Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

Ben koşturmaktan konumu unutmuşum Sizi ve yazdıklarınızı da ihmal etmişim

Yaşadıklarım size ışık olabildiyse ne mutlu bana :) 27 yaşındayım Yaşımız aynı bile olsa, hayat tecrübem var

Şaka bir tarafa, Allahım size de güzel huzurlu bir yuva nasip etsin. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Derdi veren Allah dermanını da veriyor galiba. Rüya gibi geliyor yaşadıklarım, sanki ben yaşamadım o acıları. Normalde ben de acı eşiği düşük, duygusal bir insanım, özellikle bu tip durumlarda hemen depresyona girer pes ederim ama nasıl yaptım, nasıl bu kadar güclü durabildim ben de bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim iltifatların icin ayrıca :)

Allah hepimizi bir şeylerle sınıyor işte. Pes etmemek lazım böyle durumlarda ama insan yaşarken bunu bile idrak edemiyor. Neyse ki siz de ucuz atlatmışsınız. Bir ceninden bile medet umacak kadar pislik insanlarmış gerçekten.

o ...a son mesajın cuk diye oturmuş :))

ilişkisi bitme durumunda olan erkeklerin peşinde akbaba gibi dolaşan bu leş severlerden nefret ediyorum, senin bedduan hepsine gitsin !!

Amin cnm, Allah kimsenin gözyaşını kimse de bırakmasın.

çok sürükleyici:)
Allah ım sizi hep mutlu etsin....
siz çok güçlüsünüz...

Amin çok teşekkür ederim :)

Daha önce okumuştum,ama yorum yazmamışım dün tekrar okudum.

Ve kendimi ne zaman güçsüz hissetsem yine okuyacağım.

Aşkına,sevgisine sahip çıkmanın ne kadar büyük ve ve ne kadar emek isteyen bir şey olduğunu görmek için.

Yürekten kutluyorum sizi.

Rabbim bundan sonra böyle acılar yaşatmasın,çok çok çok mutlu olun.

Benden sadece 6 yaş büyüksünüz ama bu kocaman yüreğiniz için ellerinizden öpmek isterdim.

Mutluluklar.

okurken gözyaşlarına boğuldum.bravo sana tebrik ederim inan yanımda olsan sarılıp ağlıycam o derece.Allah öle kızların belasını versin inşşşşşşş.sürüm sürün sürünsünler aşifteler.canım peki ben şunu anlamadım.yani sonuç olarak nasıl kurtuldunuz?eşin sana söz verdi bidaha olsa tamam boşanalım söz olmuycak dedi de eee ama nasıl kurtuldunuz.iş ten çıkıp numara değişmenizden mi?bu psikopat nasıl duruldu

Teşekkür ederim, utandırıyorsunuz beni Güzel dilekleriniz ve iyi niyetiniz icin cok cok teşekkür ederim.

Nasıl kurtulduk; eşim işini ve hattını değiştirdi, ben de değiştirdim. Bir daha bize ulaşamadı.

Şirket hattı kullandıkları için bir şekilde bulup ulaşıyordu ama ulaşamadı. Ben de inanamadım o zaman tabi, birden bıcak gibi kesildi herşey.

Allaha şükürler olsun tabi, böylelerini Allah düşmanımın basına bile vermesin.

Cok gecmis olsun canım. Cok zor seyler atlatmissin. Okurken dayanamadim gozyaslerim akti gitti. Kocaman bi yurek varmis sende. Allah kimseye boyle acilar yasatmasin. Cektiklerinin karsiligini da kat ve kat mutlulukla alirsin insallah. Sizinki herseye ragmen gercek askmis:)

