maaşallah diyorum ve Allah mutluluğunuzu daim etsin
Bene bir nefeste okudumç. Gerçekten çok zor zamanlardan geçmişsin. Rabbim undan sonra huzurunuzu bozmasın inş.
o kıza attığın son msj harikaymış byıldım. Helede biz ağlarken bile birbirimizin gözyaşlarını sildik kısmına ve gelinliğin kefen olsun kısmına.
Rabbim bir daha yaşatmasın inş. bundan sonra çok mutlu olun :
Ben de sonuna kadar okudum, ama hiç bir erkek bu kadar fedakarlığı hak edecek kadar vazgeçilmez değildir, sizin en mutlu olmanız gereken günleri zehir eden bu adam diğer adamlardan daha iyi değildir, siz gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bence, benim eşim bunların bin de birini yapmadı ama yaptığı şeyler hala içimdedir, ve maalesef ömür boyu da sürecektir. Ya ben fazla kinciyim ya siz çok olgunsunuz, bilemiyorum...
Offff canım valla coook içten söylüyorum bunu HELAL OLSUN SANA.. Yani varyaa bıkmadan her cümlesine kadar okudum.. ben yasadım gibi hissederek...Ama sen okadar zeki akıllı ve okdar mulis biriymişsinki sabrına özellkle hayran kaldım... Allahım mutlulugunu ebediyen daim etsin... Gülen yüzün birdaha üzüntü görmesin İnşallah..O belalı pislikk KAdına attgn mesaja da hayran kaldım
büyük bi heyecanla okudum maşallah diyorum inşallah daha çok mutlu olursunuz Rabbimin imtihanını çok güzel atlatmışsınız bunun karşılığını yaşıyorsunuz şimdi mutlu sona çok sevindim Rabbim herkese nasip etsin mutlu olmayı sevdiğine kavuşmayı ..
Hiç gözümü kırpmadan okudum ama ben bu kadar çaba harcarmıydım diye de düşündüm.allah size sabrettiğin ve affettiğin için çok büyük mutluluk vermiş bence.
Maşallah size ...
Eşinizde şanslıymış li siz onun karısı olmuşsunuz.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Haklısın canım, başarıyla kalktık altından. Allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın inş.
Çok zordu çook ama şimdi her zorlukta gülümseyip ohooo biz neler aştık bu da kolay diyebiliyoruz. Hiçbirşey bizi sıkamıyor, üzemiyor. Allah sağlık derdi vermesin gerisi boş diyebiliyoruz. Ben önceden herşeyde bunalır ağlardım. Off napıcam, nasıl aşıcam, öldüm, bittim derdim. Allahım beni sınadı ben de kalkabildim altından çok şükür :)
Kusura bakmayın ama bir diğer topicte az önce 22 yaşındaki kocası eve gelmeyen bayana yazdığınız cevaplar sizin tamamiyle hayal dünyasında yaşadığınızı düşündürdü, ziraa "koca müsveddesi nerde eve gelmiyo" falan bir tepki, burada da iş kendine dokunuca mevlana hoşgörüsüyle kucaklamalar falan yapmayın yaniii komik çok komik
Çok zordu çook ama şimdi her zorlukta gülümseyip ohooo biz neler aştık bu da kolay diyebiliyoruz. Hiçbirşey bizi sıkamıyor, üzemiyor. Allah sağlık derdi vermesin gerisi boş diyebiliyoruz. Ben önceden herşeyde bunalır ağlardım. Off napıcam, nasıl aşıcam, öldüm, bittim derdim. Allahım beni sınadı ben de kalkabildim altından çok şükür :)
Kusura bakmayın ama bir diğer topicte az önce 22 yaşındaki kocası eve gelmeyen bayana yazdığınız cevaplar sizin tamamiyle hayal dünyasında yaşadığınızı düşündürdü, ziraa "koca müsveddesi nerde eve gelmiyo" falan bir tepki, burada da iş kendine dokunuca mevlana hoşgörüsüyle kucaklamalar falan yapmayın yaniii komik çok komik
Altına yazdıklarımın tümünü okursanız, burda yazdıklarım da dahil benim hakkımda fikir edinebilirsiniz belki.
