• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle görümcelerim yüzünden kavga ediyoruz

cokkk tskk ederim yazdiklarinizz icin,, ama gercektenn ben oyle samimi olduklarina onlarii ilk tanidigimda cok hosuma gitmistii.. ama zamanla anladimkiii ablasinin gercekten sahte davrandiginii cunku diger erkek kardesini hiicc umursamiyorrr ic ilgilenmiyor, oyle biz ailecek cok duskunuz birbirimize der, ama diger erkek kardesini aileden hic saymiyor ozaman galiba cunku ona oyle davrandigini hic gormedim..benim esimde benle cikmaya basladiginda birden kiymetlendi onlarin gozlerinde ben ona sinir oluyorumm..

mesela birgun ben onlara gittim gorumcem hasta yatiyoduu iste oyle uzakgtan slmm fln dedik ondan sonra esim icerii girdi ben sok oldum, 2 defa hasta hasta kalktii esimi optuu sarildiiii birdaha geri yatti yani bana samimi gelmiyorr oynuyor hele bana karsi cok oynuyor esimin yaninda esimin gozune girsin diye ben bunu hissediyorum, haksizmiyim ama sinir olmakla, eger oyleyse lutfen soyleyin..

sinir bozucu bir durum. o zaman sizde onların taktiklerini uygulayın:) ve az görüşün. eşinizin yanında cok cok iyi davranın görümcelerinize, kocanıza sürekli sarılın diyalog halinde olup fırsat vermeyin.

abiyi sarılıp öpmek normaldir ama bu sizi rahatsız ettiğine göre galiba kasıtlı yapılan birşey.anladım görümcelerinizde kıskançlık var.ama aynı şey sizde de var bence.onlarda bunun farkında.yani karşılıklı bir rekabet var belli.öncelikle şunu söyleyeyim.siz de yazmışsınız.görümceniz belliki sorunları olan biri.başından nişanlılık dönemleri geçmiş.kötü sonuçlanmış.muhtemelen mutlu bir evlilik yapmak istiyordur.sizi de böyle görünce üzülüyor olabilir.size hakaret falan etmiyorsa saygısızlık yapmıyorsa kıskançlığını hoş karşılayın bence.oralı olmayın.ayrıca eşinizle bu yüzden sakın kavga etmeyin.onu bu konuda arada bırakmayın.ne yapsın ki eşiniz arada mı kalsın.eşini mi kırsın kardeşinimi.siz ne yaparsanız yapın eşiniz evet ablam seni kıskanıyor artık onu sevmiycem ondan uzaklaşıcam diyecek değil.ona hiç yansıtmayın.eşinizle mutlu olmaya bakın.

Bende görümceyim 2 tanede abim var gidip onları öpmem,sarılmam ama bu benim yapımdan dolayı annemi bile şap şup öpemem.
Bana kalırsa olayı fazla abartıyorsunuz,sonuçta kardeş değil mi onlar sizden önce hiç mi sarılmadılar birbirlerine eviniz,arabanız varmış Allah daha çok versin bence görümcelerinize karşı olan bakışınızı değiştirin
Size laf sokuyorlarsa da kendi terbiyesizlikleri kaale bile almayın.
Hakkınızda kötü düşünülmesini istemiyorsanız sizde onları kötü düşünmeyin.

Son düzenleme:
.....................................................................

Son düzenleme:
Ne fesat düşünceler bunlar!!!
Yazdıklarınızdan utanç duymalısınız bence!
Böyle düşünebilen..yada bu olaydan bukadar absürt bir fikir çıkırabilen bir insanın hiç de normal olduğunu sanmıyorum!
Siz,demekki kardeşinize bu gözle bakabileceksiniz!
.

Kimin normal,kimin anormal olduğuna,şu mesajınızla siz mi karar veriyorsunuz?
Bende şu yorumunuza bakaraktan sizin normal olduğunu sanmıyorum ne olacak peki?

Kardeşim neyim yok benim..
Bence siz kendi yazdıklarınızdan utanç duyun..Hiç tanımadığınız birine bu şekilde yaklaştığınız için!!

