bece cok gereksiz bu ortak hesap. hicmi akrabalariniza ne biliyim ozel bir sey yazmiyorsunuz . senin konuna gelince tableti eline misafirleriniz falan aliyormu gelince belki onlar bakmistir
en iyisi bence. dusunsene kocanin bile bilmedigi ozel bir sey anlatiyorsun mesela onun kocasi okuyor..Ortak hesap kullanan arkadaşlarımla yazışmıyorum ben.
Sonuçta bilemem karşımda kim var ya da msjları kim okur
Dünya hali insanlara güven olmuyor malum
Ben de bunu diyorum işteYoo hiç komik değil. Niye bu kadar takıyorsunuz ki hepimiz birşeyler aratiyoruz sosyal medyada. Öylesine bakmıştır. Bir kadının sayfasına bile baksa, ona samimi mesajlar atmadığı sürece önemsemeyin derim. Kendinizi yıpratmaktan öteye gitmez. Ama geçmişte bir vukuatını yakalayip da güveniniz sarsildiysa onu bilemem tabi? O zaman buluttan nem kapmakta haklısınız. Birşey diyemem. Ortak adresiniz dışında kendine fake bir adres bile almış olabilir. Bunu yapanı çok duyuyorum
Daha önce de kendi mailinle Facebook açılmıştıAma çok abartıyorsun... Bir kişiye bakmış diye , boşanmaktan bahsediyorsun. Daha önce de senin facebook ile ilgili bu tür abartılı konuların oldu. Bu kadar takma, adamı da boğma. Aldatsa karşına çıkar emin ol.
Küçük bir yerdeyizBeyefendi galiba sadakatsizlik konusunda sabıkalı. Öyleyse bilemem ama,eğer sadece bu konu isesizin de, eşininz de işi zor görünüyor. Nerede yaşıyorsunuz? Büyük bir kent merkezinde mi,normal bir kentte mi?
Üşenmeyip denediğiniz için teşekkür ederimyemin ederim konuyu okurken içim şişti
@my_angel_86 ısrarla ve ısrarla sorup durduğun için üşenmedim oturup denedim
telefonla arama yapıp pc den arama geçmişine baktım görülüyor
telefondan sildim pc den baktım görünmüyor!
pc den aradım telefondan baktım arama geçmişinde görünüyor
pc den sildim telefona baktım görünmüyor
yani bir cihazdan ne yaparsam diğer cihaz ayna gibi aynı şeyi yapıyor
fakat
googledan bir isim aratıp, önüme o isme ait facebook hesabı gelip de girince diğer cihazda görünmüyor!
yani
eşin aramayı facebookta değil de google'da yapmış olabilir
yani sen şundan şüphe ediyorsun ya:
başka bir facebook hesabı var da oradan mı girip arattı çünkü ortak hesabımızın aramasında yok diyorsun ya
başka hesabı yokken de "google araması" ile böyle olmuş olabilir
Ya ben anlamıyorum kiYa bunca insan her konu açtığında normal davranışlar sergilemediğini söylüyor ama hiç birimizi kaale almıyorsun. Yaptıkların,takıntıların tedavi edilmesi gerekir. Bu yüzden sorun sende. Senin çocuğun yok muydu? Kızın vardı sanki?
Üşenmeyip denediğiniz için teşekkür ederim
Ama akşam bende denedim tablette
Google'a Facebook a girince bir isim aratınca
Sonra kendi telefonumdan Facebook uma baktım orda da görünüyor
Sizin nasıl görünmüyor anlamadım
Bana moral vermek için mi yazıyorsunuz
Ben de denedim çünkü akşam
Tlfler aynı hesapla açılmıştır o zaman. Tablet farklı hesaptır.Ama eşimin telefonundan arattığımda isim benim telefonumdan görünüyor
Neden tablet görünmesin ki
Evli mısın bence değilsin ...... insan sevdiğini paylaşamaz bir başkasıyla nefes alsınlar almasınlar değil ama kadınıyla alsın bir başkasıyla degilYa bırakın bi nefes alsınlar bu adamlar
Siz böyle yapınca sizi daha mı çok sevecek yada daha mı dürüst olacak
Te allahım
Burada tecrübe konuşuyor.....Evli mısın bence değilsin ...... insan sevdiğini paylaşamaz bir başkasıyla nefes alsınlar almasınlar değil ama kadınıyla alsın bir başkasıyla degil
Ben de bu şekilde düşünüyorum ama eşim kabuk etmiyorTlfler aynı hesapla açılmıştır o zaman. Tablet farklı hesaptır.
Eşimle ıkımızın tlf lere aynı hesabı gırıp açmışız bı baktım onun Google gecmısını vs herseyı görüyorum. Istemem öyle dedım kendıme yeni hesap açtım. Bu kadar kurcalamayın bı anlamı yok bence. Aran’ınızda çok fazla güven problemi olmuş ve mutsuz yapar sızı. Nıye bu kadar uzuyor bılgısayr tamırcısınr kadar dayandı konu.Ben de bu şekilde düşünüyorum ama eşim kabuk etmiyor
Akşam bilgisayarcı bir tanıdığını aradı
Eğer bakılan kişi hesabı kapattıysa sonra açtıysa da görünmez demiş
Bilmiyorum ispatlayamıyorum da
Ya ben anlamıyorum ki
Eşimin daha önce maili ile Facebook açıldı
Şimdi de bu oldu
Hiç mi eşimde suç yok
Bunlar güveni sarsmıyor mu
Benim yaşadıklarımın birebir aynısını yaşasaydınız
Bakalım bu yazdığınızı birdaha yazar mıydınız
Ha gayret az kaldı. Yakında adam elini masaya indirip yeter deyip kurtulacak.
Birde merak ediyorum,çalışan insansın çocuğun var. Bu kadar
yeter mi dicekHa gayret az kaldı. Yakında adam elini masaya indirip yeter deyip kurtulacak.
Birde merak ediyorum,çalışan insansın çocuğun var. Bu kadar zamanı nasıl bulup bu kadar ay ay gün gün araştırabiliyorsun?
Ben de eşime diyorumBenim senin yaşadıklarını yaşamam mümkün değil çünkü ben böyle sıkmıyorum sık boğaz etmiyorum,bu yüzden bana karşı dürüst.
Ve herşeyini de takip etmiyorum istiyorsa açabilir kendine ek hesap. Başka derdim yoktu ne yaptığını mı takip edicem? Ben eşimin facebookuna bakmayalı 1 sene oluyor.
Biraz rahat ver şu adama ossursa sorun çıkarıyorsun!
Ben de eşime diyorum
Açabilirsin diyor
Ama açmam ben sevmiyorum diyor
Sonra eşimin mailiyle bir Facebook hesabı görüyorum
Üstelik kabul etmiyor
Bir insan istemiyorum açmak dediği halde neden eşinden habersiz açar
Açtığını da kabul etmez
hadi canım yeter de artık.kendin,çocuğun, kocan ve bizler için.yeter mi dicek
Asıl ben dicem
Eşin senden habersiz Facebook açsa ve de bunu kabul etmeyip ben açmadım nese ne yapardın?
Bazı şeyler yaşamayınca çok mu saçma geliyor
Araştırmak çok vaktimi almıyor birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?