cokkk tskk ederim yazdiklarinizz icin,, ama gercektenn ben oyle samimi olduklarina onlarii ilk tanidigimda cok hosuma gitmistii.. ama zamanla anladimkiii ablasinin gercekten sahte davrandiginii cunku diger erkek kardesini hiicc umursamiyorrr ic ilgilenmiyor, oyle biz ailecek cok duskunuz birbirimize der, ama diger erkek kardesini aileden hic saymiyor ozaman galiba cunku ona oyle davrandigini hic gormedim..benim esimde benle cikmaya basladiginda birden kiymetlendi onlarin gozlerinde ben ona sinir oluyorumm..
mesela birgun ben onlara gittim gorumcem hasta yatiyoduu iste oyle uzakgtan slmm fln dedik ondan sonra esim icerii girdi ben sok oldum, 2 defa hasta hasta kalktii esimi optuu sarildiiii birdaha geri yatti yani bana samimi gelmiyorr oynuyor hele bana karsi cok oynuyor esimin yaninda esimin gozune girsin diye ben bunu hissediyorum, haksizmiyim ama sinir olmakla, eger oyleyse lutfen soyleyin..
sinir bozucu bir durum. o zaman sizde onların taktiklerini uygulayın:) ve az görüşün. eşinizin yanında cok cok iyi davranın görümcelerinize, kocanıza sürekli sarılın diyalog halinde olup fırsat vermeyin.