Bence en az sizde görümceleriniz kadar kıskanç ve fesatsınız..
ben biraz okudum da,görümcenizin hasedinden yaptıgı belli oluyor bence.
eşiniz yokken mi sokuyo size laf? mümkünse birgün sesini kaydedin eşinize dinlettirin inanmıyorsa..
evlenmemiş olan bayanlarda (ve erkeklerde de) mutlu çiftlere karşı bir antipati oluyor ne yazıkki..
bence uzak durun siz biraz,eşinizin yanında ona olan sevginizi bence cok belli etmeyin. neden bilmem ama böyle tipler maalesef nazar filan edebiliolar,ben bu tiplerden cok korkuyorum o yüzden. mutlulugumu evimde yasayım,böyle tipler görmesin...
ablası yada kardesi olması,karısı yanındayken onu bi kenara itip de yanında ben durayım demesini gerektirmez ki...
böyleleri abileri-kardesleri mutluyken neden haset ederler ki,asıl ne biçim kardeşilk olan bu...
Ben bir senelik evliyim ve esimi cok ama cok seviyorum oda beni..
ama esimin ablasi ve kizkardesii coook gicik beni cok kiskaniyorlar bende ne varsa istiyorlar..
benden once esim onlara hic yuz vermiyordu benim yuzumden yuzunu goruyorlarrr
kaynanam gorumcelerimi kiskandigimi zannediyo gerci gorumcelerimde oyle zannediyo ama ben onlarin nesini kiskaniyimki? benim esim varr cok seviyorum oda beniii evimiz var arabamiz var isim varr esimin cok ii bir isii var, ustelikk 5 haftalik hamileyim cok sukurrr, oda sadece okuyuor 2 defa nisanlandi olmadiii ustelik benden 10 yas buyuk ben esimle 6 ay icinde nisanlandim.
amaa durmadan laf sokmaya calisiyorlarr esime cok yapisiyorlar sankii esim onlarin sevgilisiymis gibii nasil sarilirr nasil operr hele buyuk gorumcemm o coook fenaa evde kaldii ya benden enrdeyse 10 yas buyukk hala benimle ugrasiyor
boyle esimin yaninda falan cok cok cokkk iii davranirlar, boyle herseyi sahte olan biri benimm buyuk gorumcemmm esimde onun herseyini hos gorur hanii sen yanlis anlamissindirr derr, esimde biraz saf cok ii kalplii kimin kotu kimin ii niyetli oldugunu pek gormuyorr herkezi ii niyetli zannediyor.
ama gercekten ben artik biktimm, esimle onlarin yuzunden kavga etmekten biktim, kac aydir birsey yoktu simdi hamile oldugumu ogrendi gecen gun boi laf sokuyor, bende bazen birden ne diycegimi bilemiyorum. oyle laf sokmayi falanda becermiyorum aptalim bende iste!
gercekten napicagimi bilmiyorum artik onun yuzunu bile gormek istemiyorum ay cok igrenc nasil yapmacik nasill sahtee bunu coguu kisii goruyorr ama malesef esim gormuyorr ben napmaliyim sizcee?
cok uzun oldu cok ozur dilerim ama gercekten sabrim tukeniyorr
valla sen oyle san sekerim ben kimseyi kiskanmam hele hele onu hic kiskanmam ilk basta ben obyle degildim onlarin sayesinde boyle dusunur oldum.. kim fesat acaba
Neden mi böyle bir kanıya vardım, çünkü konu sahibi her ne kadar hoş cümleler kurmasa da, söylediklerine katılmasam da anlayabiliyorum çünkü ben de evliyim. Burada iyi olan, yengesini kardeşinden ayırmayan, abisiyle mutlu olmasını isteyen görümceleri tenzih ederek söylüyorum, nedense erkekler evlenmeye karar verdikten sonra birden bire annesinin, kızkardeşlerinin gözünde kıymete biner, Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur misali. Sürekli övmeler, sarılmalar, elleriyle beslemeler, sürekli ondan bahsetmeler insanı yemin ederim kocasından soğutur. Siz hem evli hem görümcelerden yanasanız, ya görümceniz yok ya da çok iyiler. Aynı şeyleri yaşamadıysanız anlamanız çok zor.Neden böyle bir kanıya vardınız?Ben hem evliyim hem de görümcelerden yanayım.Çünkü konu sahibi üslubuyla bi şeyleri itiraf etmiş resmen.Böyle bir üslupla olayları anlatan bi insanın sütten çıkmış olduğunu düşünmüyorum.Keşke görümcelerinden dinleseydik.Ayrıca şunu da asla kabul edemem.'Sevgilileri gibi sarılıp öpüyolar.'Bu çok hastalıklı bir düşünce.Hayatta yalnızcasevgiliye sarılıp öpmek yok.Hayatta daha farklı sevgiler de var.Bunu konu sahibinin anlaması gerek!
