eşimle hep kavga ediyoruz

Ya niye kadına bu kadar yükleniyorsunuz?
salata yapmak istemiyorsa bir salatayı da kocası yapsın her gün.
her gün yemek yapıyor ya bu kadın salatayı da kocası yapsın eğer çok istiyorsa,
illa yap yap diye yüklenmek niye her aile birbirinin aynısı olmak zorunda mı??
bayan nası salata yapmayı sevebilirim ya da nasıl salata yapılır dememiş,
bunları anlatmak saçma geldi bana.
bahsedenler olmuş, eşinin salatalarının çok daha lezzetli olduğunu söyle, mutfaktayken birlikte yemek hazırlayalım sen salataları ayarla ben ısıtayım yemekleri fln de mesela bu arada sohbet edin hem çabuk hazır olur hem eşin çok işten kaçıyormuş gibi gelmedi bana yapar diye düşünüyorum

Gördünüzmüü beceriksizin biri nasıl kilitledi bizii :60: ilgiyle okudum vallaaaa bu bağyan çalısıyorum kendımı ezdırmem trıplerıne gırmıs ALLAH kocasına sabır vere :58:

ya arkadaşlar kendi aranızda dedikodu yapmıyorsunuz, herkes yazılanları görüyor, ayıp ama artık biraz saygı ya.

bu yüzden konu açmıyorum artık, kk dan tanıdığım sadece güvendiğim kişilere fikir danışır oldum, burdan duyacağım laflarla sinirimi bozmamak için, ama belki benim farklı bakmamı sağlayacak yorumlardan da mahrum kalmama sebep oluyorsunuz, bir tek ben olmadığıma da eminim.

işin ucundan tutuyor zaten evin tozunu alır siler süpürür bulaşıkları yerleştitir kendi salatasını yapar ama sonrada bunu bunu yaptım der

ama kusura bakmayın adam daha ne yapsın ben evli olup da karısı çalışıp da hiç bu kadar iş yapan erkek görmedim doğrusu yada duymadım...salata yapmayı sevmiyorum diye adamın üstüne kalmış zaten "kendi salatası"..ben de yemek yapmayı pek sevmem sofra kurup toplamasını ..ev işlerini ama mecburiyetten yapıyorum...sevgi salata ,yemek üstüne kurulu değil diye saçma bir bahane olmamalı!herkes üstüne düşeni yapmalı..siz çalışıyorsanız eşiniz de çalışıyoır ve maşallah ne güzel işler yapıyormuş çoğu bayanın ;benim ağrıma giden işler silmek süpürmek toz almak......eğer yapıp da başa kakıyorsa yapma hayatım o zaman deseniz o da "sen yap ozaman "der eminim..ya duymazdan gelin ya da siz de yapın ev işlerini..hayat müşterek madem ikiniz de çalışıyorsunuz ortaklaşa planlayarak iş bölümüne dökün ev işlerini..
abim yeni boşandı ve şikayetleri;eve bakmıyor kimse gelsin istemiyor kimseye gitmek istemiyor yüzü gülmüyor sabahları kahvaltı yerine alo börek......dediğini söylerdi..tabi ki abimin de haksız olduğu şeyler vardı..ama demek istediğim "erkek yavaş yavaş biriktiriyor bunları içinde".Allah vermesin boşansanız eminim 2.evliliğinizde de kocanız yemek ev işi bekliyecek ve sanmıyorum şuanki eşiniz gibi ev işleri yapacağını...durumunuzun kıymetini bilin o size adım adım gelmek istemiş bunları yaparak siz de bir adım atmaya çalışın sevmeseniz de yapmayı deneyin kolay şeylerden başlayarak..sağlıkçıların çok zor şartlarda yoğun çalıştığını bilirim tanıdıklarımdan ama onlar ev işlerini ve yemeklerini de eksik etmeyen insanlardır hem de yoğun bakım çalışanı olduğu halde..benim de annem aynı sizin anneniz gibi yaptı mutfağa sokmadı çoğu kez de aman israf olmasın mantığıyla yaklaştı ..ben de alıştım artı işime gelmedi gel gelelim mutfak bana uzaklaştı ben ona.eşime evlenmeden önce söyledim ev işi beceremem bilmem diye...olsun öğrenirsin dedi..sağolsun yardım etti hep ama davranışlarından anlıyorum ki artık "6 sene oldu öğrenemedin mi hala "der gibi bazen :1: haklı da yani...bu artık bahanem olamaz "annem alıştırmadı "diyemem artık...siz de kendinize gelin bunu bahane olarak görmeyin sonuçta hiç birşey bilmeyip de 1 sene içinde harika şeyler yapmaya başlayan çook insan var...

