Benimki bütün elbiselerini ters düz farketmiyo çıkarıp atiyo senelerdir hiç değişmedi tartismadimda zaten,sizde takılmayın duzelmiyo dinlemiyo demekkiMerhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
Canım benim anan şimdi gerçekten bu taraftan bakarsak bi hamile için duygusal yıkım olabilirAğzın bal yesin.
O zaman ben herkes adına senden özür dilerim hamile iseniz şuanki kaygı bozukluğu stres ile bu çok normal o zaman napıyoruz çorapları yıkamıyoruz bak size çözümKonu sahibi benim zaten
Bilemiyorum işte gebelerin duygusal yıkımı nasıl olur.Canım benim anan şimdi gerçekten bu taraftan bakarsak bi hamile için duygusal yıkım olabilir
Esim kokuyor dese hamileyken anlarim. Adama dislerini firacala yataga oyle gir derdim sonra o macun kokusundan da midem bulanirdi. Ama hamileyken corabi ters duz yapinca ne oluyor cozemedimO zaman konu Sahibi de hamile olabilir mi acaba
Valla ben uzun dönemler yaşamadım hep yarım kaldı ama genel tecrübe olarak o hcg sana taşın üstündeki Çimen’i bile dert ettirebiliyor öyle düşünürsek bir çorap ciddi sorun olabilir çünkü aşırı ilgi istiyorsun aslında onun adı ilgi değil empati bekliyorsun ve beyninden çok konuşuyorsun biraz şizofreni gibi konuştuklarıbıda başkası anlasın bekliyorsunBilemiyorum işte gebelerin duygusal yıkımı nasıl olur.
Destekte bir numarayim. Destek benim işim de yorum yazmadan gecmeyeyimAlo destek hattıJawlensky
HahahahahahO zaman hamilesiniz
Ya muhtemelen eşinin başka eksiklikleri vardır yada Merve hanımın gebelik ile stresi vardır bu şekilde patlamış o da işte paylaşmış kötümü oldu herkes birşeyler yazdı o da belki şimdi eğleniyordur belki canı sıkkındır mutlu etmiş oluruzEsim kokuyor dese hamileyken anlarim. Adama dislerini firacala yataga oyle gir derdim sonra o macun kokusundan da midem bulanirdi. Ama hamileyken corabi ters duz yapinca ne oluyor cozemedim
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah.Valla ben uzun dönemler yaşamadım hep yarım kaldı ama genel tecrübe olarak o hcg sana taşın üstündeki Çimen’i bile dert ettirebiliyor öyle düşünürsek bir çorap ciddi sorun olabilir çünkü aşırı ilgi istiyorsun aslında onun adı ilgi değil empati bekliyorsun ve beyninden çok konuşuyorsun biraz şizofreni gibi konuştuklarıbıda başkası anlasın bekliyorsun
Iyy çoraptan tiksindim böyle bakıncaDestekte bir numarayim. Destek benim işim de yorum yazmadan gecmeyeyim
Çorabı ters çevirmesi iyi içindeki ölü deriler gider temizlenir
Amin canım hayırlısıAllah sağlıkla nasip etsin inşallah.
Konu mervenin degil insallah onada nasip olur.. biz uzulelim moral olalim da bdv de linc konusu bu yaniYa muhtemelen eşinin başka eksiklikleri vardır yada Merve hanımın gebelik ile stresi vardır bu şekilde patlamış o da işte paylaşmış kötümü oldu herkes birşeyler yazdı o da belki şimdi eğleniyordur belki canı sıkkındır mutlu etmiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?