Canım benim asıl siz kusura bakmayında şu yorumada sessiz kalamayacağım.
Fikrinize saygı duymam için kendinizi aşan cümleler kurmamalısınız.
Yaşınızda oldukça küçük sanırım neyse.
Eşlerin birbirinin kanından,canından olmaması kadar doğal birşey olamaz değil mi?
Eğer kanından,canından olan kişilerle izdivaç yapılsaydı bu duruma ensest denilirdi öyle değil mi?
Böyle bir yoruma inanamıyorum!!Kardeşleri eskiden olabilir!Ya eşi..?Bir ömürlük değil mi?
Yarın bir gün görümce,kendine bir eş bulup evlendikten sonra,kardeşine ne faydası olacak peki?
Gene eşi olacak yanında değil mi?
Gerçe şu yorum çok fazla çocukça!ama cevaplamadan da duramadım..
Son olarak;emin olun eşlerin akraba,can,ciğer olmaması insanların doğası,ve insanların lehine..Aksi olsaydı dünya birbirine girerdi..Etrafta engelli çocuktan geçilmezdi!
Eğer konu sahibinin kocası,sırf bu yüzden karısından soğuyacak yada bırakacaksa yürüsün şimdi gitsin o zaman!!

"Kardeşleri eskiden olabilir!Ya eşi..?Bir ömürlük değil mi?" :53:

Nikah bir devir teslim töreni değildir. Eskiden ailede olan tapu evlenildiğinde ömürün geri kalan kısmı için eşe aktarılır gibi olmuş biraz ... Ev mi satıyoruz eski sahibiyle işi biter, yeni sahip başa geçer :9: Eşle ömürlük mutlu olunsun istenir ama olmayınca, o eskiden beri sahip olunan kardeşlere anneye babaya sığınırız malesef.

Yarın bir gün görümce,kendine bir eş bulup evlendikten sonra,kardeşine ne faydası olacak peki?
Gene eşi olacak yanında değil mi?
:53:

Kendi adıma ikinci şok cümle. Faydası var diye mi yanımızda olsun isteriz kardeşimizin inanamadım, kardeşiniz var mı pardon? Benim canımın parçasıdır kardeşlerim varlıkları, nefesleri yeter bana sağlıklı huzurlu olsunlar da varsın faydaları hiç olmasın bana.

Sevmek sahiplenmek değildir, kişi ne ailesinin malıdır ne de eşinin! Herkesin duyguları ve aklı var kardeşi öpmek ister ve öper eşiniz buna müdahele etmediği sürece kimse karışamaz diğer eşle ilgili bir durum değildir bu, kardeşi ile ikisinin arasındadır.

Son düzenleme:
Bir de o görümcelere sizi sormalı

Bakalım anlattığınız gibi sütten çıkmış ak kaşık mısınız?

Yahu bırakın şu görümcelerle uğraşmayı

Dünyada rakibiniz olabilecek en son kadın bile değil görümce.

Sakin... sakinn... relax ...güvenli bölge

:55:

boşver takma kafana canım :19:sana açık bir şekilde saygısızlıkları yoksa hiç takma
onların yanında gül eşinle samimi ol mutlu olduğunu göster yeter.o da ister kardeşine sarılsın ister öpsün kardeşi sonuçta sen umursuyormuş gibi davranma:31:
eşinlede bu sebepten bozuşma sen ne dersen de o seni anlamaz erkeklerin ailesi söz konusu olunca toz kondurmakta zorlanırlar
bu nedenle biraz umursamaz ol eşinle de kötü olma:34:

Ohh ne güzel bir yanda kardeşleri sarılsın öpsün, öbür yanda karısı gülsün konuşsun, karısı da eşine sarılsın öpsün.
Canım cicim birtanem...
Kadınlar savaşsınsınlar. Birbirlerine nisbet yapayım diye adamı pohpohladıkça pohpohlasınlar.
Valla yaşadı konu sahibinin eşi. Görümceler gelinler birbirlerini yiyedursunlar...

Son düzenleme:
yok yok kime saldiricagini sasirdiii o anlamda degil, yanii kime nasil laf yetistiriceginii kime nasil laf sokusturucagini sasirdiii manasinda..

ayrica onlarin bi erkek kardesi daha var esimden 2 yas kucuk onlahic ilgilenmiyorlarr ama HICC..

neden acaba? benim inadima yaptiklarii icin tabikii

tabikide seni kıskandırmak için yapıyorlar..istedikleride olmuş seninde rahatsız olduğunu anlamışlar devam ediyorlar....
senin yerinde olsam böyle basit şeyler için huzurumu kaçırmam,eşine bunları anlatma sıkıntı yapma..bide hamilesin niye kendini bebeğin yoruyosun......
boşver kim nasıl istiyorsa öyle davransın sonuçta kardeşleri amaçda belli seni rahatsız etmek istiyorlar bence rahat ol........ya başka bişey olsaydı!!!!!!!!

