- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
Ya bırakın bi nefes alsınlar bu adamlar
Siz böyle yapınca sizi daha mı çok sevecek yada daha mı dürüst olacak
Te allahım
Ne yapalım tavsiyeniz nedir?Rahat bırakmak yalanlarına göz yummak mı?
Konu sahibi anladigim kadarıyla bile isteye dur bi açığı var mı diye bakmamis tablete
Adamların nefes alması başka kadınlara bakmasiyla oluyor sanırım.
Geçmiş aramalara bakıp bulmuş bunu, bence çok kontrol ediyor.Rahat bırakmak yalanlarına göz yummak mı?
Konu sahibi anladigim kadarıyla bile isteye dur bi açığı var mı diye bakmamis tablete
Adamların nefes alması başka kadınlara bakmasiyla oluyor sanırım.
Benim eşimin benim yaptığım herşeyden haberi varYahoo yu yeni mi duydunuz anlamadım. Eğer öyleyse çok şaşırırım. Yahoo bir e-posta, e-ticaret ve haber portal sitesidir. Yani oraya üye olmakla bişey olmaz. Siz yazınca hatırladım. Bende üniversitedeysen üyeydim site üzerinden bi mail adresine sahiptim. merak etmeyin çıldıracak falan bişey olmaz.
Neden inkar ediyor biliyor musunuz? Çünkü adamı boğuyorsunuz. Olmadık şeylerden bi işler çevirdiğini düşünüyorsunuz. Sanıyorsunuz ki bunlar çok nadir olan sadece sizin başınıza gelen şeyler. Oraya üyeliği buraya üyeliği cart curt diye bin tane konu açıyorsunuz. Mesela ben eşimin hangi sitelere üye olduğunu bilmiyorum. Eminimki en az 10 siteye üyedir. Bakın sizde buraya üyesiniz. Ne var bunda. Bi tutturmuşsunuz inkar ediyor kabul etmiyor. Valla ben olsam bende inkar ederim evet benim dese konuyu aldatmaya getirirsiniz. Ben Facebook'tan bişey arattım diye eşim beni sorgulasa bi daha asla yüzüne bakmam. Bana karşı bu kadar güvensizliği olsa onla evli kalmam. Herşeyi kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Saplantılı düşüncelerin var.çok sabit fikşrlisiniz. Aynı şeyleri söylüyorsunuz. Adam ayrı bi birey sizin bilmediğiniz şeyler yapabilir. Sizinle ilgili herşeyden adamın haberi Var mı. Bu söyledikleriniz aldatmayla ilgili olan şeyler değil. Tekrar söylüyorum eşinizin inkar etmesinin nedeni ona karşı olan tutumunuz ve davranışlarınız.
İşte bana da garip gelen şey o ,neden inkar ediyor .yalnız yahoo nedir ilk defa duyuyorum diyerek de ayrı bir çığır açmış bence .Ya ben açmasın demiyorum
Baktım zaten içinde birşey yok
Ama neden kabul etmiyor
Ben Yahoo ne ilk defa duyuyorum
Nasıl açılıyor bilmiyorum diyor
Sorsan hiç birşey bilmiyorum diyor
Neden doğruyu söylemiyor
Ben ne yapayım şimdi
Hiç birşey yokmuş gibi sineye mi çekeyim
Yoksa bunun içim kızımı babasız bırakmaya değer mi
Çok kötüyüm
Ben açmayı bilmiyorum deyip açması hoş değil tabi ama ilk baştan izin verseydiniz kendine hesap açmasına, ne var bunda. Bu kadar didiklemeyin, şuna bakmış buna bakmış diye , kendinizi yıpratıyorsunuz. Mesajlaşma olmadığı sürece, bakarsa baksın, ben de meraktan her gün birilerine bakıyorum. Birine bakmak illa onu beğenmek, aldatmak demek değil ki, merak ya sadece merak! Bence bu internet mevzusunu fazla didiklemeyin, kızınızla ilgilenin,evinizle ilgilenin, arkadaşlarınızla görüşün, kafanızı dağıtın biraz.Benim eşimin benim yaptığım herşeyden haberi var
Ben söylerim
Bence dürüst olan insan söyler
Dürüst olmayan insan habersiz açar
Neden bana açmadım diyor
Bir insanın kendi telefon numarasıyla nasıl hesap açılır
Bunj neden inkar ediyor
Neden benim telefonumla hiç hesap açılmıyor
Ben salak mıyım ya gözümün içine baka baka ben açmadım diyor
Sizce bir insan internete düşkün değilim
Hesap açmayı bilmem
İnternetten anlamam dese
Ve
Kendi maili ile Facebook açıldığını görseniz
Telefon numarasıyla Yahoo diye bir siteye kayıt olduğunu görseniz ne düşünürdünüz
Benim eşimin benim yaptığım herşeyden haberi var
Ben söylerim
Bence dürüst olan insan söyler
Dürüst olmayan insan habersiz açar
Neden bana açmadım diyor
Bir insanın kendi telefon numarasıyla nasıl hesap açılır
Bunj neden inkar ediyor
Neden benim telefonumla hiç hesap açılmıyor
Ben salak mıyım ya gözümün içine baka baka ben açmadım diyor
Sizce bir insan internete düşkün değilim
Hesap açmayı bilmem
İnternetten anlamam dese
Ve
Kendi maili ile Facebook açıldığını görseniz
Telefon numarasıyla Yahoo diye bir siteye kayıt olduğunu görseniz ne düşünürdünüz
O durumdayım şu anİşte bana da garip gelen şey o ,neden inkar ediyor .yalnız yahoo nedir ilk defa duyuyorum diyerek de ayrı bir çığır açmış bence .
