• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle görümcelerim yüzünden kavga ediyoruz

oldu canım kırk yıllık kardeşine sarılırken öperken senden izin alacaktı.başka?
hem senden 10 yaş büyükmüş.biraz saygılı davransan bir şey kaybetmezsin sanırım.niye onlarla kendini kıyaslıyorsun anlamadım zaten.benim şunum var onun şunu yok.sen kendi ailenin mutluluğuna bak saygıda kusur etme gerisi boş.

Beni kıskanıyolar ne demek yahu?Şu hayatta ne egosu yüksek insanlar var.Senin her şeyin olabilir o da ''EVDE KALMIŞ'' olabilir.Sırf kardeşine sarılıyo öpüyo diye seni kıskanıyo demek mi?

Bir de iki kere nişanlandı ayrıldı ben altı ayda nişanlandım demişsin.Kısmet bu işler güzelim.Hiçbi şeyin garantisi yok bu hayatta.O yüzden çok takma kafana bu işleri...

canım benim kusura bakma ama sen fazla abartmışsın ayrıca sen yokken eşinin yanında kız kardeşleri vardı bilmem anlatabildimmi? yani eşinin kızkardeşleri eşinin kanından canından sen eşinin kanından canından değilsin bence fazla abartmaaaa yoksa eşini kaybedersin bu kıskançlıklaaa:51:

bu yazdıklarından senin yaşının 15 olduğunu düşünürsek görümcenin evde kaldığını düşünmüyorum 25 yaş büyük bir yaş değil kendini eğit ve yetiştir biran önce

Üstüne basa basa evde kalmış, hiç bişeyi yok benim herşeyim var, şu bu vs..
Kim kıskanç acaba :27::27:

bana biraz kendini övüyor gibi geldi :68:
yok o evlenemedi benim kocam var
yok hamileyim su kadarlık
siz görümcenizi kıskanmıs olmayasınız:68:

tabikide sarılcak kardeşleri ne demek sarılıyorlar filan.kardeşine sarılmaktan doğal ne var.sanki önceki nişanlıları.sonuçta kardeşleri yani.benim sevgilime kuzeni sarılıyor 3 yaş büyük kız.o zman bile bana doğal geliyo.bi de bu kardeş yani.bu kadar fesatlık iyi değil bence.kendine zarar verirsin:34:

Arkadaş çok abartmış kıskanmanın da bi dozu olmalı..insan kimi kimden kıskandığına dikkat etmeli..ayrıca erkekler kız kardeşlerine ablalarına ve annelerine oldukça düşkündür gereksiz kıskançlıklarla zararlı çıkan taraf olmayalım..

bu yazını okuduğumda kusura bakma ama görümcelerini de dinlemeyi çok istedim açıkçası.onlara kıskanıyolar demişsin ama senin de kalır yanın yok yani.niye karşılaştırıyosun ki böyle.o senin kocansa görümcelerinin de kardeşi.öpüyo sarılıyo ne demek ya ev araba gibi eşini de tapulamadın heralde.sen kardeşlerinden vazgeçebilir misin.eşin kardeşlerin hakkında böyle konuşsa ne düşünürsün.evlilik sadece eşlerin evlenmesi değil aynı zamanda onun ailesini de kendi ailen gibi görmek bence.sen iyi niyetini kaybetme

Size nispet amaçlı tepesinden düşmüyordur görümce arkadaşım.
Öyle tepeden inmemek eskide kalması gerek..Ne alaka canım artık eşinizin bir eşi var.
İkili ilişkilerde bu çok önemlidir bana göre!
Asla kabul etmem böyle gereksiz samimiyetleri.
Ben kendi abime böyle davranmıyorsam,eşimdede bu durumu istemem.
Bana ters yani..Eşinin gözüne soka soka,şirin aile tablosu çizmeye gerek yok.
Çizenlerede saygım sonsuz,ama ben kabul etmem bu kadar..
Zaten kendinizde belirtmişsiniz,inadıma yapıyor diye!İşte bu yüzden istemem ben..
Bana inat gibi algılarım,birde ben görümce mörümce hiç haz almam,birazda bundan kaynaklanıyor..

