Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

ya resmen bir nefeste okudum.sabrına hayran kaldım.bi an kendimi senin yerine koydum asla yaptıklarını yapamazdım.belkide o yüzden hala yalnızım
allah mutluluğunuzu daim etsin kat kat artırsın inş...

Ben de asla yapmam dediğim herşeyi yaptım

Teşekkür ederim

Romann gibiydii bence sen bi kitap yazmalısın :) çok güzell Allah mutluluğunuzu bozmasın

sabrına sukunetine hayran kaldım,Allah kimseyi sevdiğiyle sevdikleriyle sınamasın... mutluluklar dilerim canım

Romann gibiydii bence sen bi kitap yazmalısın :) çok güzell Allah mutluluğunuzu bozmasın

:) ufak çapta bi çalışmam var. bakalım cıkar mı cıkmaz mı. Belki bi blog yaparım.

sabrına sukunetine hayran kaldım,Allah kimseyi sevdiğiyle sevdikleriyle sınamasın... mutluluklar dilerim canım

Çok teşekkür ederim cnm bnm. Duana da amin diyorum cünkü insanın sabrını, sevgisini dayanma gücünü zorluyor

hayatta hatalar hep bizim için. bizi farklılaştıran olaylara bakış açısını kendi lehimize çevirebilmek
sabrını hem yaşına hemde sevgine veriyorum zaaman geçtikçe hayatımızdan töleranslarımız azalıyo galiba.
senin yaşadıklarını hiçkimsenin yaşamaması ve sabrından bi tutam alma dileğiyle.

Ne güzel dilekler bunlar, yüzümü gülümsettiniz :)

Çoook teşekkür ederim

2.sayfaya kadar (askere gitme olayını anlattığın yerer kadar) anlattıklarının hepsi sanki benim ilişkimi anlatıyormuşsun gibi canlandı gözümde.. ve devamını okuyunca kendi ilişkimi hayal ederek yazdığın herşeye kendim cevap vererek okudum ve yarısında tutamadım kendimi başladım ağlamaya Şimdide şunu düşünüyorum ya kaderlerimiz aynıysa ya benim ilişkimde askerden gelince böyle devam ederse ben buna katlanamam beni aldattığı anda öldürürüm onu yaşatmam ( ya inanmıyorum çok kötü oldum beeeenn

süperdi, senden çok iyi bir anne olur hükümet gibi kadınsın maşallah:)

hahahhaa hökümet gibi garıyam dimi hahahah

Yani benzer yaşanamışlıklar var ama sonunu nasıl bağlayıp üzüldün bilemedim. Aynı şeyleri yaşamayız. Benim eşim farklı senin nişanlın farklı, üzme kendini.

bende soluksuz okudum ınan.ben yasamıs gıbı duygularını acını hıssettım ve gözyaslarıma hakım olamadım.ama çok sukurkı sonunda mutlulugu yakalamışssınız.dılerım bır daha bunları yaşamazsın.hep ama hep cok mutlu olursunuz.

bir ömür boyu mutluluklar siz gerçkten hak etmişsiniz nazar değmesinn diyelimmm

Yemin ediyorum okadar hissederek okudum ki..o kadar güzel anlatmışsınki.
Allah hiç asmasın yüzünü..sen hiç üzlüme..okurken hep kendimi düşündüm
sanki ben yaşamışım bu olayları..kimse unutmaz sineye çeker..ama hep acıtır ne kadar çok
sevsende..benimde 3 yıllık bi ilişkim var ve şimdi öyle mutluyum ki ona baktığımda beni ne kadar
sevdiğini onu ne kadar sevdiğimi görüorum..bende senin gibi dik kafalıydım bişi olduğu zaman 2 yaşında çocuk
gibi büzerim dudaklarımı.hemen affettirir.ama ble bişi olsa ne yaparım hiç bilemiorum.senin kadar güçlü olabilir miyim
onuda bilmiyorum..

bir ömür boyu mutluluklar siz gerçkten hak etmişsiniz nazar değmesinn diyelimmm

Çok teşekkür ederim kızlar

uzun ve akıcı bir hikayeydi hepsini okudum hiç sıkılmadan. hatta sonunu çok merak ettim :). Allah bir ömür boyu mutlu huzurlu saglıklı
Bir yuva nasip etsin size. ve kötü düşünceli insanlarıda uzat tutsun sizden

Teşekkür ederim canım

Sarsılarak okudum ve sabrınıza hayran kaldım... Allah nazardan korusun sizi ve hiç gölge düşürmesin bundan sonra hayatınıza..Eşinizi de sizi de tebrik ederim...

Canım gözlerim doldu her satırda....Rabbim yuvandan da başta Sağlığı,Huzuru,Mutluluğu eksik etmesin yuvanızı bir bebekle taçlandırsın...çok zor bir durummmm Allahım böylelerini ISLAH etsin

Sarsılarak okudum ve sabrınıza hayran kaldım... Allah nazardan korusun sizi ve hiç gölge düşürmesin bundan sonra hayatınıza..Eşinizi de sizi de tebrik ederim...

Canım gözlerim doldu her satırda....Rabbim yuvandan da başta Sağlığı,Huzuru,Mutluluğu eksik etmesin yuvanızı bir bebekle taçlandırsın...çok zor bir durummmm Allahım böylelerini ISLAH etsin

Teşekkür ederim arkadaşlar

Allah herkese yuvasında huzur ve mutluluk versin inşallah..
Yuva kurmak maddi ve manevi çok zor.. Neler çekiliyor, nasıl kuruluyor, nelere katlanılıyor yaşayan bilir..

Hikayenizi ağzım açık okudum.. Düğüne son 1 ay kala kısmına gelene kadar nerdeyse yaşadıklarımız birebir aynı.
Nişanlımla maddi sıkıntılar, aile ile ilişkiler, kavgalar, gürültüler, soğukluk vs. vs.. nerdeyse aynı..

Seni seviyorum dediğinde "bende" diyemiyorum, seni özledim dediğinde "bende" diyemiyorum, elimi tuttuğunda bişey bahane edip çekiyorum.. git gide uzaklaşıyoruz. Heleki son günlerde iyce dağıttı kendini, temizliğine dikkat etmiyor, bakımsız, özensiz bişey oldu.. artık hiç gözüm görmüyor. Sanki ayrılsak üzülmezmişim gibi geliyor. Bilmiyorum ne yapacağım...

Ailem nişan süresini uzatalım diyor, zira ona ailemin güveni yok, dün annem gene dedi. "bu iş olmayacak ama gittiği yere kadar, hayırlısı bakalım dedi. Benimde artık umudum yok. Umarım bizde sınavı başarı ile atlatıp, ömür boyu mutluluğa erişiriz hayırlısı ile...
Yada ayrılırsakta "hayırlısı buymuş" demek kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…