Eşimle ilgili sorunum

Ay tenli anne

Aldığım her nefesin biri senin 💕👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
4.052
3.296
63
Kızlar gerçekten düşüncelerinizi önerilerinizi merak ediyorum. Ben Kırşehir de yaşıyorum kendi ailem ankarada 1 bucuk saatlik mesafede eşimin ailesi kırsehirin Bi ilçesinde onlarda 20 dakikalık mesafede.
Eşimin 3 gün izni vardı işyerinden annemgile gidelim dedik 2 gün kaldık 1 gün de evde geçirelim dedik her ankarada gitmemizde her hafta tatillerinde kv gile gideriz. Ankaradan gelirken yolumuzun üstü uğrayalım dedi tamam dedim evde geçireceğimiz 1 günü de kv yanında geçirdik eve geldik işe gitti. Çok bunaldım artık bşrsey desem kavga çıkıyo sırf annemlerde kalıyoruz diye onlarda da kalıyoruz babası başka şehirde çalışıyor evde kayınvalidem birde görümcem var küçük. Babası bile aradığında sürekli annengile gidiyo musun bende yokum orda kalın istiyorsanız masraf yapmayın yaz gelene kadar en azından diyo o gün bile uzak Bi mesefa değil evimize gelebilirdik çok üzülüyorum artık Bi fikri yapmam gereken birsey var mı bilmiyorum zaten kayınpederim yok diye gidiyoruz alışverişlerini yapıyoruz hiçbirseylerini eksik etmiyoruz vakit geçiriyoruz ama her hafta ararlar izninde geliyomusunuz falan iyice şaşırdım napacağımı

Konu karışık. Siz her tatil zamanı kendi annenize mi gidiyosunuz? Her tatil anne babaya gitmeyin azıcık siz gezin tozun eşinizle.

20 dakikalık mesafede olan birinde neden kalınır ki çok saçma.
Bana da çok saçma geliyo tabiki ya Bi markete gitsen 20 dakikada eve gelemezsin çok yakın altımızda araba var otobüs vs derdi yok. En çok da nispet yapar gibi kıskanır gibi kendi annemlerden gelirken orda da kalmak sinirime gidiyo yolun üstü olabilir uğrar bizde eve geçiyoruz deyip gidebiliriz

Konu karışık. Siz her tatil zamanı kendi annenize mi gidiyosunuz? Her tatil anne babaya gitmeyin azıcık siz gezin tozun eşinizle.

20 dakikalık mesafede olan birinde neden kalınır ki çok saçma.
Canım her tatilde genelde kv gideriz 2 3 ayda bir böyle izin alır eşim 2 vefa 3 gün öyle de Bi annemlere gideriz.

2 ayda falan o da 2 enfazla 3 gün eşimin işi nediyle ama ne hikmetse her hafta kv gideriz
Annesini bu kadar özleyen her seferinde gitmek isteyen erkekler evlenmesin artık ya. Sizi anlıyorum haklısınız ama nasıl üstesinden gelirsiniz bilmiyorum. Eşinize her hafta gitmesek kendimize zaman ayırsak tarzı konuştuğunuzda tepkisi ne olur

Aynı şehirde yatiya kalmak kadar saçma bir durum yok. Babası madem bu kadar çok eşini ve çocuğunu düşünüyor o zaman ailesini yanina alsin, babası atmış sorumluluğu sizin üstünuze oh.
Her annenize gittiğinizde kv ye gitmek mecburiyetinide anlamadim. Eşiniz kendini suçlu hissediyor sanırım. O yuzden tek başınıza gidin ailenizin yanina

Benm eşimin ailesi de yakın 1 mimibusluk ama gidip kalmıyoruz yani kendi annemde de kalmıyorum bilmem kendi ailemde olsa eşimin ailesi de olsa kalma fikri bana hiç cazip gelmiyor önemli bir şey olur o başka bakjn mesela biz şehir değiştireceğiz kiradayıx şuan kontrat zamanı gelince zam yapılacak hee ev sahibi ile konusucağz önce süre tanırsa biraz daha kalırım ama baktım yok zam yapıcammder ise neden kalayım eşim işini halledene kadr kv kalacaz ev durumu müsait ayrıca sıkıntı yok

İzni varsa muhakkak kalır ama bi gün öyle sabah kahvaltıya gidip akşam yemeği yemeden gelmeyiz
Mesela siz başka prgram yapsanız bir haftasonu için. Şuan dışarda pek program yapamazsınız, virüs var, her yer kapalı, hava soğuk. Ama bu hafta sonu, sevdiğimiz şu şu yemekleri yapıcam, bir de bir film buldum onu izleyelim birlikte akşam da birşeyler içeriz deseniz ne der?

Ya gerçekten bu son olan canıma tak etti. Bide öyle düşkün kv olsa bilmiyorum karşılaştırmak istemiyorum ama benim annem kızım damadım geliyor diye masalar kurar iki gün önceden ne yapıyım ne hazırlasam diye düşünür yemeklerini yapar. Kv napar peki.hiç Bi kap yemek yapmamıştır bize Gideriz otururuz ne istiyorsanız yapalım görümcemle bana der şunu yapın bunu yapın

Daha şimdiden başladılar yılbaşında gelecekmisiniz kaç gün izin var vs canıma tak etmiş durumda eşimle normal hayatta Bi sıkıntım yok severek evlendik. Sırf bu yüzden ona da tavırlarım değişiyo

Bu kıyas çok yorucu ya senin ailene gittik kaldık şimdi benim ailemde kalalım, ama asla başkalarını mutlu ve memnun etcek diye kendimize vakit ayırmayalım

Yılbaşında zaten 3 gün sokağa çıkma yasağı var, gitmeyelim, evimizde birlikte kutlayalım baş başa derseniz ne cevap veriyor ben onu merak ettim

Eşimin de bir evi olduğu sorumluluğu oldu ya eşi olduğunu anlamak istemiyorlar nasıl anlatıcam bunu onlara bilmiyorum biz Bi hafta gitmesek kv basar telefona kardeşine şu lazımmış alınacak evin şurası bozuldu burası böyle

Yılbaşında zaten 3 gün sokağa çıkma yasağı var, gitmeyelim, evimizde birlikte kutlayalım baş başa derseniz ne cevap veriyor ben onu merak ettim
Eşim çalışıyor maalesef 3 gün izinli değil yani ben gidelim desem yılbaşına 3 gün kala gidip kalıcaz eşim işe gidip gelecek biz evde kv görümce akşamları o gelecek falan

20 dklık mesafede neden kalıyorsunuz ki. Rahat edemiyorum deyın ve kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…