- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
- 28
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Dün kızlardan destek aldım ne olacaksa olsun dedim sabah konustum ama benim odun laf söyletir mi onlara rahat edemiyorum kalmasak gidip geri dönsek zaten yakın diyorum iyi ben nasıl kalıyorum sizinkilerde diyo içimizde hep sizinkiler bizimkiler var maalesef biz olamadık tartıştık iyi sen sizinkiler git ben bizimkilere giderim dedim iyice sinirlendi iyi bidaha gitme annemlere ben giderim diye ama çok iyi biliyorum izni olsun hadi gidelim diye tutturacakAnnenize gidince kalabildiginiz kadar kalın. Gelirken de kayınvalideye uğrayıp eve geçersiniz. Anneme 2 ayda bir gidebiliyorum diyorsun neden erken dönüyorsun ki . Son vakte kadar kalın. Yol üstü olduğu için mecburen uğrarsınız ama ertesi gün iş olduğu için evinize geçebilirsiniz .
Kendi tarafına tek gıt. Eşin gelmesin. Kal son gune kadar. Eşinin tarafada gıtme. Gıtsende eve gidiyorum diye tuttur. Kalma kesınlıkleDün kızlardan destek aldım ne olacaksa olsun dedim sabah konustum ama benim odun laf söyletir mi onlara rahat edemiyorum kalmasak gidip geri dönsek zaten yakın diyorum iyi ben nasıl kalıyorum sizinkilerde diyo içimizde hep sizinkiler bizimkiler var maalesef biz olamadık tartıştık iyi sen sizinkiler git ben bizimkilere giderim dedim iyice sinirlendi iyi bidaha gitme annemlere ben giderim diye ama çok iyi biliyorum izni olsun hadi gidelim diye tutturacak
Ne kadar boş Bi yorum bende memnun değilim herhalde farkındayım olanların eşimi engelleyemiyorum bunu anlatıyorumyav orası hangi memleket corona bitti herhalde her h.sonu yatıya gitmeler filan. söyleyin de biz de gelelim.
benim yorumum boş ama sizin her h.sonu şehir değiştirip k.validenizde kalmanız, onların sürekli sizi çağırmaları normal, hmm. baştan corona gibi bir durum varken kabul etmişsiniz şimdi kimseye bir şey anlatamazsınız.Ne kadar boş Bi yorum bende memnun değilim herhalde farkındayım olanların eşimi engelleyemiyorum bunu anlatıyorum
2 ayda falan o da 2 enfazla 3 gün eşimin işi nediyle ama ne hikmetse her hafta kv gideriz
Sen başta anlamamışsın ki her hafta sonu şehir değiştirmiyorum kayınvalidem 20 dak mesafede gidip kalmak istiyor eşim her hafta onu nasıl düzeltebilirim diye yazdım buraya da kendi annem şehir dışında onları en son 4 ay önce görmüştüm. 2 gün kaldık dönüşte gene skor eşitledik kayınvalidede kaldık. Sıkıntım bubenim yorumum boş ama sizin her h.sonu şehir değiştirip k.validenizde kalmanız, onların sürekli sizi çağırmaları normal, hmm. baştan corona gibi bir durum varken kabul etmişsiniz şimdi kimseye bir şey anlatamazsınız.
Gitsin kalsın yerleşsin derken? Kafama tabiki silah dayamıyor ama gidelim kalalım diye ısrar ediyor kavga çıkıyo.Ne yapıyor arkadaşım bu adam?
Silah mı dayıyor kafana?
O gitsin, kalsın, yerleşsin.
Sen niye kendi rahatını kaçırıyorsun ki?
Yani sehir disinda olup olmamalari fark etmez. Sonucta surekli gidip yatiya kalmak pandemi donemimde akil kari degil. Esinizi bunu soyleyerek su anda ikna edemiyorsani baska bir sekilde etmeniz zor. Bunca insan her gun neden öluyor acaba? Hala eski duzende devam ediyor insanlar.Sen başta anlamamışsın ki her hafta sonu şehir değiştirmiyorum kayınvalidem 20 dak mesafede gidip kalmak istiyor eşim her hafta onu nasıl düzeltebilirim diye yazdım buraya da kendi annem şehir dışında onları en son 4 ay önce görmüştüm. 2 gün kaldık dönüşte gene skor eşitledik kayınvalidede kaldık. Sıkıntım bu
Evet istiyorsa oraya yerleşsin ama bu şekilde seni zorlamasın bence.Gitsin kalsın yerleşsin derken? Kafama tabiki silah dayamıyor ama gidelim kalalım diye ısrar ediyor kavga çıkıyo.
Gitsin kalsın yerleşsin derken? Kafama tabiki silah dayamıyor ama gidelim kalalım diye ısrar ediyor kavga çıkıyo.
Evet istiyorsa oraya yerleşsin ama bu şekilde seni zorlamasın bence.
Israr da etse kavga da etse istemiyorsan gitme arkadaşım.
Bu bencil adama da kendi ailesi ile baş başa mutluluklar olsun.
Eee çiksin?? Sadece sen huzursuz olacagina, oda huzursuz olsun. Senin kendini feda etmen, gördügün gibi hiç degeri yok.
Bana da geliyor o bunaltı en sonunda patladım artık sonu ne olur bilmiyorum eşimi Bi tercih yapmasını istemezdim ama tatillerinde ya benimle geçirir yada kendisi gider annesinebu kadar içiçe yaşamaya hiç sevmem
Bunaltı gelirdi bana , tatil günlerinde plan program yapın yeni evlisiniz ne işiniz var hep kv de
Patlamazsan bir bakmışsın ılerde evıne yerlesmısler.Bana da geliyor o bunaltı en sonunda patladım artık sonu ne olur bilmiyorum eşimi Bi tercih yapmasını istemezdim ama tatillerinde ya benimle geçirir yada kendisi gider annesine
Bunu sen gösteremezsin ki.Haklısın gitmek istemediğim Bi yere zorla gitmem yanlış ama dediğim gibi eşim ailesi konu olunca çok değişiyor gözünü nasıl açabilirim kendi ailesinin olduğunu nasıl gösteririm bilmiyorum
Doğru bu kadar fedakarlık yanlış ama ben eşimle kavga edip değil de herşeyi anlatıp kendini buna alıştırmak istiyorum o da olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?