eşimle hep kavga ediyoruz

salata ve ev işleri yüzünden boşancaksa benden boşanalım diyor bacım aşk sevgi yok anladık rahatlığında bukadarı olmaz :51: ev işlerini daha titiz yaparım salata istediği gibi yapmaya çalışırım diyeceği yerde boşansın diyor :53: fedakarlık yapmadan böyle bencillikle zten bu evliliği pek yürütemezsin sen ama boşanınca iş bitiyor sanmıyor iş asıl ozaman başlıyor:51:

burda o kadar şiddet gören, aldatılan, kocası terk eden kadın boşanmıyor ama siz ev işleri yüzünden eşinizden boşanırsanız bir ilk yaşanacak sanırım:26:

canım bide millet eşi ev işlerinde yardımcı değil diğe şikayetçi bunlar iş paylaşımı yapıyorlar yine mutsuz:51:

kızlar moralim çok bozuk.3,5 yıllık evliyiz hep salata ve temizlik yüzünden kavga ediyoruz. ben çalışan bir bayanım aynı zamanda sağlıkçıyım acil birşey çıkıyor kalmak zorundayım eve 21.00 -21.30 da gittiğim oluyor bazen o yorgunlukla oturup yerinden kalkası gelmiyor insanın. ben eşime bir türlü yaranamadım silip süpürsem beğenmez elimden alır kendi yapar, salata yaparım sıcak suyla mı yıkadın senişmiş der. yapmasan neden yapmıyorsun der? bu evlilik böyle gitmez ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlayamıyorum.!!!! ben salata yemeyide yapmayıda sevmem. bu yaşa kadar herşey hep önüme geldi annem sen ders çalış ben yaparım diye diye bende hazıra alıştım şimdi çok zorluk yaşıyorum fakat düzeleceğimide sanmıyorum.sonuçta ben bir iş kadınıyım ev hanımı değilim ki???? gündelikçi tutsam onada mali durumlar engel oluyor?? ne yapacağımı bilemiyorum fakat bu şekilde fazla dayanabileceğimi sanmam açıkcası kızlar!!!!! ben daha vurdumduymazım eşim daha tertipili ve düzenli... ama ben bunları evlenmeden önce söylemiştim iş yapmayı sevmiyorum bir pazarım var onuda evde geçirmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin bana kızlar :((((((

cnm benm bende sen gibi idim eşimde gayet düzenli ve titizdir. valla bebişer olduktan sonra hayat daha bi rayına oturuyor istesende istemesende yapmak bilmek öğrenmek zorunda kalıyorsun .. çüünkü küçücük bir bebişin bütün mesuliyeti sende oluyor... bebişin yok sanırım olunca emnm bu problemleri aşacaksın sadece biras daha sabır .. sevgilerle

diyelim boşandınız,
ömür boyu anneniz mi yapacak yemeğinizi temizliğinizi??
yani yemek, temizlik gibi şeylerin insan hayatında "zorunlu ihtiyaç" olduğunu düşünürsek; evlide olsanız bekarda, çalışsanızda çalışmasanızda bunları yapmak zorundasınız..
yada, hayatınızın sonuna kadar, bu işlerinizi yapacak birisini bulacaksınız, öyle birşey mümkünse yani...
işiniz zor, bence hatayı eşinizde değilde kendinizde arayın biraz...

tubii anlamıyorsun neden??? temizliksiz tabi ki olmaz ben onu anlatmak istemiyorum istemediğim ve yorgun olduğum zamanlar bu şeyleri talep ediyor bekarken canım ne zaman hangi saatte temizlik yapmak istiyorsa o zaman yapardım misal anladın mı? bana bişeyin diretirmesini sevmiyorum ısrarla tekrarlanılmasınıda

sizin diğer konularınızda okudum.eşinize cinsel yönden isteksizliğin,z varmış.bence olay salata kadar basit değil.esas sorundan cıkmışşsınız sizzzzzzzz

tubii anlamıyorsun neden??? temizliksiz tabi ki olmaz ben onu anlatmak istemiyorum istemediğim ve yorgun olduğum zamanlar bu şeyleri talep ediyor bekarken canım ne zaman hangi saatte temizlik yapmak istiyorsa o zaman yapardım misal anladın mı? bana bişeyin diretirmesini sevmiyorum ısrarla tekrarlanılmasınıda

peki bu konuda eşinle hiç konuştunmu?yoksa hep tartışmaylamı sonuçlanıyo?

iyi ama evlenirken bunları biliyodun eminim..
demişsinki, evlenmeden önce konuşmuştuk bunları, eğer aynen buraya yazdığın gibi, ben istediğim saatte yaparım temizliği, bana baskı yapılmasından hoşlanmam,
bekarken böyle böyleydim vs diye anlattıysan ve bunları eşin kabul ettiyse, o zaman şimdide bunları ona hatırlat..
yinede sorun çıkarıyosa, çözüm malum..
ama eğer zamanında aynen böyle açıklamayıp, işte beraber yaparız olurmu bende çalışıyorum gibi daha yumuşak ifadeler kullandıysan ve o bunları kabul ettiyse,
şimdi bi defa daha düşün derim..
ne bileyim bence evlilik bu gibi şeylerle bitmemeli..
o kadar basit bi kurum değil bence evlilik..
ne sorunları aşıyo insanlar.. sonuçta siz "hayat arkadaşısınız"..
umarım hayırlısı olur hakkınızda..

