede günahını almak istemiyorum ama allah yardımcın olsun

canım ben de ne kötü şeyler düşünmüşüm sorunu hallettiğinize sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin

YAzdım ya bak kocamaaaaaaaaannn =))

Ayy 6. sayfayı atlamışım ne oldu diye merak ediyorum ben de
Ne güzel konuşmuşsun ne güzel anlaşmışsınız.
Ve mutlu son, çok sevindim adına umarım bundan sonra eşin daha dikkatli davranır ve hep mutlu olursunuz

Eşinin açıklaması beni yinede tatmın etmedi :44:

Sağol canım. Allah razı olsun

Allahımkötü günler yaşatmasın
turkocum sana özelden mesaj atamıyorum artık bi sorun var sende yazmadın zaten anlatacaklarım var

ben sana özelden yazdım canım gelmedimi bugün msne açarım biraz işim var bekle canım temizliğimi bitirip dönecegim sana malum 2 de çocuk var

bazen bende sabah uyandıgımda kendimi mutsuz hissediyorum,akşam eşimle aramda hiç birşey yoksa bile sabah uyandıgımda pek muhabbet etmemekle beraber hiç konuşmuyorum desem yalan olmaz.. suratım eşimin tabiriyle mahkeme duvarı :)
ne bileyim bir rüya, yada eski anılarım (eşim dışında yaşamış oldugum kötü anılar )beni mutsuz etmeye yetiyor, ve eşimede yansıtıyorum egerki oda bana o anki aynam oluyorsa daha bi sinir oluyorum, ilgi falan bekliyorum, bana ilgi gösteriyorsa kriz olmadan çözülüyor bu durum.belki öyle bişey olmuştur, büyük bişey oldugunu hiç sanmıyorummm

erkeklerin muayyen günleri bizlerinkinden daha uzun sürüyor gerçeği bu olsa gerek :)
evli değilimde sevgili kaprisi tribi az çekmedim diyebilirim.. bazen acaba o mu kız benmi erkeğim noluyo ya diye çeliştiğim olmuştur
ama konuşabilmek kafadaki minik bi soruyu sorunu bile paylaşmak çok önemli herzaman
tüm mesajları okudum

tatlıya bağlanmasına çok sevindim :)

hendii inan seni merak ettiğimden şu soğukta pc almaya yukarı çıktım ve donuyorumm ama gördüm ki değmişş.. çok mutlu oldummm ya inşallahh hep böyle konuşarak halledebilecğiniz sorunlarınız olsunn beterinden saklasın rabbimm. gözünn aydınn .. sende bundan sonraa kocana bol bol çay demle vee onu sakın ihmal etmee çünkü o hem kocan hem küçük çocuğun :))

Kıyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm =)))
Canım benim teşekkür ederim ilgin ve alakan için çok sağol. Tamam iyiyim ben git ve hemen ısın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…