Eşimle hiç bir konuda anlaşamıyoruz

Herkes böyle konularda çok anlayışlı karşılıyor gibi anlatmış da pek inandırıcı gelmiyor , anlık sinirlenebiliyoruz bu elimizde değil ki
Kendi adıma, geçen gün burnumdan soluyor, yardım etmeyi teklif eden eşimin kafasına vururcasına tencere tavaları savuruyordum. Çünkü eşime bir konuda sinirliydim.

Oluyor Anlık patlamalar ama özellikle birkaç yıl geçirdikten sonra, artık erkek için aile, para, kadın için güzellik, fizik, annelik ve yine aile gibi Can alıcı mevzularda fevri davranmamaya çalışıyoruz.

Eşim geçen baban ne kadar döke saça yiyor gibi bir yorum yaptı, onlar gidince. Gerçek olsa da söylenmez bence. Ben de, olabilir ama ailelerimiz için böyle yorumlar yapmıyoruz değil mi x çiğim dedim sert bir şekilde. Gülümsedi, anladı, konu kapandı.

Ama ikimizden de sert cevaplar gelseydi, kesin kavgaydı bu muhabbetin sonucu.

Bazen gözünüz kapanıyor hiç bir şeyi göremiyorsunuz, ilk etapta çok çok sevdim ne söylese ne yapsa göremedim sonradan sonradan üslubu tavırları hoşuma gitmemeye başladı. .
Ilk heyecan daimi olmuyor işte. O gözüm kör oldu çok sevdim de sağlıklı bi duygu değil.

Peki o aile benim hayatımı didik didik ediyor ve sürekli dedikodum yapılıyorsa sessiz mi kalmam gerekiyor. Eleştiri yapmadım sadece sert bir üslupla oraya gitmeyecegimi söyledim.
Onlar kendini balkondan atsa sen de mi atlayacaksın konuşsunlar boşver,sen kendine güveniyorsan gerisi tısss...Ne güzel sevin işte günahını alıyorlar bi tepsi baklava götür ve deki bu size hediyem günahımı aldığınınz için teşekkür babında :)

Gerçekten siz yapabiliyorsaniz tebrik ederim ama ben yapılan hiç bir haksızlığa tepkisiz kalamıyorum , kalamam da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…