• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle görümcelerim yüzünden kavga ediyoruz

esimle onun arasinda 4 yas fark var, ben onlari kiskanmniyorum siz benim yazdiklrimi okumuyorsunuz galibaa ilk basta onlarin oyle samimi oldujklarii cok hosuma gidiyorduu amaa zaman gectikce gorumcemin samimi olmadinii gordum, durmadan bana laf sokmaya calistiginii aramizii bozmaya calistiginii goruyorumm hayret birsey burda gelip yalandan seyler yazmiyorum ben herhalde.

ben bosu bosuna bana inat yapiyor demedim, gordugum seyler varda ondan diyorum.. ben oyle seylere gelemem herkezin kendi fikriii tabii ama benn mesela esimin ilk basta elini fln tutmaya calisioduu ben sinir oluyorum bana inat yaptigini biliyorum bazi seyler azaldi tabi zamanla ama bazende halaa laf sokar ortada birsey yokken birden birsey der orda agzim acik kala kalirimm.

hem ben onu neden kiskaniyimki? yanii nesini kiskaniyim? ben onda benim kiskanabilicegim birsye gormuyorum acikcasi.. oyle sen kiskaniyorsun flan yazmissiniz, ama yok yanlis ben onlar beni kiskaniyor neden dedim? ustumde birsey gorsunler nerden aldin kaca aldin, ben onlarla ikiz gibi yurumek zorunda degilim soylemedigmde bozulurlar..

tabi yine herkezin kendi fikri ama benim dusuncem boyle, yorumlariniz icin tsk.

ben biraz okudum da,görümcenizin hasedinden yaptıgı belli oluyor bence.
eşiniz yokken mi sokuyo size laf? mümkünse birgün sesini kaydedin eşinize dinlettirin inanmıyorsa..
evlenmemiş olan bayanlarda (ve erkeklerde de) mutlu çiftlere karşı bir antipati oluyor ne yazıkki..
bence uzak durun siz biraz,eşinizin yanında ona olan sevginizi bence cok belli etmeyin. neden bilmem ama böyle tipler maalesef nazar filan edebiliolar,ben bu tiplerden cok korkuyorum o yüzden. mutlulugumu evimde yasayım,böyle tipler görmesin...
ablası yada kardesi olması,karısı yanındayken onu bi kenara itip de yanında ben durayım demesini gerektirmez ki... :4:
böyleleri abileri-kardesleri mutluyken neden haset ederler ki,asıl ne biçim kardeşilk olan bu... :57:

ben biraz okudum da,görümcenizin hasedinden yaptıgı belli oluyor bence.
eşiniz yokken mi sokuyo size laf? mümkünse birgün sesini kaydedin eşinize dinlettirin inanmıyorsa..
evlenmemiş olan bayanlarda (ve erkeklerde de) mutlu çiftlere karşı bir antipati oluyor ne yazıkki..
bence uzak durun siz biraz,eşinizin yanında ona olan sevginizi bence cok belli etmeyin. neden bilmem ama böyle tipler maalesef nazar filan edebiliolar,ben bu tiplerden cok korkuyorum o yüzden. mutlulugumu evimde yasayım,böyle tipler görmesin...
ablası yada kardesi olması,karısı yanındayken onu bi kenara itip de yanında ben durayım demesini gerektirmez ki... :4:
böyleleri abileri-kardesleri mutluyken neden haset ederler ki,asıl ne biçim kardeşilk olan bu... :57:

Tümmm demek istediklerimi anlatmışsınız kardeşim yahuuu'!
Ayakta alkışlıyorum..:46::71:

Ben bir senelik evliyim ve esimi cok ama cok seviyorum oda beni..
ama esimin ablasi ve kizkardesii coook gicik beni cok kiskaniyorlar bende ne varsa istiyorlar..
benden once esim onlara hic yuz vermiyordu benim yuzumden yuzunu goruyorlarrr
kaynanam gorumcelerimi kiskandigimi zannediyo gerci gorumcelerimde oyle zannediyo ama ben onlarin nesini kiskaniyimki? benim esim varr cok seviyorum oda beniii evimiz var arabamiz var isim varr esimin cok ii bir isii var, ustelikk 5 haftalik hamileyim cok sukurrr, oda sadece okuyuor 2 defa nisanlandi olmadiii ustelik benden 10 yas buyuk ben esimle 6 ay icinde nisanlandim.

