Eşimle ilgili Facebook sorunu

bece cok gereksiz bu ortak hesap. hicmi akrabalariniza ne biliyim ozel bir sey yazmiyorsunuz . senin konuna gelince tableti eline misafirleriniz falan aliyormu gelince belki onlar bakmistir

Ortak hesap kullanan arkadaşlarımla yazışmıyorum ben.
Sonuçta bilemem karşımda kim var ya da msjları kim okur
Dünya hali insanlara güven olmuyor malum

Ortak hesap kullanan arkadaşlarımla yazışmıyorum ben.
Sonuçta bilemem karşımda kim var ya da msjları kim okur
Dünya hali insanlara güven olmuyor malum
en iyisi bence. dusunsene kocanin bile bilmedigi ozel bir sey anlatiyorsun mesela onun kocasi okuyor..

Ben de bunu diyorum işte
Facebook hesap mı açmış
Nasıl öğrenirim diye
Yoksa kadın sayfasına bakmamış o ayrı

Daha önce de kendi mailinle Facebook açılmıştı

Şimdi de tablette ne olduğu belli değil
Bunlar abartılı mı

Çıkmıyor işte karşıma birşey
Kesin birşey olsa da böyle olmasam

Beyefendi galiba sadakatsizlik konusunda sabıkalı. Öyleyse bilemem ama,eğer sadece bu konu isesizin de, eşininz de işi zor görünüyor. Nerede yaşıyorsunuz? Büyük bir kent merkezinde mi,normal bir kentte mi?
Küçük bir yerdeyiz
Daha önce de de kendi maili ile Facebook açıldığını görmüştüm
Ben açmadım filan dedi

Söyleyin yani bunlar güven sarsmaz mı

Üşenmeyip denediğiniz için teşekkür ederim
Ama akşam bende denedim tablette

Google'a Facebook a girince bir isim aratınca
Sonra kendi telefonumdan Facebook uma baktım orda da görünüyor

Sizin nasıl görünmüyor anlamadım

Bana moral vermek için mi yazıyorsunuz

Ben de denedim çünkü akşam

Ya ben anlamıyorum ki
Eşimin daha önce maili ile Facebook açıldı
Şimdi de bu oldu

Hiç mi eşimde suç yok
Bunlar güveni sarsmıyor mu
Benim yaşadıklarımın birebir aynısını yaşasaydınız
Bakalım bu yazdığınızı birdaha yazar mıydınız

hayır moral vermek için yazmadım
googleda bir isim aratınca google sonuçlarda o kişinin facebooku çıkınca ve tıklayıncatıklayınca, facebookun arama kaydında çıkmıyor bende. google geçmişinde facebook sayfası olarak çıkıyor ama arama geçmişinde çıkmıyor.

Ha gayret az kaldı. Yakında adam elini masaya indirip yeter deyip kurtulacak.

Birde merak ediyorum,çalışan insansın çocuğun var. Bu kadar zamanı nasıl bulup bu kadar ay ay gün gün araştırabiliyorsun?

Ya bırakın bi nefes alsınlar bu adamlar
Siz böyle yapınca sizi daha mı çok sevecek yada daha mı dürüst olacak
Te allahım
Evli mısın bence değilsin ...... insan sevdiğini paylaşamaz bir başkasıyla nefes alsınlar almasınlar değil ama kadınıyla alsın bir başkasıyla degil

Evli mısın bence değilsin ...... insan sevdiğini paylaşamaz bir başkasıyla nefes alsınlar almasınlar değil ama kadınıyla alsın bir başkasıyla degil
Burada tecrübe konuşuyor..... 18 yıllık evliyim
Eşim bana bunu yapamazsın bunu giyemezsin bununla konuşamazsın deseydi bundan ciddi rahatsızlık duyardım
Peki ben bu kadar rahatsız hissedeceğim bir duruma neden başkasını koyayım?
Bazı değerlerin insanın içinden gelmesi lazım zorlamayla ite kaka öğetilemez bu

Tlfler aynı hesapla açılmıştır o zaman. Tablet farklı hesaptır.
Ben de bu şekilde düşünüyorum ama eşim kabuk etmiyor

Akşam bilgisayarcı bir tanıdığını aradı
Eğer bakılan kişi hesabı kapattıysa sonra açtıysa da görünmez demiş

Bilmiyorum ispatlayamıyorum da

Eşimle ıkımızın tlf lere aynı hesabı gırıp açmışız bı baktım onun Google gecmısını vs herseyı görüyorum. Istemem öyle dedım kendıme yeni hesap açtım. Bu kadar kurcalamayın bı anlamı yok bence. Aran’ınızda çok fazla güven problemi olmuş ve mutsuz yapar sızı. Nıye bu kadar uzuyor bılgısayr tamırcısınr kadar dayandı konu.

Benim senin yaşadıklarını yaşamam mümkün değil çünkü ben böyle sıkmıyorum sık boğaz etmiyorum,bu yüzden bana karşı dürüst.
Ve herşeyini de takip etmiyorum istiyorsa açabilir kendine ek hesap. Başka derdim yoktu ne yaptığını mı takip edicem? Ben eşimin facebookuna bakmayalı 1 sene oluyor.
Biraz rahat ver şu adama ossursa sorun çıkarıyorsun!

Yalan elbette güvensizliğe yol açar.Burada bir ayrıntı bana göre çok önemli;eşiniz her konuda yalan söyleyebilen biri mi, yoksa sadece bu tür konularda mı yalan söylüyor?Genelde yalandan sakınmayan biriyse öyle bir kişiyle yaşanan hayat ziyandır. Diğer konularda dürüst olup sadece bu konularda kıvırıyorsa teknoloji merakı ve sizden çekncesi olarak düşünebilirsiniz.

Birde merak ediyorum,çalışan insansın çocuğun var. Bu kadar

Birde merak ediyorum,çalışan insansın çocuğun var. Bu kadar zamanı nasıl bulup bu kadar ay ay gün gün araştırabiliyorsun?
yeter mi dicek
Asıl ben dicem

Eşin senden habersiz Facebook açsa ve de bunu kabul etmeyip ben açmadım nese ne yapardın?
Bazı şeyler yaşamayınca çok mu saçma geliyor

Araştırmak çok vaktimi almıyor birde

Ben de eşime diyorum
Açabilirsin diyor
Ama açmam ben sevmiyorum diyor

Sonra eşimin mailiyle bir Facebook hesabı görüyorum
Üstelik kabul etmiyor
Bir insan istemiyorum açmak dediği halde neden eşinden habersiz açar

Açtığını da kabul etmez

Verdiğin tepkileri bildiği için. Çünkü sen herşeyden sorun çıkaran birisin. Ve madem güvenmiyorsun ve evliliğin bu kadar sorunlu neden devam ediyorsun bu evliliğe? Ben sende ne görüyorum biliyor musun bağımlı bir kadın. Yani eşine bağımlı birisin. Kendi hayatına baksan bu kadar şeyle uğraşmasan daha huzurlu olucaksın. Bir ilişkide bağımlı olmak kendi adına çok büyük bir sorun.
Bütün konuların eşinin üzerine.
Yani bi kendini sirkele kendine gel dünya bitek bundan ibaret değil ki. Başka uğraşın hiç yok mu?

hadi canım yeter de artık.kendin,çocuğun, kocan ve bizler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…