iyi iyi kurtulmuşsunuz çok şükür..bu konuda azmini ve sabrını tebrik ederek malesef burdaki arkdaşlarımı bir konuda eleştirmek istiyorum.böyle bir konu sonuca bağlanmadan acılınca yani böyle böyle oldu diye hemen bizler ya bırak onu asla affetme yok sevgilin isteseydi söyle olurdu böyle olmazdı gibi asla yapıcı olmayan aksine yıkıcı eleştirici yorular yapıyoruz.halbuki bu arkadaşımız da pes etseydi böyle mutlu olamayacaktı.evet belki ihaneti kabul etti ama eşinin samimiyetine inanıyor ve mutluda olunuyormuş demekki.ha herkese toz pembe yorumlar yapalım demiyorum ama bakın bazen yıkıcıda olmamak gerekiyomuş demekki.tebrik ederim sizi gerçekten.mutluluklar diliyorum

Rabbim hiç bozmasın inşallah.. Mikroplardan arındırsn ilişkinizi..

Evli yada sevgilisi olan erkeklere sarkan kızların da ALLAH belasını versin.. Dünyada erkek kıtlığı varmış gibi mutlu çiftleri ayırmaya çalışıyorlar.. Rabbim o tür yaratıklardan korusun bizi..

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin

Aslında cok doğru. Yapıcı yorumlar yapıyoruz ama burası cok enteresan bir platform. Bir konu acılmıştı, kadını kocası terketmişti, forumca kadına destek olundu, sonra kadın kocasını affetti ve forumda topa tutuldu :) Ters de tepebiliyor yani

elmayra canımm

allah daha beterinden korusun seni ve mutlulugunu kat be kat artırsın kötü insanlar yanına yaklaşamasın

bu arada ben sana boşuna idolümsün demiyorum ....cok cok güzel bir dille yazmısın arkadaslara katılıyorum roman okudum ama kısa sürdü :):)

vay be aşka bak tebrik ederim eşini de seni de... ne büyük aşkmış...rabbim mutluluğunuzu daim etsin....hiç ayırmasın sizi...
ay kocacığımı özledi gelsin kocaman öpücem onu... allah o kız gibi olanların şerrinden korusun yuvalarımızı....

Bir anda 15 beğeniyi görünce şoka soktunuz beni Özellikle "en" listemdeki insanların konumu okuduğunu görünce duygulandım.

Canımınici, cok teşekkür ederim. Çok zor günlerdi gecti bitti.

Roman yazıyorum zaten. Burda paylasıcam bitince kısım kısım.

İdollük demeyelim de kan kaynaması diyelim Cünkü senin gibi bir kac ismi kendime cok yakın hissediyorum.

:) teşekkür ederim. Allah böylelerini uzak tutsun evimizden.

Son düzenleme:
Canım valla bir solukta okudum okudukça hayretlere düştüm! Allah sana iyi sabır vermiş ve nihayet kurtulmuşsunuz o pis kadından.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi çok ağır....

Canım valla bir solukta okudum okudukça hayretlere düştüm! Allah sana iyi sabır vermiş ve nihayet kurtulmuşsunuz o pis kadından.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi çok ağır....

Hep söylüyorum, derdi veren Allah sabredince dermanını da veriyormuş. Amin arkadaşım, allah düşmanımın basına bile vermesin.

çok güzeldi yaa ağlamamak için kendimi zor tuttum Allah mutluluğunuzu bozmasın bir ömür hep mutlu, huzurlu olun inşallah

Elmayra,
Takdire şayan bir karakterin ve duruşun var. Bir solukta okudum. Okurken bazen heyecanlandım bazen hüzünlendim. Böyle büyük zorlukları aştığın için seni tebrik ediyorum. Bundan sonra umarım çok güzel günler yaşarsınız, evliliğiniz mutluluk ve huzur içinde sürer.

Teşekkür ederim srma35, onore ettin beni. Amin

okurken gözyaslarıma hakım olamadım yasadıklarınız hıkayenız ne dıyeyım allah mutlulugunuzu bozmasın yuvayı yıkanlar cehennemde cayır cayır yansın allah onlara kefeı bıle nasıp etmesın o kadar etkılendım kı yazından anlatamam

Amin, çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…