Anlamadığım şey 3,5 yıl olmuş evleneli artık birbirinizi çözmüş olmanız gerekmez miydi? Aranızda ciddi anlamda kopukluk var bence ve biraz da sizin duvarlarınız.Sanırım sizde izin vermiyorsunuz eşinize yani sizin tavırlarınızdan dolayıda eşiniz böyle davranıyor olabilir.Benim eşimde temizliğe takıktır bazen konuşurdu artık konuşmuyor ben biraz daha özenli davranıyorum oda daha çok yardım ediyor ev işlerinde elinden geldiği kadar.Vermeden alamazsınız bence karşılıklı fedakarlık yapmazsanız zaten hemen gidin boşanın ama evlilik malesef öle ben yapamam edememle olmuyor.Biraz sizinde kendinizi inceltmeniz lazım sanırım.Salata denildiği gibi sadece simge siz biraz da eşinizin gözünden bakmayı deneyin umarım en kısa zamanda çözersiniz..Mutluluklar

tubii ben bunları anlattım eşime o flört döneminde beni cidiye almamış yapar eder demiş içinden ama işte evde ki hesap çarşıya uymadı. eşim beni ciddiye almadı :(((

daha once acmis oldugunuz konulara da bakayim dedim hakkiniz da az cok bilgi sahibi olmak icin.
actiginiz konularin icinde 3 tane konu buldum sizin is alaniniza giren
saglikci oldugunuz halde careyi burda aramissiniz.
buna cok sasirdim.
yani gunes yaniklari icin alinacak onlemlerde bilgilerinizi ve tecrubelerinizi kullanmak yerine burda konu acarak halletmeye calismissiniz.
konuyla baglantisi ne diyeceksiniz?
"ben is kadiniyim,saglikciyim ev islerinden anlamam hele hele salatayla hic ugrasamam" diyorsunuz ya
sanirim mesleginizi ilgilendiren konularla da alakali degilsiniz.

Son düzenleme:
Standart çok utangacım

slm kızlar size bir sorunumu anlatmak istiyorum kimbilir belkide ben büyütüyorum!!! 3,5 yıllık evliyim onu çok seviyorum. eşim anlayışlı,yardımsever biridir. ancak sorun benim eşime yaklaşamamam. çok ılımlı biri olmasına rağmen ona cinsel manada yaklaşamıyorum?? istesem bile istediğimi belli etmemeye çalışıyorum!!! çünkü hem çok utanıyor hemde çok çekiniyorum. bu ilişkiden sonrada devam ediyor yüz yüze göz göze gelmek istemiyorum kaçmak istiyorum. ne olcak halim bilemiyorum???? :(((((

sorunları birazda tetikleyen bu olabilirmi canım eski konulardan buldum bunu oraya yazmışsınız :26:

Standart çok utangacım

slm kızlar size bir sorunumu anlatmak istiyorum kimbilir belkide ben büyütüyorum!!! 3,5 yıllık evliyim onu çok seviyorum. eşim anlayışlı,yardımsever biridir. ancak sorun benim eşime yaklaşamamam. çok ılımlı biri olmasına rağmen ona cinsel manada yaklaşamıyorum?? istesem bile istediğimi belli etmemeye çalışıyorum!!! çünkü hem çok utanıyor hemde çok çekiniyorum. bu ilişkiden sonrada devam ediyor yüz yüze göz göze gelmek istemiyorum kaçmak istiyorum. ne olcak halim bilemiyorum???? :(((((

sorunları birazda tetikleyen bu olabilirmi canım eski konulardan buldum bunu oraya yazmışsınız :26:

Bence hala birbirlerini kkabul edememişler bu sorunlarda oondan dolayı herkes kendi imparatorlugunu kurmak istiyor ama ikisi de becerememiş çatışmalar almış gidiyor..

flört döneminde yoktu böyle şeyleri!! her erkek gibi evlenince çıktı bunlar??? nasıl karamsar olmim ki bu gidişle dediğin olacak zaten merak etme laale :((

Kardes salata ve ev isi yuzunden bir evlilik bitirilir mi? Gerçekten çalisan bayanin bir de ev islerine zaman ayirmasi yorucu anliyorum fakat ev islerini gunlere bolup yaparsaniz daha kolay olur. Esinizin hassas oldugu konularda ise daha gayretli olmalisiniz. Neden kendimi yipratayim demeyin, bunlar o kadar da zor seyler degil siz kendi icinizde buyutmus olabilirsiniz. Esinizle de bu konuyu sakin sakin konusmanizi tavsiye ederim. Ben buyum yapamiyorum yerine, biraz daha cabalayip esinize de destek ve yardimlarindan dolayi tsk edip onun anlayis gostermesi için kucuk jestler, iltifatlar yapin derim...

Konu sahibinin esine acidim dogrusu.
Bir salata yuzunden bosanmayi dusunen bencil ve kaprisli bir esi var.

Anneniz sizi cok yanlis yetistirmis, bizde okuduk bizde calisdik ama
Annem ogren ki ilerde lazim olur diye isi onumden cekmedi.
Salata dediginiz nedir ki ya?
Esiniz demek ki cok seviyo, beceremiyosaniz, bir gun esiniz yaparken bakin ogrenin. Ne var bunda?

Back
X