Eşimle ilgili Facebook sorunu

sosyal medya evliliğe zarar veriyor.. kapatın hepsini kurtulun.. olmayıversin facebook!!!

Facebooktan değil de netten aratıldığı için görmemen normal değil mi?

Daha önce de kendi mailinle Facebook açılmıştı

Şimdi de tablette ne olduğu belli değil
Bunlar abartılı mı

Çıkmıyor işte karşıma birşey
Kesin birşey olsa da böyle olmasam
Çümkü facebooktan aratmamış, googleda o kişinin ismini yazmış, kişinin facebook hesabı çıkmış sonuçlarda, o şekilde bakmış, ortak hesabınızdan girip bakmamış yani o yüzden çıkmıyor. Kim bu kişi bir kadın mı?

Bu sizin ilişkinizin düzeni ama karşındaki insan size yapma gitme giyme demiş olsaydı sizde onun tavrına karşılık verirdiniz kisitlanmak kısıtlamak hoş olmayan bi davranış ama herseyde serbest olamaz

Facebook 'tan arama geçmişini silmistir google 'dan tarama geçmişini temizlememis olabilir

Faceden arayıp faceden geçmişi temizlemiştir ama telefondan temizlememiştir kim baktıysa

Google derken anlayamadım
Google da Facebook a girip bakmış ve bu yüzden mi görünmüyor

Hayır tanıdık bir abi ve fenerlibiri diye bir kişi

Başka göremedim
Tabletin geçmişi silindi
Göremiyorum

Google derken anlayamadım
Google da Facebook a girip bakmış ve bu yüzden mi görünmüyor

Hayır tanıdık bir abi ve fenerlibiri diye bir kişi

Başka göremedim
Tabletin geçmişi silindi
Göremiyorum
facebook ile alakasız şekilde, adamın adını googleda yazmış ve adamın facebook hesabı açılmış sonuçlarda. Ama eşiniz kendi facebook hesabından değil de, googledan girdiği için, facebook geçmişinde çıkmıyor diye düşünüyorum. Yani eşinizin başka bir facebooku hesabı yok bana kalırsa, googleda adamı araştırmak istemiş belki sadece.

Bu sizin ilişkinizin düzeni ama karşındaki insan size yapma gitme giyme demiş olsaydı sizde onun tavrına karşılık verirdiniz kisitlanmak kısıtlamak hoş olmayan bi davranış ama herseyde serbest olamaz
Ya face bir hesap açmanın nesi var neden öyle bir durum yaratayım ki eşim bunu benden gizlemek zorunda hissetsin kendini

Ya face bir hesap açmanın nesi var neden öyle bir durum yaratayım ki eşim bunu benden gizlemek zorunda hissetsin kendini
Face hesabı acmasının hiçbir sakıncası yok eşim bana söyledikten sonra ben kısıtlamam açabilir ve şuanda sosyal hesapları var . Fakat benden habersiz bi hesap acilmissa kıyamet kopar doğal olarak ben kullandığım halde gizlilik içeren bi hesabı olursa doğal olarak üçüncü kişi olduğu aklıma gelir bnm Buda bnm için hiç olağan degil

Daha önce ben kullanıyordum
Eşimin yoktu
Sonra onun ismini de ekledim

İstiyorsan aç diyorum açmıyor
Ama böyle Facebook isimleri görünce de olmuyor ki
bence ikinizin de farklı hesapları olmalı eğer arzu ederseniz eşinizin şifresi sizde olur çünkü arkadaş çevreniz hep aynı değil yahut ilgi alanınız siz ortak hesap işine nokta koyun bence.

Dün akşam eşimin telefon numarasıyla Yahoo diye bir siteye üye olduğunu gördüm
22 mart 2015 tarihinde

Soruyorum inkar ediyor benim haberim yok diyor
Bir insanın kendi şahsi telefonuyla açılan siteden nasıl haberi olmaz

Çıldırıcam artık

İnkar etmesi beni delirtiyor
Niye böyle
Ben ne yapıcak söyleyin bana
Çıldırma noktasındayım
Allah aşkına kendinizi benim yerime koyunda cevap verin

Yok mu hiç cevap vericek
Çıldırmak üzereyim

allah aşkına tedavi ol.

Yemin ederim çıldırma noktasındayım
Bu adam neden benden habersiz iş çeviriyor
Ve neden inkar ediyor
Her şey eşimi mi buluyor

Kim tedavi olucak o mu ben mi
Yahooya üye olmakta birşey yok ki Yani kötü bir site değil ki ..neden bu kadar kendinize işkence ediyorsunuz ,biraz kendinizi rahat bırakın.
Eşiniz de neden herşeyi inkar ediyor anlam veremiyorum ,kötü olmayan şeyleri bile inkar etmesi garip ama siz böyle davrandıkça bunalıp gidecek ve daha da kötü olacaksınız .
Siz bazı takıldığınız şeyleri atlatamıyorsunuz ,bunun için yardım almayı denediniz mi ?

Yahoo yu yeni mi duydunuz anlamadım. Eğer öyleyse çok şaşırırım. Yahoo bir e-posta, e-ticaret ve haber portal sitesidir. Yani oraya üye olmakla bişey olmaz. Siz yazınca hatırladım. Bende üniversitedeysen üyeydim site üzerinden bi mail adresine sahiptim. merak etmeyin çıldıracak falan bişey olmaz.

Neden inkar ediyor biliyor musunuz? Çünkü adamı boğuyorsunuz. Olmadık şeylerden bi işler çevirdiğini düşünüyorsunuz. Sanıyorsunuz ki bunlar çok nadir olan sadece sizin başınıza gelen şeyler. Oraya üyeliği buraya üyeliği cart curt diye bin tane konu açıyorsunuz. Mesela ben eşimin hangi sitelere üye olduğunu bilmiyorum. Eminimki en az 10 siteye üyedir. Bakın sizde buraya üyesiniz. Ne var bunda. Bi tutturmuşsunuz inkar ediyor kabul etmiyor. Valla ben olsam bende inkar ederim evet benim dese konuyu aldatmaya getirirsiniz. Ben Facebook'tan bişey arattım diye eşim beni sorgulasa bi daha asla yüzüne bakmam. Bana karşı bu kadar güvensizliği olsa onla evli kalmam. Herşeyi kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Saplantılı düşüncelerin var.çok sabit fikşrlisiniz. Aynı şeyleri söylüyorsunuz. Adam ayrı bi birey sizin bilmediğiniz şeyler yapabilir. Sizinle ilgili herşeyden adamın haberi Var mı. Bu söyledikleriniz aldatmayla ilgili olan şeyler değil. Tekrar söylüyorum eşinizin inkar etmesinin nedeni ona karşı olan tutumunuz ve davranışlarınız.

Yok ortak hesap acmak, yok yahoo uyeligini sorgulamak....adami bu kdr bunaltmaniz cok manasiz. Sizin kontrolcu ve supheci davranislariniz yuzunden en basit seyi bile saklar hale gelmis esiniz.

Ya ben açmasın demiyorum
Baktım zaten içinde birşey yok
Ama neden kabul etmiyor

Ben Yahoo ne ilk defa duyuyorum
Nasıl açılıyor bilmiyorum diyor

Sorsan hiç birşey bilmiyorum diyor

Neden doğruyu söylemiyor
Ben ne yapayım şimdi
Hiç birşey yokmuş gibi sineye mi çekeyim

Yoksa bunun içim kızımı babasız bırakmaya değer mi
Çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…