Aslında problem edilecek bir konu yok belki kendi aranızda konuşarak halledeceğiniz ufak bir mesele ya can sıkıntısından buraya yazmışsınız yada altında farklı bir neden yatıyor ve sizde bu çorap olarak bir patlamaya neden oluyor o yüzden bunu problem olarak görüyorsunuzMerhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
al bendende o kadar.kedi yaram var demiş misaliBazı konulara allahım şaka gibi demek istiyorumm.
Çoraplarınıda düzeltmeyin sizde kendi düzeltsin. Düzeltmek zorunda mısınızMerhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
Şakamı bu bide soruyorsun pıroblenmli olan sensin ondandır geçim sıkıntınMerhaba arkadaşlar
Aman allahım resmen şok şok şok Bacım boşan sen bu adamla ömür mü geçerMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?