evlilik fedakarlık istiyor işte.hepimiz el bebek gül bebek büyüdük ama baba evinden çıkıp kendi evin olduğu zaman çok farklı oluyor işte diyemiyorsun kimse bana istemediğim hiçbir şeyi yaptıramaz diye.eşin ya o senin.eşimi mutlu etmek için elimden geldiğince her şeyi yaparımm.evlilik zor bir yol iştee..herkes yapamıyor..

içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor çünkü yapsamda beğenmiyor ne yapacağımı bilemiyorum. herşeye bişey :((

canım altı ustu salata bı gun ızle nasıl yapıosa sende ole yap bunu uc kere dene ucundede begenmezse kendı yapsın derım ama bu tur sebeplerden dolaı bosanma dıle gelıyorsa cok yazık bu kadar basıt olmamalı bu sebeplerden dolayı bosanma dusunuluyorsa zaten kımse kımseyı yormasın ben ev hanımıyım ama hergun kendı evımı temızlerım kayınvalıdemın evını temızlerım yemekler bılmem neler akşam olur akşam çaylar meyveler kahveler gırla gıder calışan bayan gıbıyımdır cogu zaman hıc oturmamm mesela ramazan oncesı ıkı hafta akaşm 7-8 lere kadar kayınanamın evını gecede kendı evımı temızledım yerı gelır esımde yardım eder tabıkı ama hıc bu tarz seylerden dolayı bosanma dusunulmez keşke herşey bu kadar basıt olsa haftada bı akşam sıl supur dıger akşam çamasır utu otekı akşamlar bı yıyecek bı seyler hazırla sonra dınlenırsın benım teyzemde gec vakıtlere kadar calısıodu akşam yemelerını temızlıgını yapıodu kı ısı cok agırdı evıne gıdersın cogu ev kadınınada bes basardı yanı senelerce 40 yıl bu bole oldu allahtan suan emeklıde kurtuldu

ya arkadaşlar kendi aranızda dedikodu yapmıyorsunuz, herkes yazılanları görüyor, ayıp ama artık biraz saygı ya.

bu yüzden konu açmıyorum artık, kk dan tanıdığım sadece güvendiğim kişilere fikir danışır oldum, burdan duyacağım laflarla sinirimi bozmamak için, ama belki benim farklı bakmamı sağlayacak yorumlardan da mahrum kalmama sebep oluyorsunuz, bir tek ben olmadığıma da eminim.

malesef canım bende konularımın kapanmasını istedim bazı kendini bilmez cahil arkadaşların yorumları yüzünden...