amaa durmadan laf sokmaya calisiyorlarr esime cok yapisiyorlar sankii esim onlarin sevgilisiymis gibii nasil sarilirr nasil operr hele buyuk gorumcemm o coook fenaa evde kaldii ya benden enrdeyse 10 yas buyukk hala benimle ugrasiyor
boyle esimin yaninda falan cok cok cokkk iii davranirlar, boyle herseyi sahte olan biri benimm buyuk gorumcemmm esimde onun herseyini hos gorur hanii sen yanlis anlamissindirr derr, esimde biraz saf cok ii kalplii kimin kotu kimin ii niyetli oldugunu pek gormuyorr herkezi ii niyetli zannediyor.

ama gercekten ben artik biktimm, esimle onlarin yuzunden kavga etmekten biktim, kac aydir birsey yoktu simdi hamile oldugumu ogrendi gecen gun boi laf sokuyor, bende bazen birden ne diycegimi bilemiyorum. oyle laf sokmayi falanda becermiyorum aptalim bende iste!

gercekten napicagimi bilmiyorum artik onun yuzunu bile gormek istemiyorum ay cok igrenc nasil yapmacik nasill sahtee bunu coguu kisii goruyorr ama malesef esim gormuyorr ben napmaliyim sizcee?

cok uzun oldu cok ozur dilerim ama gercekten sabrim tukeniyorr:(

Tipik evde kalmış kız tiriplerii....İkiside evlensinler kuzu olurlar..:60:Hiç takılma böyle şeylere...

valla sen oyle san sekerim ben kimseyi kiskanmam hele hele onu hic kiskanmam ilk basta ben obyle degildim onlarin sayesinde boyle dusunur oldum.. kim fesat acaba

Söylediğim sözü , şu yazdığınla doğruladınız için teşekkürler..
İnsanlar çeşit çeşit..Yazık.

Neden böyle bir kanıya vardınız?Ben hem evliyim hem de görümcelerden yanayım.Çünkü konu sahibi üslubuyla bi şeyleri itiraf etmiş resmen.Böyle bir üslupla olayları anlatan bi insanın sütten çıkmış olduğunu düşünmüyorum.Keşke görümcelerinden dinleseydik.Ayrıca şunu da asla kabul edemem.'Sevgilileri gibi sarılıp öpüyolar.'Bu çok hastalıklı bir düşünce.Hayatta yalnızcasevgiliye sarılıp öpmek yok.Hayatta daha farklı sevgiler de var.Bunu konu sahibinin anlaması gerek!
Neden mi böyle bir kanıya vardım, çünkü konu sahibi her ne kadar hoş cümleler kurmasa da, söylediklerine katılmasam da anlayabiliyorum çünkü ben de evliyim. Burada iyi olan, yengesini kardeşinden ayırmayan, abisiyle mutlu olmasını isteyen görümceleri tenzih ederek söylüyorum, nedense erkekler evlenmeye karar verdikten sonra birden bire annesinin, kızkardeşlerinin gözünde kıymete biner, Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur misali. Sürekli övmeler, sarılmalar, elleriyle beslemeler, sürekli ondan bahsetmeler insanı yemin ederim kocasından soğutur. Siz hem evli hem görümcelerden yanasanız, ya görümceniz yok ya da çok iyiler. Aynı şeyleri yaşamadıysanız anlamanız çok zor.

esimle onun arasinda 4 yas fark var, ben onlari kiskanmniyorum siz benim yazdiklrimi okumuyorsunuz galibaa ilk basta onlarin oyle samimi oldujklarii cok hosuma gidiyorduu amaa zaman gectikce gorumcemin samimi olmadinii gordum, durmadan bana laf sokmaya calistiginii aramizii bozmaya calistiginii goruyorumm hayret birsey burda gelip yalandan seyler yazmiyorum ben herhalde.

ben bosu bosuna bana inat yapiyor demedim, gordugum seyler varda ondan diyorum.. ben oyle seylere gelemem herkezin kendi fikriii tabii ama benn mesela esimin ilk basta elini fln tutmaya calisioduu ben sinir oluyorum bana inat yaptigini biliyorum bazi seyler azaldi tabi zamanla ama bazende halaa laf sokar ortada birsey yokken birden birsey der orda agzim acik kala kalirimm.

hem ben onu neden kiskaniyimki? yanii nesini kiskaniyim? ben onda benim kiskanabilicegim birsye gormuyorum acikcasi.. oyle sen kiskaniyorsun flan yazmissiniz, ama yok yanlis ben onlar beni kiskaniyor neden dedim? ustumde birsey gorsunler nerden aldin kaca aldin, ben onlarla ikiz gibi yurumek zorunda degilim soylemedigmde bozulurlar..

tabi yine herkezin kendi fikri ama benim dusuncem boyle, yorumlariniz icin tsk.
Arkadaşım kafana takma onları, laf soktuklarında cevap ver. Tabi rencide edici, kalp kırıcı konuşma.

