Eşimle ilgili Facebook sorunu

Ya bırakın bi nefes alsınlar bu adamlar
Siz böyle yapınca sizi daha mı çok sevecek yada daha mı dürüst olacak
Te allahım

Rahat bırakmak yalanlarına göz yummak mı?
Konu sahibi anladigim kadarıyla bile isteye dur bi açığı var mı diye bakmamis tablete
Adamların nefes alması başka kadınlara bakmasiyla oluyor sanırım.

Rahat bırakmak yalanlarına göz yummak mı?
Konu sahibi anladigim kadarıyla bile isteye dur bi açığı var mı diye bakmamis tablete
Adamların nefes alması başka kadınlara bakmasiyla oluyor sanırım.
Ne yapalım tavsiyeniz nedir?
18 yıllık kocama nereye gitin ne yedin kiminle konuştun hangi hesapları açtın yolda yürüdün kime baktın televizyon bunu mu güzel buldun 18 yılllll bu böyle yapsam hem kendimi hem onu bitirmiştim
Yapıyorsanız devam edin ben yapamam

Benim eşimin benim yaptığım herşeyden haberi var
Ben söylerim
Bence dürüst olan insan söyler
Dürüst olmayan insan habersiz açar

Neden bana açmadım diyor
Bir insanın kendi telefon numarasıyla nasıl hesap açılır

Bunj neden inkar ediyor
Neden benim telefonumla hiç hesap açılmıyor

Ben salak mıyım ya gözümün içine baka baka ben açmadım diyor
Sizce bir insan internete düşkün değilim
Hesap açmayı bilmem
İnternetten anlamam dese
Ve
Kendi maili ile Facebook açıldığını görseniz
Telefon numarasıyla Yahoo diye bir siteye kayıt olduğunu görseniz ne düşünürdünüz

İşte bana da garip gelen şey o ,neden inkar ediyor .yalnız yahoo nedir ilk defa duyuyorum diyerek de ayrı bir çığır açmış bence .
Daha önceki konularınızı da biliyorum sizin hatta genelde sizi haksız görürdüm ama şu son bilmiyorum etmiyorum inkar olaylarını okudukça hak vermeye başladım .bu gidişle adam sizi delirtecek .
Yani uzun vadede böyle bir evlilik bu şartlarda yürür mü bence bunu bir düşünün

Ben açmayı bilmiyorum deyip açması hoş değil tabi ama ilk baştan izin verseydiniz kendine hesap açmasına, ne var bunda. Bu kadar didiklemeyin, şuna bakmış buna bakmış diye , kendinizi yıpratıyorsunuz. Mesajlaşma olmadığı sürece, bakarsa baksın, ben de meraktan her gün birilerine bakıyorum. Birine bakmak illa onu beğenmek, aldatmak demek değil ki, merak ya sadece merak! Bence bu internet mevzusunu fazla didiklemeyin, kızınızla ilgilenin,evinizle ilgilenin, arkadaşlarınızla görüşün, kafanızı dağıtın biraz.

Anladım. Kendinizi bi çıkmaza sokmuşsunuz ama bunu yapan eşiniz değil sizsiniz. Burda yazdıklarınızı eşinize söylüyor musunuz. Bunlardan haberi yok mesela eşinizin. Eeee sizde gizli işler yapıyorsunuz o zaman sizin teorinize göre.
Eşiniz reddediyor çünkü siz buna itiyorsunuz. Eşiniz sizi bizden daha iyi tanıyor. Evet açtım dese ne diyeceksiniz diyeceğiniz şeyi eşiniz biliyor bu yüzden hayır diyor ben bilmiyorum diyor ilk defa duydum diyor haberim yok diyor. Olsun hayatım iyi yapmışsın mı diyeceksiniz. Birde burda gelip açsın ben bişey demiyorum diyorsunuz. Öyle madem bişey yok açmasında bakmasında neden gerilim yapıyosunuz.

O durumdayım şu an
Bana dese ki sen kızdığın için evet açtım dese
Bu kadar kızmıcam
Ama bir insanın kendi rızası olmadan kimse mail sitesine üye olamaz
Ben bunu bilemicek kadar salak mıyım
Neden bilmiyorum diyor
Ben bunu anlamıyorum

Benim de güvenimi sarsan bu zaten
İnsanın kendi isteği ile telefon numarasıyla mail açması gerektiğini bilmiyor muyum

Neden bana haberim yok diyor
Onun telefonu ya onun yani

Bana o zaman ben anlamam bilmem gibi davranmasın
O da benim açtıklarımı irdelemez
Ama ben internetten anlamam sevmem demiyorum ki

Beni anlamıyor musunuz
Eşim bana gelip ben Facebook mail vs açıcam dese ben birşey demem
Açıp açıp sonra ben yakalayınca yok ben açmadım ben bilmiyorum demesine kızıyorum

Eşime söyledim ben bunları en sinir olduğum şey yalan
Bana dürüst ol dedim
Ben açmadım diyor hala

Ee ben nasıl inanıcam şimdi ona

Ben buraya kayıt oldum ama eşim biliyor ki
Ya da eşimden gizli açsam ve eşim görse ben açtım derim
Yani bu durumda kim olsa kızar
Kızmam diyen bana samimi gelmiyor

Yok ortak hesap acmak, yok yahoo uyeligini sorgulamak....adami bu kdr bunaltmaniz cok manasiz. Sizin kontrolcu ve supheci davranislariniz yuzunden en basit seyi bile saklar hale gelmis esiniz.
Eğer bu tarz şeyler yaşamasaydım
Hiç araştırmazdım
Ama Allah tarafından denk geldi
Ve şüphe içimi yiyip bitiriyor

Acaba kocası böyle habersiz açan var mı
Bizim ki ne tuhaf bir evlilik

Açmadım diyorsa gerçekten açmamış olamaz mı hiç facebook başkasının adına hesap açılıp dolandırma yöntemini duymadınız mı bazı tandıklarımın başına geldi mesela onların adına sahte hesap açılma olayı hatta fotoğrafı kullanılanlar bile oldu,şikayet vs kapattırdılar hesapları.

Ama Facebook hesap takma isimle açılmış
Kendi adımızla olsa sahte dicem ama

Bir de inkar ediyor kabul etmiyor
Ben buna kızıyorum
İkinci çocuğu o kadar isteyen adam
İkinci çocuğumu görmek nasip olmasın diye yemin etti

Nereye gittiği kimle gittiği eşimin hic biseyini kısıtlamaz. Zaten bilinçli insan karşısındakine bilgi verir. Sosyal medya hesapları üstünden neler neler yapılıyor bence kontrol edilmesi cok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…