çekinir oldum ve sinir de oluyorum o yüzden burası sanal bile olsa artık derdimi anlatmıycam ...

kafasına göre düşünmeden yorum yapan kişiler karşısındakini kırdığının farkında değilller...

ne yazık bu kişilere...

evlilik fedakarlık istiyor işte.hepimiz el bebek gül bebek büyüdük ama baba evinden çıkıp kendi evin olduğu zaman çok farklı oluyor işte diyemiyorsun kimse bana istemediğim hiçbir şeyi yaptıramaz diye.eşin ya o senin.eşimi mutlu etmek için elimden geldiğince her şeyi yaparımm.evlilik zor bir yol iştee..herkes yapamıyor..

ben baba evınde bı kap yemek pişirmeden gelın oldum unıversıte bıtırdım çalıstım hersey onume hazır geldı evlendım herseyımı yapıyorum evım hep derlı topludur sadece yemeklerde bıraz zorlanıyorum ama yavas yavas duzene gırıo oda kolay değil yanı yapamam olmaz deyıp kenara cekılemıosun

ben baba evınde bı kap yemek pişirmeden gelın oldum unıversıte bıtırdım çalıstım hersey onume hazır geldı evlendım herseyımı yapıyorum evım hep derlı topludur sadece yemeklerde bıraz zorlanıyorum ama yavas yavas duzene gırıo oda kolay değil yanı yapamam olmaz deyıp kenara cekılemıosun
aynen canım yuvanda huzur mutluluk istiyorsan böyle yapacaksın aynen yoksa elin adamı sana hiç acımıyor bir gün çeker iki gün çeker sonra der nereye kadar bee ehh bıktım der..ufak tefek sorunlarda olabilir her evlilikte onların üstesinden gelmek önemli bazende susup alttan almayı bileceksin yanii

aynen canım yuvanda huzur mutluluk istiyorsan böyle yapacaksın aynen yoksa elin adamı sana hiç acımıyor bir gün çeker iki gün çeker sonra der nereye kadar bee ehh bıktım der..ufak tefek sorunlarda olabilir her evlilikte onların üstesinden gelmek önemli bazende susup alttan almayı bileceksin yanii

tabıkı canım her zaman ezıl pus otur olmaz ama sureklı ufacık seylerden kavga cıkarmak ıkı tarafıda yorar ılk zaamnlar uyarılar baslar sonra ufak atısmalar sonra tartısmalar sonrası ınatlasma ve kavgalar sebebını sorsak unutmus olursun ama esınle kavgalı ve kus gezersın daha sonra esının herseyı sana batar hale gelır sonucunu solememe gerek yok sanırım keşke dertlerımız sıkıntılarımız salata ve ev ısı olsa bence bu arkadasımız gercekten sorun yasamamıs zorlıklarla pek karsılasmamıs az once bı yakınım la konustum esı kanser senelerdır kadın rahat yuzu gormedı esı ıkı defa kanserı atlattı bes altı yılar yılın yarısından fazlasını hastahanelerde gecıo ve adamın psıkolojısı bozuk hıc ıı davranmıo evlerını arabalarını herseylerını sattılar sımdı ucuncu defa kansere yakalanmıs ve bu sefer ısı cok zor ve o kadın senelerdır yan yana bıle yatmadıgı sokakta yuruyuse cıkmadı bı adam olecek dıe gunlerdır uyku yemek yuzu gormuo yılın yarısında kocası ısınlı odada yatıo oda onun yanında ısınlara maruz kalıo sırf esının yanında olmak ıcın ve koltukta uyuyo cok samımı soluorumkı yılın yarısından fazlasını orada gecırıolar bu yıl ıkı ay evde kaldılar oda evlerı yok suan kaynanasında kalıo kı kadın da ıgrenc bırı oglu olecek ama hıc dusunmez bakmaz etmez uc kurus para verse gerı ısterr ıste ne hayatlar var he bıde salata olayına gelelım bu kadın esının her seyını ocakta kaynatır bulasıklarını gıysılerını salatasını bı gun onceden sırkelı suya yatırır ve hersyeı ona ayrı ozel yapar ben az once konustum aglıo kadın sımdı desemkı ona bole bole ne der acaba yanı etrafımızda neler yasanıo bole seyler ıcın eslerımızı hayat arkadaslarımızı kesınlıkle kırmayalım

