eşimle hep kavga ediyoruz

salata burda bi simge herkes konu sahibinin bencilliğine ve rahatlığına şaşırıyor:52:

herkes ayni olmak zorunda degil ki...bu arkadas ta rahat demek ki...
Allah esine sabir versin falan deyip kucumsemekle olmuyor daha yapici konusup yardimci olunmali...
iste bu yuzden herkes konu acmaya tovbe ediyor kk'da...

isden gelirken market filan yokmu yol üstünde, 2 günde bir hazir salata al iki tane , salata sorunu kalkar ortadan:44:

misal bunlardan varmi acaba:26:

:39:

$cup-single-griech-salat_gr.webp

herkes ayni olmak zorunda degil ki...bu arkadas ta rahat demek ki...
Allah esine sabir versin falan deyip kucumsemekle olmuyor daha yapici konusup yardimci olunmali...
iste bu yuzden herkes konu acmaya tovbe ediyor kk'da...
Canim cogu kisi bende dahil basta zaten yardimci olacak tarzda yazdik.
Soyle dene boyle dene diye. Ama kendisi direk şöyle;

Yok ben yapamam
Yok ben buyum
Yok ben taviz vermem
Nerden evlendim keske evlenmeseydim,
Bosanmayi bile dusunuyorum bile dedi.

Cozum isteyene sunulur. Kendisi cozum degil, evet sen haklisin'i duymak istiyor.

Yok ben yapamam
Yok ben buyum
Yok ben taviz vermem

Cozum isteyene sunulur. Kendisi cozum degil, evet sen haklisin'i duymak istiyor.

belli ki arkadasin siniri bozuk ve icini dokuyor...
kimse bu sorunlar icin evliligini bitirmez, bu arkadas ta bitirmez elbette...sinirleri bozuk ve bunalmis ondan boyle konustugu cok acik bana gore canim :71:

Son düzenleme:
tam 9 sayfa oldu.
her sayfada en az 1 kisi yardimci olmaya calisti
ama konu sahibinden surekli ayni tarz cevap.
"ben zorlamaya gelemem","niye evlendim ki?","ben is kadiniyim ev kadini degil"
simdi bu tarz cevaplara da yapilan yorumlardan oturu kimse konu acmak istemiyosa KK da
basimla gozum ustune
acmasinlar!!!!!!!

Son düzenleme:
:9: :9: iyi fikir aslinda ama konu sahibinin yaptigini begenmiyormus, haziri hic begenmeyebilir :27:

Aslinda salatayi yapip sosunu esine biraksa olabilir. Neden derseniz, biliyosunuz ki
Salataya fazla yag konulursa, yada limon salata erir, belki sosu ayarlayamadigi icin esi sicak suda mi yikadin diyo.
Boyle denesinler birde,
Diyicem ama arkadas hic yapmak istemiyo ki.

tam 9 sayfa oldu.
her sayfada en az 1 kisi yardimci olmaya calisti
ama konu sahibinden surekli ayni tarz cevap.
"ben zorlamaya gelemem","niye evlendim ki?","ben is kadiniyim ev kadini degil"
simdi bu tarz cevaplara da yapilan yorumlardan oturu kimse konu acmak istemiyosa KK da
basimla gozum ustune
acmasinlar!!!!!!!

merak etmeyin zaten bu sekilde cevaplar alinmaya devam ederse kullanici sayisi azalir...acilmaz boyle konular...

Aslinda salatayi yapip sosunu esine biraksa olabilir. Neden derseniz, biliyosunuz ki
Salataya fazla yag konulursa, yada limon salata erir, belki sosu ayarlayamadigi icin esi sicak suda mi yikadin diyo.
Boyle denesinler birde,
Diyicem ama arkadas hic yapmak istemiyo ki.

evet bu mantikli, denerler umarim...

Yok ben yapamam
Yok ben buyum
Yok ben taviz vermem

evet canım o kadar banada taş atmış sanırım bende ALLAH eşine sabır versin demiştim o haklı olmayı duymak istiyor. biz ona yap dediğimiz zaman yok ben yapamam benim tarzım değil diyor böyle insana ne çözüm bulabiliriz öyle değilmi?böyle giderse boşanırım diyor böyle bi düşünce yerine ben eşimi memnun etmeye çalışayım diye düşünmüyor konu açmak istemeyende açmaz buraya herkesin düşüncesi farklı sonuçta demekki benim düşüncelerimde bi anormallik yokki çoğu benim gibi düşünüyo

Gördünüzmüü beceriksizin biri nasıl kilitledi bizii :60: ilgiyle okudum vallaaaa bu bağyan çalısıyorum kendımı ezdırmem trıplerıne gırmıs ALLAH kocasına sabır vere :58:

evet canım o kadar banada taş atmış sanırım bende ALLAH eşine sabır versin demiştim o haklı olmayı duymak istiyor. biz ona yap dediğimiz zaman yok ben yapamam benim tarzım değil diyor böyle insana ne çözüm bulabiliriz öyle değilmi?böyle giderse boşanırım diyor böyle bi düşünce yerine ben eşimi memnun etmeye çalışayım diye düşünmüyor konu açmak istemeyende açmaz buraya herkesin düşüncesi farklı sonuçta demekki benim düşüncelerimde bi anormallik yokki çoğu benim gibi düşünüyo

çoğu değil cnm herkez senin gibi düşünüyor bir kaç aynı kafadan olan avukatu hariç:51:

yaa bütün mevzu salatamı arkadaşlar gel aşkım buraya beraber yapalım dersin ben doğrayayım sen sosunu koy falan bi şekilde sorun hallolur yaa ama sorun başka bişeyse salata kurtarmazz :(((

merak etmeyin zaten bu sekilde cevaplar alinmaya devam ederse kullanici sayisi azalir...acilmaz boyle konular...

cok da guzel olur pek de guzel olur
en azindan KKda,kendinin hakli oldugu dusuncesini onaylatmak isteyenler yerine
gercekten herkesin ayni sekilde yaptigi yorumlara faydali olabildigimizi gosteren cevaplar yazanlar yer alir

Back
X