eşimle hep kavga ediyoruz

valla bazen 9.30 kadar çalışmak zorunda olan biri için salata yapmak detay iş bence
madem salatayı seviyor kendi yapıversin, eline yapışmaz ya, sonuçta ikinizde çalışıyorsunuz
aynı şekilde ev işlerinide paylaşın
sende robot değilsin herhalde her işe koş, her işe koşana da kimse madalya takmıyo zaten, o senin görevin diye çıkıyorlar işin içinden, yok böyle saçma bi görev paylaşımı, karı koca çalışılıyosa evde de paşazadeler bi işin ucundan tutçak
sen ben hepsinide dört dörtlük yaparım diyenlere kadınlara aldırma
herkes hem manevi hem fiziki o kuvvette olamaz
bence sakince konuş eşinle işleri bölüşün

Konuyu iyi okumamışsın sanırım canım,konu sahibi arkadaşın eşi,toz alma,silme,süpürme gibi işleri zaten yapıyor.

bu arada şunu da söylemek istiyorum herkes yazmış işte ben şurdayım 9da geliyorum, ben burdayım 8,30da evde oluyorum yine de her işime yetişiyorum maşşallah diye.
kusura bakmayın ama bir sağlıkçının günde yaptığı iş yükü ile kıyaslanamaz, masa başı işi.
güç bulamamak çok normal, burada tembel fln demeden önce bir düşünün isterseniz.
ben de günde 12 saat masa başında otursam eve gidince spor bile yapasım gelir.

Nagish arkadaşımında dediği gibi masa başı bir iş ama insanların problemleriyle,kaprisleriyle uğraşmak,saat 5,30da biten işinden sonra akşamın 9-10una kadar toplantı yapmak veya müşteri işlemleri yapmak hiç kolay değil.Zihinsel yorgunluk çok zor ve arkadaşıma tamamen katılıyorum her işin zorluğu vardır.

bence her mesleğin kendine göre zorlukları vardır... masan başı iş mesela bankacılar bence çok zor bir meslek bankacılık tamam akşama kdr oturuyorlar ama yorgunluk sadece fiziksel olmaz zihinsel yorgunluk daha kötü bence çünkü fiziksel olarak yorldugunuz zaman uzanıyorsunuz duş alıyorsunuz geçiyor ancak zihinsel yorgunluk geçmek bilmiyor...
:44:

Nagish arkadaşımında dediği gibi masa başı bir iş ama insanların problemleriyle,kaprisleriyle uğraşmak,saat 5,30da biten işinden sonra akşamın 9-10una kadar toplantı yapmak veya müşteri işlemleri yapmak hiç kolay değil.Zihinsel yorgunluk çok zor ve arkadaşıma tamamen katılıyorum her işin zorluğu vardır.

eğer uzanıp duş aldığında geçen bir fiziksel yorgunluktan bahsediyorsan gerçek fiziksel yorgunluğu hiç tatmamışsın diye düşünüyorum :) ne mutlu sana.
ayrıca sadece fiziksel olarak yorulunduğunu kim söyledi hamal mı bu sağlıkçılar gün içinde hiç zihinlerini çalıştırmıyorlar sanıyorsan gene yanılıyorsun.
özellikle meslek adı yazmadım masa başı işi dedim etiketleyici olmamak için,
sonra o meslektekiler ama " x işi ne kadar zor biliyor musuun" diye çıkışmasınlar diye
yine de kaçamadım sanırım ama kıyaslama yapmak komik oluyor sağlıkçıların şartlarını bilmediğiniz için.
Ben kimsenin işi kolay demedim ayrıca her işin kendine göre zorlukları var bunu kabul ediyorum, kimleri daha zor ama bu da doğruya doğru.
insanların problemleri ve kaprisleriyle sadece bankacıların uğraştığını sanıyorsan sen de yanılıyorsun bushra

anlamadığım ben arkadaşın şartlarını anlamanız için bir farklı bakış açısı sundum ağzımdan da "bankacı" lafı çıkmadı niye ikiniz birden bu konuda çıkışıyorsunuz.
meslek yarışı yapmıyoruz burda. sadece aman ne olacak 10da geliyorsan gözüyle bakmayın istiyorum, gerçekten hindistan gösterilerindeki gibi çividen yatağın olsa umursamaz yine uyursun öyle bir yorgunluktan bahsediyorum, ayakları uzatıp duş alınca geçmeyecek türden.

aman neyse buradakilerin sağlıkçı düşmanı olduğunu biliyorum o yüzden uzatıp canımı sıkmak istemiyorum. iş yine meslek kavgasına dönmesin. iyi günler herkese.

eğer uzanıp duş aldığında geçen bir fiziksel yorgunluktan bahsediyorsan gerçek fiziksel yorgunluğu hiç tatmamışsın diye düşünüyorum :) ne mutlu sana.
ayrıca sadece fiziksel olarak yorulunduğunu kim söyledi hamal mı bu sağlıkçılar gün içinde hiç zihinlerini çalıştırmıyorlar sanıyorsan gene yanılıyorsun.
sonra o meslektekiler ama " x işi ne kadar zor biliyor musuun" diye çıkışmasınlar diye
yine de kaçamadım sanırım ama kıyaslama yapmak komik oluyor sağlıkçıların şartlarını bilmediğiniz için.
Ben kimsenin işi kolay demedim ayrıca her işin kendine göre zorlukları var bunu kabul ediyorum, kimleri daha zor ama bu da doğruya doğru.
insanların problemleri ve kaprisleriyle sadece bankacıların uğraştığını sanıyorsan sen de yanılıyorsun bushra

anlamadığım ben arkadaşın şartlarını anlamanız için bir farklı bakış açısı sundum ağzımdan da "bankacı" lafı çıkmadı niye ikiniz birden bu konuda çıkışıyorsunuz.
meslek yarışı yapmıyoruz burda. sadece aman ne olacak 10da geliyorsan gözüyle bakmayın istiyorum, gerçekten hindistan gösterilerindeki gibi çividen yatağın olsa umursamaz yine uyursun öyle bir yorgunluktan bahsediyorum, ayakları uzatıp duş alınca geçmeyecek türden.

