kızlar moralim çok bozuk.3,5 yıllık evliyiz hep salata ve temizlik yüzünden kavga ediyoruz. ben çalışan bir bayanım aynı zamanda sağlıkçıyım acil birşey çıkıyor kalmak zorundayım eve 21.00 -21.30 da gittiğim oluyor bazen o yorgunlukla oturup yerinden kalkası gelmiyor insanın. ben eşime bir türlü yaranamadım silip süpürsem beğenmez elimden alır kendi yapar, salata yaparım sıcak suyla mı yıkadın senişmiş der. yapmasan neden yapmıyorsun der? bu evlilik böyle gitmez ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlayamıyorum.!!!! ben salata yemeyide yapmayıda sevmem. bu yaşa kadar herşey hep önüme geldi annem sen ders çalış ben yaparım diye diye bende hazıra alıştım şimdi çok zorluk yaşıyorum fakat düzeleceğimide sanmıyorum.sonuçta ben bir iş kadınıyım ev hanımı değilim ki???? gündelikçi tutsam onada mali durumlar engel oluyor?? ne yapacağımı bilemiyorum fakat bu şekilde fazla dayanabileceğimi sanmam açıkcası kızlar!!!!! ben daha vurdumduymazım eşim daha tertipili ve düzenli... ama ben bunları evlenmeden önce söylemiştim iş yapmayı sevmiyorum bir pazarım var onuda evde geçirmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin bana kızlar
(((((