Allah Allah yüz kere mi yazacağım ne anlıyorsanız o!!
Harfi harfinei,tek tek yazdıklarımın arkasındayım..
Bir dahada yazmayacağım...Yazacağımı yazdım ben..
Sizler gibi düşünmek zoruda değilim..

Ben onların nesini kıskanayım demişsiniz ama yazım tarzınıza bakılırsa kıskanıyorsunuz gibi duruyor...
Öyle değilse de Allah sabır versin...

Konu sahibinden yana olanların evli, görümcelerden yana olanlarında bekar olduklarını düşünüyorum.
Ben her ne kadar evli ve görümce maduru olsam da konu sahibinin yazdığı cümleleri hoş bulmuyorum; evde kalmış, nişan atmış, benim her şeyim var gibi.
Mal, mülk, güzellik, zeka, iş vs şeyler övünç kaynağı olmamalı, çünkü bunlar Allah vergisi yarın bir gün bizden almayacağını bilmeyiz.
Bir insan ancak çalışarak elde ettiği, başardığı şeylerden övünmeli, yoksa çok güzelim dersin çirkinleşirsin, işim var dersin işsiz kalırsın, evim arabam var dersin kaybedersin.
Bu konular çok hassas o yüzden dikkatli olalım büyük konuşmayalım.
Bunun dışında seni anlıyorum kıskançlık hissetmiş olabilirsin.

Ohh ne güzel bir yanda kardeşleri sarılsın öpsün, öbür yanda karısı gülsün konuşsun, karısı da eşine sarılsın öpsün.
Canım cicim birtanem...
Kadınlar savaşsınsınlar. Birbirlerine nisbet yapayım diye adamı pohpohladıkça pohpohlasınlar.
Valla yaşadı konu sahibinin eşi. Görümceler gelinler birbirlerini yiyedursunlar...

ben kadınlar savaşsın demiyorum ki canım aksine bu sebepten kocanla kötü olma diyorum.şimdi kocasına gidip seni niye ablan bu kadar çok öpüyor mu desin bunun için tartışsın mı.:26:bana hiç mantıklı gelmiyor bu:50:konu sahibi bunu görümcesinin kasıtlı yaptığını düşünüyor bende boşver umursama kardeşi sonuçta sevebilir öpebilir diyorum
yani ben olsam hiç takmazdım kafaya açıkcası görümcem hangi niyetle eşimi öperse öpsün bana ne :19:kardeşi sonuçta öpme diyemem ki komik duruma düşerim.:31:

canım üslubundan mıdır nedir bana sanki sen onları kıskanıyorsun gibi geldi
böyle olmayabilir, yani sen burda kıskanmıyorum diyorsan sana hayır kıskanıyosun diye karşı çıkacak değilim, gelip burda bize yalan söyleyecek halin yok ya... ama bence tavrından üslubundan onlarda senin onları kısknadığını düşünüyorlar, biraz dikkatli ol bence, biraz da sakin ol
kendinden emin olduktan sonra kim ne dese boş...

bi de şeyy :26: abim evli, ben de evliyim, hala abime sarılırım öperim şakalaşırız, yani abim sonuçta o benim, iki kardeşiz, yarın eşime bişey olsa tek dayanağım, bana sahip cıkan tek insan o olucak bundan da eminim. ama eşi benden böyle kötü bahsetmiyor. kimse evlendi diye kardesini ablasını abisini silemez hayatından, silmez de zaten gerek yokki
unutma sen yokken ablaları vardı, sen eşisin daha değerli daha özelsin tabiki ama seninle evlendi diye onları dış kapının dış mandalı konumunda görmesini beklemekte bencillikten baska bişey değil bence

anladığım kadarıyla eşinizin ablasıyla oldukça yaş farkı var. benim de erkek kardeşimle aramda 10 küsür yaş farkı var, onu çocuğum gibi büyüttüm nerdeyse annem de çalıştığı için çok baktım büyüttüm. koskocaman oldu lisede ama hala öperim mıncıklarım yanaklarını o benim bebeğim hala, eşim de bilir bunu ama yarın öbür gün kardeşim evlendiğinde bunu eşini kıskandırmak için falan yapacak değilim, belki yanlış anlamış olabilirsiniz. belki de öyle bir ilişkileri var eşinizle bilemezsiniz sonuçta. yani kıskanılacak bi durum olmamalı. eşimin ablası olsaydı öpseydi sarılsaydı kıskanmazdım diyorum ama bazen kayınvalidem eşimi bebek gibi yanımda mıncıklayınca sinir olduğumu hissediyorum inceden inceden. sanki bana gıcık olsun diye yapıyormuş gibi. halbuki değil biliyorum onun oğlu o, bebeği gibi görüyor hala. sonuç olarak benim düşüncem, kafanıza takıp kendinizi üzmeye, eşinizle olan ilişkinizi de bozmaya değecek bir durum yok bence...