Eşim çaba göstermeseydi, pişman olmasaydı ben de affetmezdim.
O kızcağız kendi evinde değil ki annesinde kalıyor, kocası gel evine demiyor, bebeğini sevmiyor. onun gibilere koca değil müsvedde denir. Tabi ki evliliğini kurtar diyemem.
Eşim ben bu olayı öğrendiğimde çok uğraştı. Ben gördüm onun gözlerinde acıyı, babam onu evden kovduğunda, kovulacağını bile bile iki sokak ötedeki amcama gitmişti bana birşey olursa koşabileyim diye.
Mevlana hoşgörüsü mü :) Neyse kimseyi inandırmak zorunda değilim ama yazar değilim, şizofren hiç değilim. Sorun gününü saatini mekanını söyleyeyim.
Altına yazdıklarımın tümünü okursanız, burda yazdıklarım da dahil benim hakkımda fikir edinebilirsiniz belki.
Eşim çaba göstermeseydi, pişman olmasaydı ben de affetmezdim.
O kızcağız kendi evinde değil ki annesinde kalıyor, kocası gel evine demiyor, bebeğini sevmiyor. onun gibilere koca değil müsvedde denir. Tabi ki evliliğini kurtar diyemem.
Eşim ben bu olayı öğrendiğimde çok uğraştı. Ben gördüm onun gözlerinde acıyı, babam onu evden kovduğunda, kovulacağını bile bile iki sokak ötedeki amcama gitmişti bana birşey olursa koşabileyim diye.
Mevlana hoşgörüsü mü :) Neyse kimseyi inandırmak zorunda değilim ama yazar değilim, şizofren hiç değilim. Sorun gününü saatini mekanını söyleyeyim.
Hanımefendi siz bu sayfaya neler yazdığınızın farkında değilmisiniz, bekarken bile sizi aldatmış bir adamı baş tacı yapmışsınızda, o kızcağızın kocası hem de çocuğunun babası neden müsvedde, sizin kocanız da kuyruklu yalanlar söylemiş size, ona da engin tecrübelerinizden faydalanma imkanı verseydiniz, o yuva sizinkinden kat be kat daha fazla kurtarılmayı hakediyor, zira sizin pembe diziyi andıran yaşamınızdan daha gerçek siz ahmet altan falan çok okumuşunuz heralde, yolunuz açık olsun
Hanımefendi siz bu sayfaya neler yazdığınızın farkında değilmisiniz, bekarken bile sizi aldatmış bir adamı baş tacı yapmışsınızda, o kızcağızın kocası hem de çocuğunun babası neden müsvedde, sizin kocanız da kuyruklu yalanlar söylemiş size, ona da engin tecrübelerinizden faydalanma imkanı verseydiniz, o yuva sizinkinden kat be kat daha fazla kurtarılmayı hakediyor, zira sizin pembe diziyi andıran yaşamınızdan daha gerçek siz ahmet altan falan çok okumuşunuz heralde, yolunuz açık olsun
çok fazla yorum yapmak istemiyorum, zaten zamanında üzülmüşsünüz bir de ben üzmek istemem.
ama benim kararlarım daha farklı yönde olurdu, beni aldatan biriyle evliliği düşünmezdim.
neyse umarım herşey geride kalmıştır, yuvanız mutlu olur, kocanız da bundan sonra daha dikkatli olur.
ve umarım buraya bunları yazdığınız için pişman olmazsınız çünkü kk çok değişti, insanlar kinlerini kusmak için yer arıyorlar, sizse çok açık yanlarınızı belli etmişsiniz bunlara saldırmaya çalışanlar olucaktır muhakkak canınızı sıkmayın.
Vay be ne hikaye ama hayat bir insanın üstüne bu kadar mı gider neyse ki o günler geride kalmış
Allah mutluluğunuzu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?