eşimle gayet iyi anlaşırken bir anda herşey mahvoldu

Eşinin senin söylediklerin karşısında sessiz kalması hoşuma gitti , laf ebeliği yapıp her söylediğine cevap verebilir yağ gibi daha da üste çıkabilirdi. Demek ki o da anlamış hatasını. Olur böyle şeyler , olmaması anormal olurdu zaten. Neyse sorunu çözümlediğinize çok sevindim. Allah büyük keder vermesin tatlım ,mutluluklar...

çay deyip geçme nerdeyse dünya savaşı çıkarıcakmış neyseki barış saglanmış....

Seni 5 dk daha fazla görebilmek için 3 saatlik iş yolum 6 saate çıkınca daha çok delirdim esının bu cumlesını okudukdan sonra yazının gerı kalanını okumak bıle ıstemedım ama sonuna kadar okudum ve ılk aylar oluyor boyle seyler benım esımde agresıf ama ılk aylar kussede ben kus bırakmadım o an hemen haksızsam bıle barısmaya bakıorum aynı evın ıcınde asla kus durmadık. barısmanıza cok sevındım annelerımız teyzelerımız hep nasıhat ederdı ne kadar kavga etsenızde aynı yatakda yatın ayrı yatak evlılık bıtırır dıe buda bı kosede dursun unutmayalım.

3 yıllık evliyim. evliliğimin ilk 2 ayı kabus gibi geçmişti.boşanma kararı dahi almıştık... Ve sorunlarımız aynı senin bahsettiğin konu gibiydi.. çay niye yok,o yok bu yok vs.. bi sürü şey. o zamanlar çok üzülmüştüm bunları yaşadığım için fakat şimdi diyorumki iyi ki o zaman o şiddetli tartışmaları,kavgaları vs.. yaşamışım... Çünkü temelimiz şuan çok daha sağlamlaştı... Birbirimize daha çok bağlandık... Şimdi oturup gülüyoruz o günlerimize :)) Allah herkesin yuvasına mutluluk,huzur versin..............

annelerımız teyzelerımız hep nasıhat ederdı ne kadar kavga etsenızde aynı yatakda yatın ayrı yatak evlılık bıtırır dıe buda bı kosede dursun unutmayalım.[/QUOTE]

Aynen katılıyorum , dikkat edilmesi gereken en önemli şey...

annelerımız teyzelerımız hep nasıhat ederdı ne kadar kavga etsenızde aynı yatakda yatın ayrı yatak evlılık bıtırır dıe buda bı kosede dursun unutmayalım.

Aynen katılıyorum , dikkat edilmesi gereken en önemli şey...
[/QUOTE]

Kesinlikle bende katılıyorum!!! Annem de der hep yatakları sakın ayırmayın ve ne olursa olsun yatağa küs girmeyin diye!!! Bizde ne kadar tartışırsak tartışalım yatağa asla küs girmiyoruz...

cnm yanlış anlama ama bu hikayede bi kopukluk var öncelikle 15gündür iyidik şimdi ne oldu demişsin 15gün öncesi nasıldınız ki
ayrıca sen bize sabahtan itibaren ssoğuk yazmışsın ama o gece ne oldu da adam soğuklastı yazmamıssın sanki bilerek atlamışsın
bize daha net acık olursan daha kolay yardım edebiliriz sana
bence biliyorsun ve sanırım bu kadar alttan almalarının sebebide bu
kusura bakma nacizane düşüncem bu
RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLÜR
hep sölerim insanın en büyük hazinesi evdeki huzurudur

ilgilenirmisiniz yada ciddiye alırmısınız bilmem ama dinimizdede hükmü ağırdır yatak ayırmamnın
hz.FATIMA ve hz.ali tartışmışlar ve hz. FATIMA gönlünü almıs ali efendimöizin sonra babasını ziyarete gitmiş DAHA O BİR ŞEY ANLATMADAN PE hz.FATIMAYA ŞÖLE BUYURMUŞ
``VALLAHİ FATIMA ALİNİN GÖNLÜNÜ ALMADAN YOLA CIKSAYDIN BU ARADA ÖLSEYDİN CENAZENİ KILMAZDIM ``
düzeltme için teşekkürler dalgınlığım agelmiş utandım doğrusu

Son düzenleme:

Büyük ders çıkarılacak Hadis , çok teşekkürler...