kendim görümceyim, benim de görümcem var. görümcem eşimden 6 yaş büyük ve kardeşine düşkün. sarılır, öper. neden kötü düşüneyim? onlar kardeş! ben yokken onlar vardı. neden basit kıskançlık triplerine girip de kendimi küçük düşüreyim? eşim ağaç kovuğundan çıkmadı, ben de ağaç kovuğundan çıkmadım. ikimizin de öncesi var. neden dert ediyorsunuz ki? bıakın sarılsınlar öpsünler. kime kime ispat edeceksiniz? kimse kardeşini çok iyi olduğu için sevmez, kardeşi olduğu için sever. artısıyla eksisiyle kabul eder ve sever. siz ona kardeşin ablan şöyle böyle derseniz o savunmaya geçer. üstelik siz kötü olursunuz. bir laf vardır: kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş kucaklamış.

ben kadınlar savaşsın demiyorum ki canım aksine bu sebepten kocanla kötü olma diyorum.şimdi kocasına gidip seni niye ablan bu kadar çok öpüyor mu desin bunun için tartışsın mı.:26:bana hiç mantıklı gelmiyor bu:50:konu sahibi bunu görümcesinin kasıtlı yaptığını düşünüyor bende boşver umursama kardeşi sonuçta sevebilir öpebilir diyorum
yani ben olsam hiç takmazdım kafaya açıkcası görümcem hangi niyetle eşimi öperse öpsün bana ne :19:kardeşi sonuçta öpme diyemem ki komik duruma düşerim.:31:

Yok canım ben sen savaşsın dedin demedim.
Aslında senden alıntı yaparak cevaplamak biraz yanlış oldu.
Büyük ihtimalle konu sahibi senin de tavsiye ettiğin gibi davranacak.
Ben ortamı düşündüm.
Bir yanda görümceler geline nisbet yapmak için kardeşlerine sarılıyorlar, öpüyorlar
diğer yanda gelin altta kalmamak için kocasını pohpohluyor.
Bu durumda en karlı çıkacak olan konu sahibinin eşi.
Gelinler görümceler birbirlerine nisbet yapıyorlar, sinir harbi yaşıyorlar.
Ama adam pohpohlandıkça pohpohlanıyor.

Konu sahibinden yana olanların evli, görümcelerden yana olanlarında bekar olduklarını düşünüyorum.
Ben her ne kadar evli ve görümce maduru olsam da konu sahibinin yazdığı cümleleri hoş bulmuyorum; evde kalmış, nişan atmış, benim her şeyim var gibi.
Mal, mülk, güzellik, zeka, iş vs şeyler övünç kaynağı olmamalı, çünkü bunlar Allah vergisi yarın bir gün bizden almayacağını bilmeyiz.
Bir insan ancak çalışarak elde ettiği, başardığı şeylerden övünmeli, yoksa çok güzelim dersin çirkinleşirsin, işim var dersin işsiz kalırsın, evim arabam var dersin kaybedersin.
Bu konular çok hassas o yüzden dikkatli olalım büyük konuşmayalım.
Bunun dışında seni anlıyorum kıskançlık hissetmiş olabilirsin.

Neden böyle bir kanıya vardınız?Ben hem evliyim hem de görümcelerden yanayım.Çünkü konu sahibi üslubuyla bi şeyleri itiraf etmiş resmen.Böyle bir üslupla olayları anlatan bi insanın sütten çıkmış olduğunu düşünmüyorum.Keşke görümcelerinden dinleseydik.Ayrıca şunu da asla kabul edemem.'Sevgilileri gibi sarılıp öpüyolar.'Bu çok hastalıklı bir düşünce.Hayatta yalnızcasevgiliye sarılıp öpmek yok.Hayatta daha farklı sevgiler de var.Bunu konu sahibinin anlaması gerek!

kızlar misal örnek verebılır mısnız ne yapıyolar sızı bu kadar kızdırıcak bendede ıkı adet örümcek mevcutta bakıyım gardımı alıyım ona gore :27:

Back
X