- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Eşim bu konuda tartışmaya kapalı laf söylemeye hakkım yok görevimizmiş gibi davranıyor öyle haali annesi babasının evinde otursaydı yada kendine öyle birini bulsaydı kv yanında yaşayan benim hayatımı böyle sürdürmesi canımı sıkıyorEşinizle konusup tavrınızı koyun. Ilerde onlar gelıp kalmaya baslar falan.
Kaç yıllık evlisinizCanım her tatilde genelde kv gideriz 2 3 ayda bir böyle izin alır eşim 2 vefa 3 gün öyle de Bi annemlere gideriz.
18 aylık Evliyiz dahaKaç yıllık evlisiniz
Tek göndermeye alistir. Bahane bul. Tek gıtsın kalsınEşim bu konuda tartışmaya kapalı laf söylemeye hakkım yok görevimizmiş gibi davranıyor öyle haali annesi babasının evinde otursaydı yada kendine öyle birini bulsaydı kv yanında yaşayan benim hayatımı böyle sürdürmesi canımı sıkıyor
Son olaydan sonra canım istemiyor bile gitmeyi zatenTek göndermeye alistir. Bahane bul. Tek gıtsın kalsın
Bu zamana kadar engelleyemedi inşallah bundan sonra tavrımı koyduğumu olanların farkına varır. Önce kendi ailesi sonra annesi babası geldiğini anlar anlamazsa işimiz çok zor maalesefSanırım biraz da bu sebepten ilk zamanlar hep böyle oluyor kendi ailesine gitmek istiyor ama bunu bir şekilde engelleyin
Senin yerınde olsam annemde tek gıder kalırdım. Kv de de kalmazdım. Eşine inat et tek gıtsın. Gitseniz bıle kalma orda. 20 dk mesafede. Yatıya kalmak asırı sacmaSon olaydan sonra canım istemiyor bile gitmeyi zaten
Bazı erkekler fazla ailecidir, sizinki de öyle duruyor. Bu konuyu fazla abartabiliyorlar maalesef. Yapacak bir şey yoksa idare edeceksiniz. Diğer konularda size karşı iyiyse sizde bu konuyu görmezden gelin, tek kusuru bu olsun.Ama öyle olsa başka konuda da gösterir bu ergenliğini öyle değil mi. Mesela desem ki büyümemiş bu ailesi dışındaki konularda da böyle olsa anlarım beni başka konularda karşısına almaz bir dediğimi iki etmez konu ailesi olunca canavar çıkıyo içinden sanki
Keşke başka Bi kusuru olsaydı kendi içimizde hallederdik Bi şekilde böyle olması çok zor kp bizi emir eri gibi görüyor kv desen ayrı Bi alemBazı erkekler fazla ailecidir, sizinki de öyle duruyor. Bu konuyu fazla abartabiliyorlar maalesef. Yapacak bir şey yoksa idare edeceksiniz. Diğer konularda size karşı iyiyse sizde bu konuyu görmezden gelin, tek kusuru bu olsun.
En iyisi. Kv dedim napıyo kp soruyo napıcaksınız diye eşim dese aynı tepkiyi bende verecem gitmeyecemSenin yerınde olsam annemde tek gıder kalırdım. Kv de de kalmazdım. Eşine inat et tek gıtsın. Gitseniz bıle kalma orda. 20 dk mesafede. Yatıya kalmak asırı sacma
O evı özluyor bence. Benım eşimde yıl basında kalalım dedi. Kıyameti kopardım. Kavga ettik. Agzını acmıyor
Eşine söyle. Gidiyorsan tek gıt. Her hafta gidemem ben de. Mecbur kalacak o da gitmeyecekEn iyisi. Kv dedim napıyo kp soruyo napıcaksınız diye eşim dese aynı tepkiyi bende verecem gitmeyecem
Oğulları her şekilde yanlarında olduğu için onlarda istediklerini söyleyebiliyorlardır; çünkü o şekilde alışmışlar. Eşiniz emir eri olsun, siz oralı olmayın.Keşke başka Bi kusuru olsaydı kendi içimizde hallederdik Bi şekilde böyle olması çok zor kp bizi emir eri gibi görüyor kv desen ayrı Bi alem
Konusmak bile gelmiyor onlarla içimden mecburi herşey maalesef hayatımdaOğulları her şekilde yanlarında olduğu için onlarda istediklerini söyleyebiliyorlardır; çünkü o şekilde alışmışlar. Eşiniz emir eri olsun, siz oralı olmayın.
Bundan sonra karı koca karar verinEşim çalışıyor maalesef 3 gün izinli değil yani ben gidelim desem yılbaşına 3 gün kala gidip kalıcaz eşim işe gidip gelecek biz evde kv görümce akşamları o gelecek falan
Bence eşinle açıkça konuş ben her annemlere kalmaya gittiğimde neden misilleme yapiyosun ayni şey değil 1.5 saat mesafe ile 20dk mesafe diye belirt susarsan boyle devam ederKızlar gerçekten düşüncelerinizi önerilerinizi merak ediyorum. Ben Kırşehir de yaşıyorum kendi ailem ankarada 1 bucuk saatlik mesafede eşimin ailesi kırsehirin Bi ilçesinde onlarda 20 dakikalık mesafede.
Eşimin 3 gün izni vardı işyerinden annemgile gidelim dedik 2 gün kaldık 1 gün de evde geçirelim dedik her ankarada gitmemizde her hafta tatillerinde kv gile gideriz. Ankaradan gelirken yolumuzun üstü uğrayalım dedi tamam dedim evde geçireceğimiz 1 günü de kv yanında geçirdik eve geldik işe gitti. Çok bunaldım artık bşrsey desem kavga çıkıyo sırf annemlerde kalıyoruz diye onlarda da kalıyoruz babası başka şehirde çalışıyor evde kayınvalidem birde görümcem var küçük. Babası bile aradığında sürekli annengile gidiyo musun bende yokum orda kalın istiyorsanız masraf yapmayın yaz gelene kadar en azından diyo o gün bile uzak Bi mesefa değil evimize gelebilirdik çok üzülüyorum artık Bi fikri yapmam gereken birsey var mı bilmiyorumzaten kayınpederim yok diye gidiyoruz alışverişlerini yapıyoruz hiçbirseylerini eksik etmiyoruz vakit geçiriyoruz ama her hafta ararlar izninde geliyomusunuz falan iyice şaşırdım napacağımı
Canım çok sağol akıl verdiğin için bende konuyu o yüzden açmıştım korona varken gidiyim mi gitmeyim mi diye! Benim derdim daha farklı eşim kv kp gerçekten anlamak isteyerek okursan anlardınBundan sonra karı koca karar verin
KORONA olduğu için ve vakalar patladığı için hiçbiryere gitmeyin!
Herkes aylardır anne ve kvler ile görüntülü vs konuşuyor
Bunların içinde olmak zorEğer aileni uzun zamandir görmüyorsan ve her haftasonu( şaka gibi) eşinin ailesindeysen, dönüşte orada kalmak istememek çok normal! Bunda hicbir suçunuz yok
Bdv yine beni evlilikten soğuttu
Bunu nasıl aşacağız bilmiyorum başka bı sıkıntımız yok normal hayatta konu kp kv oldumu akan sular duruyo eşimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?