Hz. Ayşe Peygamberimizle evli. Hz. Aliyle evli olan Peygamberimizin kızı Hz.Fatımadır. Düzeltmek istedim...

mutlu sonn :)) hihihii iyi bari ya önemli bi mevzu değilmişş :) burdanda anlaşıldığı gibi erkekler ihmale ve unutulmaya gelemiyo :))

İlk seneler herkeste mi zor geçiyormuş :26: Evleneli 4 ay olmak üzere bizde geçenlerde ilk kez bir arkadaşlık sitesi üyeliği yüzünden gerilim yaşadık, sonrasında daha da birbirimizi tanıdık ve bağlandık gibi hissettim. Kavgasız gürültüsüz yakından tanışılmayacak mı ne

evliliğin ilk senelerinde iki tarafında hakimiyet kurma çabası vardır.ufak şeylerden ben öyle istedim ben böyle düşünüyorum olmadı olmalı falan derler bizde geçirdik o zamanları şimdi huylarımzı bildiğimiz için birbirimize davranışlarımız farklı..ama arada saygı bitmemeli birde ne olursa olsun yataklar ayrılmamalı..ben tartıştığımız gecesi özellikle beraber olurdum aramızdaki sıcaklık gitmesin diye ve sonrasında aradaki anlaşmazlıgı sessizce paylaşırdık..sorunlar hallediliyorda 3.kişilerin yanında olmamasına dikkat etmek lazım çünki onlar hep problemli aile gözüyle bakıyor sonrasında..iyi şanslar dilerim yeni evlilere.))

aman diyeyim kızlar bu arkadaşlık siteleri olur olmadık adreslere mail yolluyolar..biryervar jigolo mudur nedir iğrendim artık onun yüzünden netten..okadar çok şikayet varki..adamı resmen üye göseriyolar e mail adresini ve diğer kızlardan mail alıyolarmış gibi reklam yolluyolar.. bunun yüzünden çok şikayet gelmiş..erkek msnlerine yolluyolar reklamlarını..uyarayım sizleride..hertürlü problem halledilirde bu evli erkeklerde sapıklık çapkınlık sapkınlık bir tartışmayla hallolunmaz..boşanmaların çoguda bunlardan..aman diyim amannn

teşekkür ederim. çok sağol

15 gün öncesinde normal bir çift gibiydik hani problemi olmayan öyle yuvarlanıp giden. o 15 günde sarmaşık gibiydik çok çok iyiydi aramız yani. 32diş ortada geziyorduk onu demek istiyorum. o gece olan herhangi birşeyde yok zaten sabah gergin uyandı herhalde bende sabah o ses tonundan anladım yada iş yerinde birşeye kızdı bütün gün devam etti onu bilemiyorum. Zaten ortada birşey olsa bende ne yaptığımı bilir ona göre davranırım şaşkına dönüp neden çare arayayım ki ..
Kusura bakmıyorum tabi ki de. eksik birşeyler görmüş dile getirmişsin ben çok teşekkür ederim. Ama gerçekten olay bundan ibaret.

tam bir rezalet. Babama birşey göstereceğim internetten çat diye virüsler geliodu ekrana. Çıplak kadınlar bide böyle yanıp yanıp sönmüyor mu reklamları deli oluyorum =))))))))))) Benim anlamadığımmaili nerden bulup nasıl yolluyorlar... birsürü saçma sapan mailler geliyor

evet evet eveeeeeeeett harika bir konuya değinmişsin.. gerçekten hakimiyet kurmaya çalışmak bu sanırım..

Beraber yaşlanmak dileğiyle inşallahh. Olcak olcak yapcak birşey yok. Aman araya kayınvalide girmesinde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…