ya resmen bir nefeste okudum.sabrına hayran kaldım.bi an kendimi senin yerine koydum asla yaptıklarını yapamazdım.belkide o yüzden hala yalnızım
allah mutluluğunuzu daim etsin kat kat artırsın inş...
Romann gibiydii bence sen bi kitap yazmalısın :) çok güzell Allah mutluluğunuzu bozmasın
sabrına sukunetine hayran kaldım,Allah kimseyi sevdiğiyle sevdikleriyle sınamasın... mutluluklar dilerim canım
hayatta hatalar hep bizim için. bizi farklılaştıran olaylara bakış açısını kendi lehimize çevirebilmek
sabrını hem yaşına hemde sevgine veriyorum zaaman geçtikçe hayatımızdan töleranslarımız azalıyo galiba.
senin yaşadıklarını hiçkimsenin yaşamaması ve sabrından bi tutam alma dileğiyle.
süperdi, senden çok iyi bir anne olur hükümet gibi kadınsın maşallah:)
2.sayfaya kadar (askere gitme olayını anlattığın yerer kadar) anlattıklarının hepsi sanki benim ilişkimi anlatıyormuşsun gibi canlandı gözümde.. ve devamını okuyunca kendi ilişkimi hayal ederek yazdığın herşeye kendim cevap vererek okudum ve yarısında tutamadım kendimi başladım ağlamayaŞimdide şunu düşünüyorum ya kaderlerimiz aynıysa ya benim ilişkimde askerden gelince böyle devam ederse ben buna katlanamam beni aldattığı anda öldürürüm onu yaşatmam ( ya inanmıyorum çok kötü oldum beeeenn
bende soluksuz okudum ınan.ben yasamıs gıbı duygularını acını hıssettım ve gözyaslarıma hakım olamadım.ama çok sukurkı sonunda mutlulugu yakalamışssınız.dılerım bır daha bunları yaşamazsın.hep ama hep cok mutlu olursunuz.
bir ömür boyu mutluluklar siz gerçkten hak etmişsiniz nazar değmesinn diyelimmm
Yemin ediyorum okadar hissederek okudum ki..o kadar güzel anlatmışsınki.
Allah hiç asmasın yüzünü..sen hiç üzlüme..okurken hep kendimi düşündüm
sanki ben yaşamışım bu olayları..kimse unutmaz sineye çeker..ama hep acıtır ne kadar çok
sevsende..benimde 3 yıllık bi ilişkim var ve şimdi öyle mutluyum ki ona baktığımda beni ne kadar
sevdiğini onu ne kadar sevdiğimi görüorum..bende senin gibi dik kafalıydım bişi olduğu zaman 2 yaşında çocuk
gibi büzerim dudaklarımı.hemen affettirir.ama ble bişi olsa ne yaparım hiç bilemiorum.senin kadar güçlü olabilir miyim
onuda bilmiyorum..
uzun ve akıcı bir hikayeydi hepsini okudum hiç sıkılmadan. hatta sonunu çok merak ettim :). Allah bir ömür boyu mutlu huzurlu saglıklı
Bir yuva nasip etsin size. ve kötü düşünceli insanlarıda uzat tutsun sizden
Sarsılarak okudum ve sabrınıza hayran kaldım... Allah nazardan korusun sizi ve hiç gölge düşürmesin bundan sonra hayatınıza..Eşinizi de sizi de tebrik ederim...
Canım gözlerim doldu her satırda....Rabbim yuvandan da başta Sağlığı,Huzuru,Mutluluğu eksik etmesin yuvanızı bir bebekle taçlandırsın...çok zor bir durummmm Allahım böylelerini ISLAH etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?