canım benim kusura bakma ama sen fazla abartmışsın ayrıca sen yokken eşinin yanında kız kardeşleri vardı bilmem anlatabildimmi? yani eşinin kızkardeşleri eşinin kanından canından sen eşinin kanından canından değilsin bence fazla abartmaaaa yoksa eşini kaybedersin bu kıskançlıklaaa:51:

kusura bakmayın ama bu okadar yanlış bir ifadeki. her insan evlilikle birlikte yeni bir sayfa açıp yeni bir hayata başlar. evlenmeden öncede kardeşleri vardı evet ama evliliğe adım atarken hayatını eşiyle paylaşmaya yeni bir aile kurmaya adım atıyor. ister kabul edersiniz ister etmezsiniz ama anne baba kardeşler malesef ikinci plana atılması gerek!!! atılmazsada işte senin ailen benim ailem gibi kavgalar hiç bir zaman bitmez. 2. plana atmak demek saygısızlık etmek sevmemek aramamak demek değildir. ama eskiden onlar için varken onlar için yaşarken artık eşin için yeni ailen için yaşıyacaksın. kardeşleri kanından canından filan bunlar çok yanlış sözler. benimde kardeşim var. annemi babamı kardeşimi hepsini çok seviyorum, bana nezaman ihtiyaçları olsa yanlarında olmaya çalışırım. ama bu artık hiç bir şekilde bekarkenki gibi olamaz olamıyorda.
siz evli değisiniz herhalde..
konuyu açan arkadaşıda çok iyi anlıyorum. bunu zaten yaşayanlar daha iyi anlayabilir. görümcelerini kıskandığından filan değil. samimiyetsizliklerinden yapmacık davranışlarından kaynaklanıyor bu öfkesi.
bu malesef bi gerçek kaynanalar oğullarını görümcelerde kardeşlerini inanılmaz derecede kıskanıyorlar paylaşmak istemiyorlar. hepsi demeyelim ama bu genelde böyle. bazen bakışları bile dile getiremedikleri bi çok şeyi anlatıyor.

Canım benim asıl siz kusura bakmayında şu yorumada sessiz kalamayacağım.
Fikrinize saygı duymam için kendinizi aşan cümleler kurmamalısınız.
Yaşınızda oldukça küçük sanırım neyse.
Eşlerin birbirinin kanından,canından olmaması kadar doğal birşey olamaz değil mi?
Eğer kanından,canından olan kişilerle izdivaç yapılsaydı bu duruma ensest denilirdi öyle değil mi?
Böyle bir yoruma inanamıyorum!!Kardeşleri eskiden olabilir!Ya eşi..?Bir ömürlük değil mi?
Yarın bir gün görümce,kendine bir eş bulup evlendikten sonra,kardeşine ne faydası olacak peki?
Gene eşi olacak yanında değil mi?
Gerçe şu yorum çok fazla çocukça!ama cevaplamadan da duramadım..
Son olarak;emin olun eşlerin akraba,can,ciğer olmaması insanların doğası,ve insanların lehine..Aksi olsaydı dünya birbirine girerdi..Etrafta engelli çocuktan geçilmezdi!
Eğer konu sahibinin kocası,sırf bu yüzden karısından soğuyacak yada bırakacaksa yürüsün şimdi gitsin o zaman!!

Eşlerin birbirinin kanından,canından olmaması kadar doğal birşey olamaz değil mi?
Eğer kanından,canından olan kişilerle izdivaç yapılsaydı bu duruma ensest denilirdi öyle değil mi?
Böyle bir yoruma inanamıyorum!!Kardeşleri eskiden olabilir!Ya eşi..?Bir ömürlük değil mi?
Yarın bir gün görümce,kendine bir eş bulup evlendikten sonra,kardeşine ne faydası olacak peki?
Son olarak;emin olun eşlerin akraba,can,ciğer olmaması insanların doğası,ve insanların lehine..Aksi olsaydı dünya birbirine girerdi..Etrafta engelli çocuktan geçilmezdi!
Eğer konu sahibinin kocası,sırf bu yüzden karısından soğuyacak yada bırakacaksa yürüsün şimdi gitsin o zaman!!

Ne fesat düşünceler bunlar!!!
Yazdıklarınızdan utanç duymalısınız bence!
Böyle düşünebilen..yada bu olaydan bukadar absürt bir fikir çıkırabilen bir insanın hiç de normal olduğunu sanmıyorum!
Siz,demekki kardeşinize bu gözle bakabileceksiniz!
.

allah kolaylık versin işin zor canım erkek kardeşini şapır şupur öpen insanlardan nefret ederim oldum olası kafanı takma dicem ama elinde değil arana mesafe koy bence eşinede söyle bu konuyu