Arkadaşım kafana takma onları, laf soktuklarında cevap ver. Tabi rencide edici, kalp kırıcı konuşma.esimle onun arasinda 4 yas fark var, ben onlari kiskanmniyorum siz benim yazdiklrimi okumuyorsunuz galibaa ilk basta onlarin oyle samimi oldujklarii cok hosuma gidiyorduu amaa zaman gectikce gorumcemin samimi olmadinii gordum, durmadan bana laf sokmaya calistiginii aramizii bozmaya calistiginii goruyorumm hayret birsey burda gelip yalandan seyler yazmiyorum ben herhalde.
ben bosu bosuna bana inat yapiyor demedim, gordugum seyler varda ondan diyorum.. ben oyle seylere gelemem herkezin kendi fikriii tabii ama benn mesela esimin ilk basta elini fln tutmaya calisioduu ben sinir oluyorum bana inat yaptigini biliyorum bazi seyler azaldi tabi zamanla ama bazende halaa laf sokar ortada birsey yokken birden birsey der orda agzim acik kala kalirimm.
hem ben onu neden kiskaniyimki? yanii nesini kiskaniyim? ben onda benim kiskanabilicegim birsye gormuyorum acikcasi.. oyle sen kiskaniyorsun flan yazmissiniz, ama yok yanlis ben onlar beni kiskaniyor neden dedim? ustumde birsey gorsunler nerden aldin kaca aldin, ben onlarla ikiz gibi yurumek zorunda degilim soylemedigmde bozulurlar..
tabi yine herkezin kendi fikri ama benim dusuncem boyle, yorumlariniz icin tsk.
Tipik evde kalmış kız tiriplerii....İkiside evlensinler kuzu olurlar..Hiç takılma böyle şeylere...
Tümmm demek istediklerimi anlatmışsınız kardeşim yahuuu'!
Ayakta alkışlıyorum..
allah kolaylık versin işin zor canım erkek kardeşini şapır şupur öpen insanlardan nefret ederim oldum olası kafanı takma dicem ama elinde değil arana mesafe koy bence eşinede söyle bu konuyu
Pardonda erkek kardeşini şapur şupur öpen insanlardan neden nefret ediyorsunuz??????Eşini ablasından yada kız kardeşlerinden kıskanacak kadar hasta ruhlu insanlar bizden uzak olsun!!!!Yazık sana yaa
Ben de aBimi öpmeden sarılmadan duramam.. Canımdır o Benim.. Ve gerçekten yengem eğer Ben aBimi çok seviyorum diye kendisini kıskandiğimi düşünürse sanırım ölmeyi tercih ederim !!!
yazdığın her şeye tamam da şu cümleyi okuyunca şok oldum "esime cok yapisiyorlar sankii esim onlarin sevgilisiymis gibii nasil sarilirr nasil operr hele buyuk gorumcemm o coook fenaa evde kaldii ya benden enrdeyse 10 yas buyukk kime saldiricagini bilmiyorr." pardon ama sonuçta onlar eşinizin kızkardeşleri sarılırlar da öperler de. kime ne ? nasıl sarılırlar ne demek insan kardeşine sarılmıcakta kime sarılcak. kime saldıracağını bilmiyor yazmışsınız evde kaldı diye erkek kardeşine mi saldıracak yani bu hatun bu nasıl bir görüştür şok oldum :S sevgilisiymiş gibi davranıyor falan aman allahım ne fesat düşünceler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?