Tipik evde kalmış kız tiriplerii....İkiside evlensinler kuzu olurlar..:60:Hiç takılma böyle şeylere...

kesinlikle! sinir olurum bölelerine ... ve diyorum ya,böyleleri hasetlerinden göz bile değdirirler Allah korusun :nazar::nazar: yanında mutluluk göstermeyin,iyice kabarmasın haset damarları... :57:

Tümmm demek istediklerimi anlatmışsınız kardeşim yahuuu'!
Ayakta alkışlıyorum..:46::71:

:16: katılman güzel canım sağol MyDoNoSe'cum :71: sinir olurum böyle tiplere ben... bi de bazıları hastalıklı bulmuş kızcağızın öpmesine sinir olmasını.... öpmek var,öpmek var.. insan abisini öper tabii,hem ben öpmesinde değilim ki,bunu "sen onu bizden alamazsın" tavrıyla yapılmasında bence konu sahibi arkadaş...ve bu da cok yanlış bence :45:
sen kardeşisiiiin, o eşi.... farklı kulvardasınız anlasana! sonucta abin yada kardesin yeni yuva kurdu, kimse onu senin elinden almıyor, artık sadece sizin abiniz-kardeşiniz değil aynı zamanda bir evin erkeği-bir kadının eşi... Allahım yaa,triplere bak,düsündükce sinir oluyorum...
ama sen naap biliyo musun arkdasım, geç karsılarına o kocana böyle davranırken, "Allah muhabbetinizi arttırsın" filan de,takmıyor görün.:51:
sen taktıkca iyice devam etmiş anlasılan görümcezade!

Benim de erkek kardeşim var canım ciğerim o benim ona öyle bi sarılıp öperim ki daha kimse eşini sevgilisini öyle içten öpmemiştir.
o benim minik dünyam çünkü onun yeri herşey den ayrı ileride evlendiğinde de aynı olacak değişmeyecek ve o zaman gelinimiz bunu yanlış anlarsa o onun fesatlığındandır.Bence kardeşiniz varsa biraz kendinizi onun yerine koyun bu konuda kasıtlı davrandığını sanmıyorum.Laf sokma konusunda haklısınız ama bunu eşinize söylemek onları eşinizle çekiştirmek yersiz onlar ablaları onları kötülemez aksine size karşı savunur ve üzülen siz olursunuz ayrıca bu konuda eşinizin suçu ne ki onu bu konuyla muhatap ediyorsunuz size çok çirkin sözler sarf etmediği ve size karşı iftara atmadığı (allah korusun) sürece eşinize şikayet etmeyin görümcelerinizi.Kendi aranızda halledin çoğunu da görmezden gelin boş verin onların düşüncesizliğine verin yuvanızda eşinizle bebeğinizle mutlu olun dışarısını evin içine sokmayın o bunu dedi şu bunu dedi boş verin.Bırakın sizi sevmesinler sizden birşey eksilmez kötü söz söyleyene mutlaka geri döner(tecrübe ile sabittir) siz gereken saygınızı yapın gerisini allaha havale edinn.

allah kolaylık versin işin zor canım erkek kardeşini şapır şupur öpen insanlardan nefret ederim oldum olası kafanı takma dicem ama elinde değil arana mesafe koy bence eşinede söyle bu konuyu

Pardonda erkek kardeşini şapur şupur öpen insanlardan neden nefret ediyorsunuz??????Eşini ablasından yada kız kardeşlerinden kıskanacak kadar hasta ruhlu insanlar bizden uzak olsun!!!!Yazık sana yaa:68:

Pardonda erkek kardeşini şapur şupur öpen insanlardan neden nefret ediyorsunuz??????Eşini ablasından yada kız kardeşlerinden kıskanacak kadar hasta ruhlu insanlar bizden uzak olsun!!!!Yazık sana yaa:68:

insallah senin basina gelmez kardesimm, ben opmesin sarilmasinmi diyorumm? benim inadima bazi seylerii abartarakkkk yapiyorr diyorum bende aptal degilim yani bunu gercekten hissediyorummm gercekten! o yuzdende buraya yazdim..