Şaka gibi yorumlar var.Neymiş herkes sınırını bilecekmiş.Abimin(Kuzenim olur) tepesinden inmem yengeme nispet mi yapıyorum yani ben:53:Hem görümcelerin inat yağtığını nerden biliyosunuz?Gerçekten sevemez mi kardeşini çok fazla.Benim eşimin ablaları eşime doyamazlar ben de gurur duyuyorum valla ne çok seviliyor diye.Hiç içlerinde kötü niyet düşünmedim düşünemem.Kıskanan kim acaba?
Hadi konu sahibi kıskanılıyor diyelim.Kıskanılmanın dert yanacak bi tarafı mı var.?Hiç kıskanılmadım da bilmiyorum beni bi aydınlatıverin:27:

kusura bakmayın ama bu okadar yanlış bir ifadeki. her insan evlilikle birlikte yeni bir sayfa açıp yeni bir hayata başlar. evlenmeden öncede kardeşleri vardı evet ama evliliğe adım atarken hayatını eşiyle paylaşmaya yeni bir aile kurmaya adım atıyor. ister kabul edersiniz ister etmezsiniz ama anne baba kardeşler malesef ikinci plana atılması gerek!!! atılmazsada işte senin ailen benim ailem gibi kavgalar hiç bir zaman bitmez. 2. plana atmak demek saygısızlık etmek sevmemek aramamak demek değildir. ama eskiden onlar için varken onlar için yaşarken artık eşin için yeni ailen için yaşıyacaksın. kardeşleri kanından canından filan bunlar çok yanlış sözler. benimde kardeşim var. annemi babamı kardeşimi hepsini çok seviyorum, bana nezaman ihtiyaçları olsa yanlarında olmaya çalışırım. ama bu artık hiç bir şekilde bekarkenki gibi olamaz olamıyorda.
siz evli değisiniz herhalde..
konuyu açan arkadaşıda çok iyi anlıyorum. bunu zaten yaşayanlar daha iyi anlayabilir. görümcelerini kıskandığından filan değil. samimiyetsizliklerinden yapmacık davranışlarından kaynaklanıyor bu öfkesi.
bu malesef bi gerçek kaynanalar oğullarını görümcelerde kardeşlerini inanılmaz derecede kıskanıyorlar paylaşmak istemiyorlar. hepsi demeyelim ama bu genelde böyle. bazen bakışları bile dile getiremedikleri bi çok şeyi anlatıyor.

valaha hiç kusura bakmayın ben 2o yıllık annemi 2o yıllık abimi 20 yıllık babamı kocaya değişmem siz değişenlerdensiniz galiba ama unutmayın koca her zaman bulunur anneyi hayatınızda bir kere bulursunuz bu da benden tavsiye ayrıca 20 yaşındayım küçük değilim yani evli olmamam konu hakkında yorum yapmama gereğini göstermez bana:34:

ayrıca ve ayrıca ne kadar dar bir görüşünüz var sizin ya ? ben canından kanından değil derken illa akrabalıktan bahsetmedim geçen yıllardan aile bağlarından bahsettim hemen konuyu şöyle anlamışsınız : illaki aynı kandan olcak çocuklar engelli mi olsun demişsiniz allahım ya ben böyle bir şey demem ki niye diyim kardeşim akraba evliliğinden sakat çocuk doğacanı bilmicek kadar gerizekalı değilim merak etmeyin üniversite öğrencisiyim ben:34:

Tamam Onlar Kötü Tamam Onlar Evde Kaldı Neyse Ne!!
Allah Daha Çok Versin Herşeyinde Varmış..

''esime cok yapisiyorlar sankii esim onlarin sevgilisiymis gibii nasil sarilirr nasil operr hele buyuk gorumcemm''

Öz Kardeşi Değil mi ?? Üvey mi Yoksa ??
Peki Sizin Onlardan Ne Farkınız Kaldı Bu Kelimelerinizle ??

Onların Yaptığı Ayıpta Sizin ki Değil mi Yani ??

Son düzenleyen: Moderatör:
evimiz var arabamiz var isim varr esimin cok ii bir isii var, ustelikk 5 haftalik hamileyim cok sukurrr, oda sadece okuyuor 2 defa nisanlandi olmadiii ustelik benden 10 yas buyuk ben esimle 6 ay icinde nisanlandim.
Okuyor olmak suç mu?
Nişan atmak bir suç mu?Bir eksiklik mi?Mutsuz bir evlilik yapsa daha mı iyiydi?
Onların eksiğini,size göre eksiğini bulmaya çalışarak onlara yeterince değer verdiğiniz anlaşılıyor.
Bu meselede görümceleriniz mağdur fikrimce.

Back
X