Çümkü facebooktan aratmamış, googleda o kişinin ismini yazmış, kişinin facebook hesabı çıkmış sonuçlarda, o şekilde bakmış, ortak hesabınızdan girip bakmamış yani o yüzden çıkmıyor. Kim bu kişi bir kadın mı?Daha önce de kendi mailinle Facebook açılmıştı
Şimdi de tablette ne olduğu belli değil
Bunlar abartılı mı
Çıkmıyor işte karşıma birşey
Kesin birşey olsa da böyle olmasam
Burada tecrübe konuşuyor.....18 yıllık evliyim
Eşim bana bunu yapamazsın bunu giyemezsin bununla konuşamazsın deseydi bundan ciddi rahatsızlık duyardım
Peki ben bu kadar rahatsız hissedeceğim bir duruma neden başkasını koyayım?
Bazı değerlerin insanın içinden gelmesi lazım zorlamayla ite kaka öğetilemez bu
Facebook 'tan arama geçmişini silmistir google 'dan tarama geçmişini temizlememis olabilireşimle Facebook ortak kullanıyoruz
Kızımın tabletini aldım bir baktım
Temmuz ayında Google Chrome de Facebook'ta bir tanıdığımız aratılmış
Daha sonra Fenerli biri diye birşey gördüm
Eşimle ortak olduğu için kendi hesabımıza baktım
Ama hiç birini görmedim
Ortak olduğu için aratılanlarda görmem gerekmiyor mu
Başka hesap açtın diye kızdım eşime
Oda açmadım diyor
Çok sıkıldım artık
Ortak olan bir hesapta hepsinin görünmesi gerekmiyor mu
Bu nasıl iş
Netten nasıl arayacak anlayamadımFacebooktan değil de netten aratıldığı için görmemen normal değil mi?
Google derken anlayamadımÇümkü facebooktan aratmamış, googleda o kişinin ismini yazmış, kişinin facebook hesabı çıkmış sonuçlarda, o şekilde bakmış, ortak hesabınızdan girip bakmamış yani o yüzden çıkmıyor. Kim bu kişi bir kadın mı?
facebook ile alakasız şekilde, adamın adını googleda yazmış ve adamın facebook hesabı açılmış sonuçlarda. Ama eşiniz kendi facebook hesabından değil de, googledan girdiği için, facebook geçmişinde çıkmıyor diye düşünüyorum. Yani eşinizin başka bir facebooku hesabı yok bana kalırsa, googleda adamı araştırmak istemiş belki sadece.Google derken anlayamadım
Google da Facebook a girip bakmış ve bu yüzden mi görünmüyor
Hayır tanıdık bir abi ve fenerlibiri diye bir kişi
Başka göremedim
Tabletin geçmişi silindi
Göremiyorum
Ya face bir hesap açmanın nesi var neden öyle bir durum yaratayım ki eşim bunu benden gizlemek zorunda hissetsin kendiniBu sizin ilişkinizin düzeni ama karşındaki insan size yapma gitme giyme demiş olsaydı sizde onun tavrına karşılık verirdiniz kisitlanmak kısıtlamak hoş olmayan bi davranış ama herseyde serbest olamaz
Face hesabı acmasının hiçbir sakıncası yok eşim bana söyledikten sonra ben kısıtlamam açabilir ve şuanda sosyal hesapları var . Fakat benden habersiz bi hesap acilmissa kıyamet kopar doğal olarak ben kullandığım halde gizlilik içeren bi hesabı olursa doğal olarak üçüncü kişi olduğu aklıma gelir bnm Buda bnm için hiç olağan degilYa face bir hesap açmanın nesi var neden öyle bir durum yaratayım ki eşim bunu benden gizlemek zorunda hissetsin kendini
bence ikinizin de farklı hesapları olmalı eğer arzu ederseniz eşinizin şifresi sizde olur çünkü arkadaş çevreniz hep aynı değil yahut ilgi alanınız siz ortak hesap işine nokta koyun bence.Daha önce ben kullanıyordum
Eşimin yoktu
Sonra onun ismini de ekledim
İstiyorsan aç diyorum açmıyor
Ama böyle Facebook isimleri görünce de olmuyor ki
Dün akşam eşimin telefon numarasıyla Yahoo diye bir siteye üye olduğunu gördüm
22 mart 2015 tarihinde
Soruyorum inkar ediyor benim haberim yok diyor
Bir insanın kendi şahsi telefonuyla açılan siteden nasıl haberi olmaz
Çıldırıcam artık
İnkar etmesi beni delirtiyor
Niye böyle
Ben ne yapıcak söyleyin bana
Çıldırma noktasındayım
Allah aşkına kendinizi benim yerime koyunda cevap verin
Yemin ederim çıldırma noktasındayımallah aşkına tedavi ol.
Yahooya üye olmakta birşey yok ki Yani kötü bir site değil ki ..neden bu kadar kendinize işkence ediyorsunuz ,biraz kendinizi rahat bırakın.Yemin ederim çıldırma noktasındayım
Bu adam neden benden habersiz iş çeviriyor
Ve neden inkar ediyor
Her şey eşimi mi buluyor
Kim tedavi olucak o mu ben mi
Ya ben açmasın demiyorumYahooya üye olmakta birşey yok ki Yani kötü bir site değil ki ..neden bu kadar kendinize işkence ediyorsunuz ,biraz kendinizi rahat bırakın.
Eşiniz de neden herşeyi inkar ediyor anlam veremiyorum ,kötü olmayan şeyleri bile inkar etmesi garip ama siz böyle davrandıkça bunalıp gidecek ve daha da kötü olacaksınız .
Siz bazı takıldığınız şeyleri atlatamıyorsunuz ,bunun için yardım almayı denediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?