yaziklariniz icin cok tesekkur edeiyorum kizlarr gercekten kendimi daha ii hissediyorum su anda gelip bisey dese gercekten hic takmam artik galiba. cok cok cok tesekkur ediyorum

arkadaşlar özellikle görümcelerdenyana olanlar özellikle size soruyorum ewliliginiz boyunca yaptıgınız herşeye bi kulup bulan haksızyere kendini haklı koyan kocanızla her fırsatta aranızı açamn bi görümceniz olsa yine de görümcelere hak verirmiydiniz ben 2 yıllık ewli bi bayan olarak eşimle kavgalarımız hep görümceyüzünden olmuştur çünkü insan ne kadar bi insana karşı dürüst olursa karşıdaki insan fesat oldugu için çekememezlik yapar örnek benim görümcem hemde çook büyük örnek sizegörümceler yana olanlar :47:

ah ah benim sadece bir görümcem var oda a... etmiş insandır..kayınvalidem rahmetli onu bile yönlendirirdi hep..sizinirlenimce abilerinin arkasında nasıl öfkeyle konuşurdu ağzından tükürükler saçılırdı...hep onu memnun etmeye çalıştım eşimle arası açılması diye zaten iki kardeşi var eltimlede görüşmüyorum...ama görümcem ileri giderse kaprislerinde hiç tartışmam arayıp sormem yanlızca..her şey bir yere kadar..benden 12 yaş büyük bu arada...

Ben de aBimi öpmeden sarılmadan duramam.. Canımdır o Benim.. Ve gerçekten yengem eğer Ben aBimi çok seviyorum diye kendisini kıskandiğimi düşünürse sanırım ölmeyi tercih ederim !!!

sen niye ölecekmişsin,o düşünceye sahipse yengen ölsün yani:9:ben de abime sarılmadan duramam valla,sürekli öperim sarılırım,eşim çok aşırı bağlı olmamı sevmiyo böyle ama kendisine de dedim bu minvalde sözler "sen yokken ailem vardı, sen yokolsan da onlar hep olacaklar"...
eşimin de bi kızkardeşi var ama çok yakın değiller,keşke olsalar,kıskanırsam ne oliim...çok seviyorum kardeşlik bağlarını:62::62:

evet bence de kayınvalideniz haklı asıl görümcelerinizi siz kıskanıyorsunuz ne demek ya " ben 6 ayda nişanlandım o iki kere nişan attı, benden 10 yaş büyük, benim iyi bir işim var arabam var üstelik 5 aylık hamileyim, o evde kaldı" vs.. bence kıskanç olduğunuz kadar kötü niyetlisiniz de..

yazdığın her şeye tamam da şu cümleyi okuyunca şok oldum "esime cok yapisiyorlar sankii esim onlarin sevgilisiymis gibii nasil sarilirr nasil operr hele buyuk gorumcemm o coook fenaa evde kaldii ya benden enrdeyse 10 yas buyukk kime saldiricagini bilmiyorr." pardon ama sonuçta onlar eşinizin kızkardeşleri sarılırlar da öperler de. kime ne ? nasıl sarılırlar ne demek insan kardeşine sarılmıcakta kime sarılcak. kime saldıracağını bilmiyor yazmışsınız evde kaldı diye erkek kardeşine mi saldıracak yani bu hatun bu nasıl bir görüştür şok oldum :S sevgilisiymiş gibi davranıyor falan aman allahım ne fesat düşünceler bunlar

arkadaşım sana yüzde yüz katılmakla beraber şu cümleyi eklemek istiyorum.Konu sahibi seni hiç tanımıyorum ama inan şu yazdıklarını sanki ergenliğe yeni girmiş şımarık kız çocukları yazmış.Sanki onlar değil de sende birazcık kıskançlık ve mübalağa var gibi geldi.

bir de şunu söylemeden geçemicem.Konu sahibinin yorumlarını okudukça farkediyorum ki siz görümcelerinize çok yukardan bakıyyorsunuz.Sürekli bi aşağılama hali, küçük görme durumu var.Ben onun nesini kıskanayım, Benim onda kıskanacağım bişey yok,Onlar evde kaldı bilmem ne.Ne çirkin tabirler bunlar ya sen kendini ne olarak görüyorsun şu sende olan saydıklarının hepsi var hatta fazlası var bende.Ve benim görümcelerimin sayısı da bi hayli fazla, ve tek erkek dolayısıylaa tek gelinim.El üstünde tutarlar beni ve eşimi.Şimdi ben onlara nıye cok seviyosunuz niye ilgi gösteriyosunuz aaa yoksa siz beni mi kıskanıyosunuz gibi bi düşünceye mi kapılayım.Sen biraz olgun davran bence.O zaman daha değerli olursun.Ve bırak artık şu çocuk gibi davranışlarını.Yazdıklarından mı kaynaklanıyo dicem ama insan da fikri neyse zikri de odur bundan ötesi yok.

Back
X