- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
Ben koşturmaktan konumu unutmuşum Sizi ve yazdıklarınızı da ihmal etmişim
Yaşadıklarım size ışık olabildiyse ne mutlu bana :) 27 yaşındayım Yaşımız aynı bile olsa, hayat tecrübem var
Şaka bir tarafa, Allahım size de güzel huzurlu bir yuva nasip etsin. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Derdi veren Allah dermanını da veriyor galiba. Rüya gibi geliyor yaşadıklarım, sanki ben yaşamadım o acıları. Normalde ben de acı eşiği düşük, duygusal bir insanım, özellikle bu tip durumlarda hemen depresyona girer pes ederim ama nasıl yaptım, nasıl bu kadar güclü durabildim ben de bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim iltifatların icin ayrıca :)
Allah hepimizi bir şeylerle sınıyor işte. Pes etmemek lazım böyle durumlarda ama insan yaşarken bunu bile idrak edemiyor. Neyse ki siz de ucuz atlatmışsınız. Bir ceninden bile medet umacak kadar pislik insanlarmış gerçekten.
Amin cnm, Allah kimsenin gözyaşını kimse de bırakmasın.
Amin çok teşekkür ederim :)
yaşın kaç bilmiyorum ama ablacım diye söze başlamak istiyorum...şuan işyerinde gizli gizli olmasına rağmen sonuna kadar okudum...Hayran kaldım gücüne...Canımdan öte sevgilimle sorunlar yaşadığımız şu günlerde böylesine zor bi imtihan okumam kendime getirdi beni...Meğer ne saçma şeylerden birbirimizi üzüyomuşuz büyük dersler çıkarmama neden oldun çok teşekkür ederim.Rabbim sana,eşine ve kısmet olursa hayırlısıyla evladınla kahkaha dolu yıllar geçirmeyi nasip etsin
Yaşadıklarım size ışık olabildiyse ne mutlu bana :) 27 yaşındayım
Şaka bir tarafa, Allahım size de güzel huzurlu bir yuva nasip etsin. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Okurken kendimi senin yerine koydum ister istemez. Şu anda nişanlım pc başında oyun oynuyor,ben de laptoptan foruma griyorum. Nişanlıma bakıyorum,eğleniyor,arkadaşlarıyla konuşarak oynuyor çocuk gibi. O yapsaydı senin eşinin yaptıklarını... İnan,inan dayanamazdım inan. Yapamazdım. İçim acıdı,gözlerim doldu okurken. Tamam aldatmadı ama nişanlım aklıma geliyor hemen ve dayanamazdım ya... Ben o kadar sorunu çekemezdim,gücüm,sabrım,yaşama hevesim. Biterdim. Sen çok ama çok güçlüsün. O kadar zorluklar,bunalımlar,aile sorunları. Ne sabır ve güç varmış sende! Sen nasıl bu kadar güçlü durabildin? Gözlerim yaşara yaşara okudum. Ellerini tutmak istedim. Sana söyleyecek bir söz bir iltifat bulamıyorum. Sadece ''Helal olsun!'' diyebiliyorum.
Derdi veren Allah dermanını da veriyor galiba. Rüya gibi geliyor yaşadıklarım, sanki ben yaşamadım o acıları. Normalde ben de acı eşiği düşük, duygusal bir insanım, özellikle bu tip durumlarda hemen depresyona girer pes ederim ama nasıl yaptım, nasıl bu kadar güclü durabildim ben de bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim iltifatların icin ayrıca :)
öncelikle evliliğinize kocaman bir masallahdemek istiyorum.. cok buyuk badireler atlatmıssınız ,sabrederek zafer sizin olmus Rabbim sevginizi sınamıs.cogu ınsan boyle bişeyı kaldıramazdı sanırım..
sizin yasadıklarınıza kısmen benzer bişeyi yasadım RabBim böyle kişiliksiz kalitesiz karaktersiz kıskanc her daim basit olan bu kadınları bizlerden uzak tutsun.. AMİN
evliliğimizin 1.5yıl ancak kurtulabildik bukadarını soyleyeyım(3yıllık eviliyim) ama ozamana kadar ben o ciicm aylarını ne gordum ne duydum.. bide ben düşük yapmıs bırı olarak o kısıden haber geldi neymıs onun ahıymısss... beni bırakıp onunla evlenseymıs bunların hiçbiri yasanmayacakmıs falan filannn ayyy buraya yazarkennnn bileee sinirrrr oldummmm valla...
eşimin eski sevgiliydi ve biz çıkmaya basladıgımızda eşim o kızdan 4yıl once ayrılmıstı ancak nedense ben eşimle çıkmaya basladıktan sonra birden kıymetemi bındı ne oldu bılemıyorum sizinde dediklerınızde oldugu gibi kız buna kontor almıs bızımkısı aramıs dunya senın etrafında donmuyor filan dediği halde .. egomu demelıyım bilemiyorum ..
eşimle aynı köydende(k.validemle o kızın evi arasında bir bayır var yani) olsalar yinede Allaha sukur artık tam anlamıyla kurtulduk diyebiliyorum..
ek olarak k.validem olsun gorumcem olsun hiç sevmeyız bırbırımızı :) ancak beni gıcık etmek için bikereden bikereye o kızın adını anmadılar(bildikleri halde ) ,yada eşimden için treni kacırdı vs demediler o kız hemsireydi ve ben calısmıyorum ki eşimin ailesi hep bi calısan gelin istemısler oğullarına...
Allah hepimizi bir şeylerle sınıyor işte. Pes etmemek lazım böyle durumlarda ama insan yaşarken bunu bile idrak edemiyor. Neyse ki siz de ucuz atlatmışsınız. Bir ceninden bile medet umacak kadar pislik insanlarmış gerçekten.
o ...a son mesajın cuk diye oturmuş :))
ilişkisi bitme durumunda olan erkeklerin peşinde akbaba gibi dolaşan bu leş severlerden nefret ediyorum, senin bedduan hepsine gitsin !!
Amin cnm, Allah kimsenin gözyaşını kimse de bırakmasın.
çok sürükleyici:)
Allah ım sizi hep mutlu etsin....
siz çok güçlüsünüz...
Amin çok teşekkür ederim :)