cokkk tskk ederim yazdiklarinizz icin,, ama gercektenn ben oyle samimi olduklarina onlarii ilk tanidigimda cok hosuma gitmistii.. ama zamanla anladimkiii ablasinin gercekten sahte davrandiginii cunku diger erkek kardesini hiicc umursamiyorrr ic ilgilenmiyor, oyle biz ailecek cok duskunuz birbirimize der, ama diger erkek kardesini aileden hic saymiyor ozaman galiba cunku ona oyle davrandigini hic gormedim..benim esimde benle cikmaya basladiginda birden kiymetlendi onlarin gozlerinde ben ona sinir oluyorumm..
mesela birgun ben onlara gittim gorumcem hasta yatiyoduu iste oyle uzakgtan slmm fln dedik ondan sonra esim icerii girdi ben sok oldum, 2 defa hasta hasta kalktii esimi optuu sarildiiii birdaha geri yatti yani bana samimi gelmiyorr oynuyor hele bana karsi cok oynuyor esimin yaninda esimin gozune girsin diye ben bunu hissediyorum, haksizmiyim ama sinir olmakla, eger oyleyse lutfen soyleyin..
Ne fesat düşünceler bunlar!!!
Yazdıklarınızdan utanç duymalısınız bence!
Böyle düşünebilen..yada bu olaydan bukadar absürt bir fikir çıkırabilen bir insanın hiç de normal olduğunu sanmıyorum!
Siz,demekki kardeşinize bu gözle bakabileceksiniz!
.
Canım benim asıl siz kusura bakmayında şu yorumada sessiz kalamayacağım.
Fikrinize saygı duymam için kendinizi aşan cümleler kurmamalısınız.
Yaşınızda oldukça küçük sanırım neyse.
Eşlerin birbirinin kanından,canından olmaması kadar doğal birşey olamaz değil mi?
Eğer kanından,canından olan kişilerle izdivaç yapılsaydı bu duruma ensest denilirdi öyle değil mi?
Böyle bir yoruma inanamıyorum!!Kardeşleri eskiden olabilir!Ya eşi..?Bir ömürlük değil mi?
Yarın bir gün görümce,kendine bir eş bulup evlendikten sonra,kardeşine ne faydası olacak peki?
Gene eşi olacak yanında değil mi?Gerçe şu yorum çok fazla çocukça!ama cevaplamadan da duramadım..
Son olarak;emin olun eşlerin akraba,can,ciğer olmaması insanların doğası,ve insanların lehine..Aksi olsaydı dünya birbirine girerdi..Etrafta engelli çocuktan geçilmezdi!
Eğer konu sahibinin kocası,sırf bu yüzden karısından soğuyacak yada bırakacaksa yürüsün şimdi gitsin o zaman!!
boşver takma kafana canımsana açık bir şekilde saygısızlıkları yoksa hiç takma
onların yanında gül eşinle samimi ol mutlu olduğunu göster yeter.o da ister kardeşine sarılsın ister öpsün kardeşi sonuçta sen umursuyormuş gibi davranma
eşinlede bu sebepten bozuşma sen ne dersen de o seni anlamaz erkeklerin ailesi söz konusu olunca toz kondurmakta zorlanırlar
bu nedenle biraz umursamaz ol eşinle de kötü olma
yok yok kime saldiricagini sasirdiii o anlamda degil, yanii kime nasil laf yetistiriceginii kime nasil laf sokusturucagini sasirdiii manasinda..
ayrica onlarin bi erkek kardesi daha var esimden 2 yas kucuk onlahic ilgilenmiyorlarr ama HICC..
neden acaba? benim inadima yaptiklarii icin tabikii
Ohh ne güzel bir yanda kardeşleri sarılsın öpsün, öbür yanda karısı gülsün konuşsun, karısı da eşine sarılsın öpsün.
Canım cicim birtanem...
Kadınlar savaşsınsınlar. Birbirlerine nisbet yapayım diye adamı pohpohladıkça pohpohlasınlar.
Valla yaşadı konu sahibinin eşi. Görümceler gelinler birbirlerini yiyedursunlar...
ben kadınlar savaşsın demiyorum ki canım aksine bu sebepten kocanla kötü olma diyorum.şimdi kocasına gidip seni niye ablan bu kadar çok öpüyor mu desin bunun için tartışsın mı.:26:bana hiç mantıklı gelmiyor bukonu sahibi bunu görümcesinin kasıtlı yaptığını düşünüyor bende boşver umursama kardeşi sonuçta sevebilir öpebilir diyorum
yani ben olsam hiç takmazdım kafaya açıkcası görümcem hangi niyetle eşimi öperse öpsün bana nekardeşi sonuçta öpme diyemem ki komik duruma düşerim.
Konu sahibinden yana olanların evli, görümcelerden yana olanlarında bekar olduklarını düşünüyorum.
Ben her ne kadar evli ve görümce maduru olsam da konu sahibinin yazdığı cümleleri hoş bulmuyorum; evde kalmış, nişan atmış, benim her şeyim var gibi.
Mal, mülk, güzellik, zeka, iş vs şeyler övünç kaynağı olmamalı, çünkü bunlar Allah vergisi yarın bir gün bizden almayacağını bilmeyiz.
Bir insan ancak çalışarak elde ettiği, başardığı şeylerden övünmeli, yoksa çok güzelim dersin çirkinleşirsin, işim var dersin işsiz kalırsın, evim arabam var dersin kaybedersin.
Bu konular çok hassas o yüzden dikkatli olalım büyük konuşmayalım.
Bunun dışında seni anlıyorum kıskançlık hissetmiş olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?