aman neyse buradakilerin sağlıkçı düşmanı olduğunu biliyorum o yüzden uzatıp canımı sıkmak istemiyorum. iş yine meslek kavgasına dönmesin. iyi günler herkese.

siz beni yanlış anladınız ben sağlıkçılar yorulmuyor bankacılar daha cok yoruluyor demedm ki bankacı da değilim zaten... sağlıkçı düşmanı da değilim... ablamın biri bankacı biri göz doktoru iki işi de biliyorum az buçuk... çok sükür benm meskegm rahat öğretmenim ben... amacım kıyas yapmak yada birilerinin mesleğini küçümsemek falan değil...

siz beni yanlış anladınız ben sağlıkçılar yorulmuyor bankacılar daha cok yoruluyor demedm ki bankacı da değilim zaten... sağlıkçı düşmanı da değilim... ablamın biri bankacı biri göz doktoru iki işi de biliyorum az buçuk... çok sükür benm meskegm rahat öğretmenim ben... amacım kıyas yapmak yada birilerinin mesleğini küçümsemek falan değil...

Aynen benim amacım da kimseyi küçümsemek değil,
hele mesleğiyle ilgili asla ne haddime bir insan varlığıyla saygıyı hak eder mesleği artısıdır sadece, her insan saygıyı hak eder doğuştan gelir bu.
aynı şeyi söylüyoruz o zaman, sanırım mimiklerimizi göremediğimiz için yazılar bazen yanlış anlaşılmalara sebep verebiliyor. iyi günler:)

canım 3-4 çeşit yemek yapıyorum salata nesi diyorsun ya 1 çeşit eksik yapıver yerine adamcağıza iki marul bi domates doğrayıver ne olacak ki yani, sen sevmiyorsun diye kocanda mı sevmesin, bence senin sorunun evliliğe alışamamış olman salata falan bahane :68:

Canım ben asla meslek kavgası taraftarı değilim,dediğim gibi her mesleğin kendine göre zorlukları var,ben bankacılığı bildiğim için kendimden örnek verdim,eskiden bankacıydım çünkü.Ama dediğim gibi simitçilik bile zor bir meslektir benim gözümde,sonuçta her meslek emek ister.Sağlıkçıları da bilirim hem fiziki hem de zihinsel yoruluyorlar tabiiki ama diğer mesleklerden daha yorucu diyemeyiz,her mesleğin yorucu yanı var maalesef.:71:

Bence ne yap biliyomusun;1 haftalık salata yap saklama kabında sakla,hergün yiceğiniz kadarını çıkarıp tuzlar limonlar yersiniz.

Bu konuya daha önceden uyarı mesajı yazılmıştı lakin kimse önemsemiyor sanırım,peki buyrun tartışmaya devam edin...

bu arada şunu da söylemek istiyorum herkes yazmış işte ben şurdayım 9da geliyorum, ben burdayım 8,30da evde oluyorum yine de her işime yetişiyorum maşşallah diye.
kusura bakmayın ama bir sağlıkçının günde yaptığı iş yükü ile kıyaslanamaz, masa başı işi.
güç bulamamak çok normal, burada tembel fln demeden önce bir düşünün isterseniz.
ben de günde 12 saat masa başında otursam eve gidince spor bile yapasım gelir.

Bankacıyım bende ve sana kesinlikle katılmıyorum
ve sağlıkçı olduğun çok belli arkadaşım

Ben cok mutluyum esimi ve bebişimizi allah nazarlardan korusun herkese böle evlilkik nasip etsin rabbim

ne güzel de ne alaka ? ;)

tartışmaya ne kadar açıksınız :9: :9:

Belki biraz kızacaksın ama sen evliliğe alışana kadar Allah kocana sabır versin :) gerçi 3.5 yılda olmuş ama alışmayı pek istememiş gibisin bi arkadaşın yazdığı şımarıklık kısmına da tamamen katılıyorum Biliyorsun burada kadınlar hep birbirini desteklerler ama görüyorsunki çoğu kişi seni pek desteklememiş ama çalışan kadının işi de zor.Burada bazı konular gördüm çalışan evli bayanların bunun üstesinden nasıl geldiği hakkında.Oraları oku bence enerjide geliyor insana.Ayrıca salatasız menü mü olur yaaa :9: Umarım içine heves gelir. Mutluluklar diliyorum hiçbir evlilik bozulmasın

Herkes sadece salata mevzusuna takılmış demek ki arkadaşın evliliğinde epey sorun etmiş eşi. Ben çalışmıyorum hiç sevmiyorum salata yapmayı hele kıvırcık salatası yapmak benim için camları silmekten daha zor geliyor. Saat 9-9,30 da işden gelen bir kadının salata yapmak istemeyişini de anlayışla karşılıyorum. Ayrıca 3 çeşit yemek yapıyormuş daha ne, boğaz derdine bu kadar kavga olur mu? :55:

isci emekci memur her ne ise arkadasin isi :)
seve seve kek borek yapiyorsa aksam cayina
"yoruluyorum is kadiniyim salata yapamam" demesi normalmi?

Back
X