- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Yaa ben de mi hata sizce de hatalı olduğumu düşünürsem daha az üzülürüm çünküSizin cevabınız da en sakin insanı sinirlendirecek türden bana kalırsa.
Haklısınız galiba ama eşim onlar ile aramda geçenleri , beni ne kadar uzduklerini bildiği halde bunu teklif etmesi beni çok sinirlendirdi , kendimi çok değersiz hissettirdiBence sizin yorumunuz da çok abartılı. "Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı" demişler. Bunu unutmayın.
Yaa ben de mi hata sizce de hatalı olduğumu düşünürsem daha az üzülürüm çünkü
Kesinlikle çok zor bir insan, artık çok yoruldum inanın , hiç konuşmamak en iyisi biliyorum ama bu sefer de iletişim kopuklugu oluyor."Ben ne diyorsam doğrusu odur"
"Ben neye inanıyorsam gerçek odur"
"Senin aklın, fikrin ve vicdanin hür değildir"
Bu kolay düzelecek bir şey değil. Nitekim eğitim bunun için var. Üzüldüm senin için.
Böyle bir adamla yaşamak çok zor olmali.
Fikir beyan etme. Ama onu da dinleme. Kendi inandığın sekilde yaşa.
Kv ye taşınmam deme. Ama birgün iş ciddiye binerse o zaman kesinlikle reddet.
Kesinlikle haklısınız, bir an çok sinirlendim .Bence eşinizle konusma üslubunuzu değiştirin.Anlatmak istediklerinizi direkt söylemek yerine yumuşatarak söylüyebilirsiniz.Bence iletişim sorununuzun başında bu yatıyor.Mesela ölümü götürürsün yerine,"belki güzel bir fikir olabilir ama iyiyken kötü olmakta var bu konuda tereddütlerim var bizim uzak kalmamız daha doğru olur" diyebilirdiniz.Çünkü o cevabı hangi erkeğe verseniz inatlaşacaktır.
Evet ciddiydi ama ben daha çok onlarla yaşadıklarımı bildiği halde teklif etmesine kızdım, üzüldüm, kendimi çok değersiz hissettirdi.Eger ki kimse siniri gecmiyorsa ben her konuda tartisabilirim ve severim de. Ondan sorun goremedim.
Benim kayin aile de ayni sehirde yakin yasiyorlar, esim benzer yorum yapmisti da, evliligin yapisi, kisisel tercihler vs vs bir tam gun konusmustum :)))
Sizin cevabiniz bana da birz fazla sert geldi. Yine de esiniz bunu ciddi ortaya atti ise sert cevap vermek dogru olabilir tabi
Tanımadan evlendim ve nişanlı iken çok farklı idi. Her ikisi de yaniTanımadan mı evlendiniz, ya da evlenmeden önce farklıydı da sonra mı değişti?
Aslında başka konularda var ama en çok buna üzüldüğüm için bunu örnek verdim, mesela daha 10 yaşında ki oğluma kız beğenmiş ve kızın babasına da büyüyünce kızını alacağım demiş, çok sinirlendim 1 saat de bunun üzerine tartıştık ne desem anlamıyor çok farklı bir zihniyet e sahipŞu konuya bakarak, konusulmayan kişi sizsiniz. Fikirlerinizi dogru durust soyleseniz tartisma olmaz. Adam oraya gidecehiz dememiş. "Acaba" diye sormuş. Coşmussunuz hemen ölüm gider laflari filan...
Hangi insan bu söze sakin kalir?
Aslında normalde çok sakin bir insanım ve kolay kolay tepki vermem ama işte bir anda sinirden çıktı ağzımdanBiraz daha yumuşak konuşursanız bence daha iyi. Eşinizde de illa ki hata vardır. Ama önce siz daha yumuşak ve ılımlı anlatmayı deneyin isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?