semra2003 haklısın canım neler ne dertler var??? ben allah a her zaman hamd ederim ben eşimden şikayetçi değildim fakat bu diretme huyunu sevmiyorum. allah şifa versin ne kanseri doktor tanıdıklarım var belki yardımcı olabilirim

semra2003 haklısın canım neler ne dertler var??? ben allah a her zaman hamd ederim ben eşimden şikayetçi değildim fakat bu diretme huyunu sevmiyorum. allah şifa versin ne kanseri doktor tanıdıklarım var belki yardımcı olabilirim

omur ılık tı ıkı defa sonra omur ılık naklı yapıldı sımdı de karacıgerde cıkmısss

allah başka dert vermesin arkadaşım rabbim can sağlığı versin hepimize eşlerimizede.ama sadece evlilikte değil de hayatın her alanında zorluklarla karşılaşıyoruz.pes etmemek lazım..

dr.turgut ipek dr.enis yüney dr. yusuf bükey iyi hocalardır

allah başka dert vermesin arkadaşım rabbim can sağlığı versin hepimize eşlerimizede.ama sadece evlilikte değil de hayatın her alanında zorluklarla karşılaşıyoruz.pes etmemek lazım..

bende esımle atıstıgımda hep o kadını ararım sonra sukurler ederım hep dertlesırız benım esımınde gobegı dısarda kesılmıs galıba eve gırmek ıstemez spora gıder maca gıder evde arkadasları ıle oyun oynar bızımde hep taartısmalarımız bundan cıkar suan da gece macında ama ne yapayım ıstıo gıtme desem kavga cıkacakkk ıste

sorun salataysa;bir aksam eve geldiginde hayatim cok ozledim senin salatan harika oluyor,ben yemek hazirlarken sende yapar misin? de..evin sorumluluklarini paylasin.evde is bolumu yapin.isiniz yariya inecegi icin zaman bulup yapabilirsiniz.boylelikle o da soylenmez.

ünlü bir boşanma avukatı diyorki -bize gelen kişiler genelde anlaşamıyoruz, geçinemiyoruz, şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz diyor. biraz eşeleyince altında çıkan sebep %90 cinsel uyumsuzluklar ve sorunlar-. ilk önce bu sıkıntınızı çözerseniz salata da bahane olacaktır. eşiniz de daha önceki konularda bahsettiğiniz problemlerinizin farkında bunu dile getirmese bile. bu konulardaki uyumsuzluk paylaşımların her anına değişik bahanelerle yansıyor.

işinizden dolayı yorulduğunuz için herşey üstünüze geliyor olabilir. o yüzden tavsiyem boşanmadan önce bir süre çiftlerin ayrı evlerde kalmaları. bu laf ağızdan çıkınca bile tamiri zor oluyor. o yüzden iyi düşünün.

sorun salataysa;bir aksam eve geldiginde hayatim cok ozledim senin salatan harika oluyor,ben yemek hazirlarken sende yapar misin? de..evin sorumluluklarini paylasin.evde is bolumu yapin.isiniz yariya inecegi icin zaman bulup yapabilirsiniz.boylelikle o da soylenmez.

Mors arkadasimin dediklerine tamamen katiliyorum. Bak bende okuyorum daha, eve gelmem saat 21:00 i buluyor, ayrica eve gelincede okul ile alakali islerim bitmiyor. Ertesi güne sunum, kompozisyon, ödev vs hazirlamam gerekiyor gece 3lere kadar onlarin basinda oturuyorum sonra sabahin köründe kalkiyorum tekrar okula. Yemekleri esimle beraber hazirlariz, salatayi o yapar. Mükemmel salata yapar. Birazcik övdügüm zaman dahada gaza gelir ve salatanin tabagini bile süsler. Hafta sonlari temizligi´de beraber yapariz, cok zevkli olur. Radyoyu acariz hem toz alir hem göbek atariz :66:

Back
X