Daha önceki konularınızı da biliyorum sizin hatta genelde sizi haksız görürdüm ama şu son bilmiyorum etmiyorum inkar olaylarını okudukça hak vermeye başladım .bu gidişle adam sizi delirtecek .
Yani uzun vadede böyle bir evlilik bu şartlarda yürür mü bence bunu bir düşünün
Benim de güvenimi sarsan bu zatenBen açmayı bilmiyorum deyip açması hoş değil tabi ama ilk baştan izin verseydiniz kendine hesap açmasına, ne var bunda. Bu kadar didiklemeyin, şuna bakmış buna bakmış diye , kendinizi yıpratıyorsunuz. Mesajlaşma olmadığı sürece, bakarsa baksın, ben de meraktan her gün birilerine bakıyorum. Birine bakmak illa onu beğenmek, aldatmak demek değil ki, merak ya sadece merak! Bence bu internet mevzusunu fazla didiklemeyin, kızınızla ilgilenin,evinizle ilgilenin, arkadaşlarınızla görüşün, kafanızı dağıtın biraz.
Arada kontrol ediyorumGeçmiş aramalara bakıp bulmuş bunu, bence çok kontrol ediyor.
Beni anlamıyor musunuzAnladım. Kendinizi bi çıkmaza sokmuşsunuz ama bunu yapan eşiniz değil sizsiniz. Burda yazdıklarınızı eşinize söylüyor musunuz. Bunlardan haberi yok mesela eşinizin. Eeee sizde gizli işler yapıyorsunuz o zaman sizin teorinize göre.
Eşiniz reddediyor çünkü siz buna itiyorsunuz. Eşiniz sizi bizden daha iyi tanıyor. Evet açtım dese ne diyeceksiniz diyeceğiniz şeyi eşiniz biliyor bu yüzden hayır diyor ben bilmiyorum diyor ilk defa duydum diyor haberim yok diyor. Olsun hayatım iyi yapmışsın mı diyeceksiniz. Birde burda gelip açsın ben bişey demiyorum diyorsunuz. Öyle madem bişey yok açmasında bakmasında neden gerilim yapıyosunuz.
Eğer bu tarz şeyler yaşamasaydımYok ortak hesap acmak, yok yahoo uyeligini sorgulamak....adami bu kdr bunaltmaniz cok manasiz. Sizin kontrolcu ve supheci davranislariniz yuzunden en basit seyi bile saklar hale gelmis esiniz.
Açmadım diyorsa gerçekten açmamış olamaz mı hiç facebook başkasının adına hesap açılıp dolandırma yöntemini duymadınız mı bazı tandıklarımın başına geldi mesela onların adına sahte hesap açılma olayı hatta fotoğrafı kullanılanlar bile oldu,şikayet vs kapattırdılar hesapları.Beni anlamıyor musunuz
Eşim bana gelip ben Facebook mail vs açıcam dese ben birşey demem
Açıp açıp sonra ben yakalayınca yok ben açmadım ben bilmiyorum demesine kızıyorum
Eşime söyledim ben bunları en sinir olduğum şey yalan
Bana dürüst ol dedim
Ben açmadım diyor hala
Ee ben nasıl inanıcam şimdi ona
Ben buraya kayıt oldum ama eşim biliyor ki
Ya da eşimden gizli açsam ve eşim görse ben açtım derim
Yani bu durumda kim olsa kızar
Kızmam diyen bana samimi gelmiyor
Ama Facebook hesap takma isimle açılmışAçmadım diyorsa gerçekten açmamış olamaz mı hiç facebook başkasının adına hesap açılıp dolandırma yöntemini duymadınız mı bazı tandıklarımın başına geldi mesela onların adına sahte hesap açılma olayı hatta fotoğrafı kullanılanlar bile oldu,şikayet vs kapattırdılar hesapları.
Geçmiş aramalara bakıp bulmuş bunu, bence çok kontrol ediyor.
Ne yapalım tavsiyeniz nedir?
18 yıllık kocama nereye gitin ne yedin kiminle konuştun hangi hesapları açtın yolda yürüdün kime baktın televizyon bunu mu güzel buldun 18 yılllll bu böyle yapsam hem kendimi hem onu bitirmiştim
Yapıyorsanız devam edin ben yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?