Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

Bene bir nefeste okudumç. Gerçekten çok zor zamanlardan geçmişsin. Rabbim undan sonra huzurunuzu bozmasın inş.

o kıza attığın son msj harikaymış byıldım. Helede biz ağlarken bile birbirimizin gözyaşlarını sildik kısmına ve gelinliğin kefen olsun kısmına.

Rabbim bir daha yaşatmasın inş. bundan sonra çok mutlu olun :

Çok zordu çook ama şimdi her zorlukta gülümseyip ohooo biz neler aştık bu da kolay diyebiliyoruz. Hiçbirşey bizi sıkamıyor, üzemiyor. Allah sağlık derdi vermesin gerisi boş diyebiliyoruz. Ben önceden herşeyde bunalır ağlardım. Off napıcam, nasıl aşıcam, öldüm, bittim derdim. Allahım beni sınadı ben de kalkabildim altından çok şükür :)

Normalde beddua etmekten nefret ederim, dönüp dolaşıp geleceğine inanırım ama canım öyle yanmıştı ki onu en hassas noktasından vurmalıydım. Güzel oldu cuk diye oturdu ama o anlar mı o ayrı. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür yağmur verdin diyen bi tip

Ben de sonuna kadar okudum, ama hiç bir erkek bu kadar fedakarlığı hak edecek kadar vazgeçilmez değildir, sizin en mutlu olmanız gereken günleri zehir eden bu adam diğer adamlardan daha iyi değildir, siz gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bence, benim eşim bunların bin de birini yapmadı ama yaptığı şeyler hala içimdedir, ve maalesef ömür boyu da sürecektir. Ya ben fazla kinciyim ya siz çok olgunsunuz, bilemiyorum...

Offff canım valla coook içten söylüyorum bunu HELAL OLSUN SANA.. Yani varyaa bıkmadan her cümlesine kadar okudum.. ben yasadım gibi hissederek...Ama sen okadar zeki akıllı ve okdar mulis biriymişsinki sabrına özellkle hayran kaldım... Allahım mutlulugunu ebediyen daim etsin... Gülen yüzün birdaha üzüntü görmesin İnşallah..O belalı pislikk KAdına attgn mesaja da hayran kaldım

büyük bi heyecanla okudum maşallah diyorum inşallah daha çok mutlu olursunuz Rabbimin imtihanını çok güzel atlatmışsınız bunun karşılığını yaşıyorsunuz şimdi mutlu sona çok sevindim Rabbim herkese nasip etsin mutlu olmayı sevdiğine kavuşmayı ..

Benim de içimde. Her aklıma geldiğinde yüreğim sıkışıyor, yüreğimde de o olduğu için haliyle ben de onu sıkıyorum

Hatasının farkına varmasaydı ben de bu kadar fedakarlık yapmazsım belki. Belki diyorum inanın hiçbir fikrim yok. Dediğiniz gibi sanırım karakterimle alakalı. Tek zaafım o benim ama o bunu bilmez. Ben bilirim sadece. Bilirse erkektir kullanır.

Gözümde aman aman bir yere sahip değil zaten. Öyle tepemde gezdirdiğim falan olmadı. Alttan almadım ki ben hiçbir zaman, beni aldattığını öğrendiğimde hemen kurtarmalıyım ilişkimi de demedim. Sadece akıntıya kapıldım. Herşey dört ay içinde oldu zaten. İnan kendimde değildim. Şimdi kesinlikle pişman değilim ben çok mutluyum ama senin dediğin gibi en güzel günlerim heba oldu.

Ama başımı ellerimin arasına aldığımda dert yanmıyorum, keşke yapmasaydım demiyorum. Şuanda çok mutluyum, zaman ne getirir bilinmez. Aynısını tekrarlarsa sabır taşı değilim çatlarım. Sağlığım yerinde ailem arkamda işim var sosyal hayatım var yoluma bakarım. Allah esirgesin tabi.

off valla çok mutlu oldum ben bugün bilseydim daha önce yazardım. ne kadar güzel iltifatlar ediyorsunuz.

Amin diyorum dileklerin için de ayrıca..

Haklısın canım, başarıyla kalktık altından. Allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın inş.

Hiç gözümü kırpmadan okudum ama ben bu kadar çaba harcarmıydım diye de düşündüm.allah size sabrettiğin ve affettiğin için çok büyük mutluluk vermiş bence.
Maşallah size ...
Eşinizde şanslıymış li siz onun karısı olmuşsunuz.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Bazen geçmişe baktığımda şimdi olsam yapar mıydım diye ben de düşünüyorum ama maalesef yanıt veremiyorum kendime. Pişmanlık anlamında söylemiyorum bunu ama başka birşey ya. O an herşey silikleşiyor. Kurallar, kaideler, prensipler, o ana kadar savunduğun fikirler herşey uçup gidiyor.

Bence de şanslı ama ben de şanslıyım. Hatasından ders alan ve evine 4 elle sarılan bir kocam var. Henüz 25 yaşında. Ruhu da çocuk ama beraber büyüyoruz işte.

Canim benim, baktim uzun geldi ama okudum vallah hepsini

Ne demisler ; Sabir acidir ama meyvesi tatlidir.

Umarim bundan sonra hersey gonlunuzce olur, boy boy cocuklariniz olur

Haklısın canım, başarıyla kalktık altından. Allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın inş.

aslında ben şuan sınanıyorum canım senin yaşadıkların belli ve fikrini almak istiyorum ben 2 yıldır falan nişanlıyım ve nişanlım askerdeyken onunla sürekli görüşmemiz kayınvalidemin patavatsızlığı falan annemi bezdirmiş ve benim nişanımı attı 1 buçuk ay önce ailesi iyi insanlar ama nasıl davranması gerektiğini bilmiyorlar ve nişan atıldı hep babama gitmişler oysaki nişanı annem yapmıştı neyse öyle böyle 3hafta sonra geldiler konuşmaya annem bitti dedi ama nişanlım hiç gitmedi anneme çünkü onun gerilmesini ve en başta benim üzülmemi istemediği için öyle dedi sonra pazartesi akşamı yine geldiler annem yine hayır dedi karşı taraf bişeyler düzeldi sadece bunun için zaman verin dedi ama yine düşünmeyeceğim bile dedi bitti dedi annemin bu kararlı tavrı karşısında ne yapacaklarını bilmiyorlar ve ben ve nişanlım hiç kavga etmedik tartıştık konuştuk hallettik hep bana hiç bi kötülüğü olmadı hep beraberdik hep ben mutlu olayım diye uğraştı bizim ilişkimizde de o çok seven taraftı öyle ben anneme bitmesini istemediğini söyledim ama dinlemiyo şimdi üzülüeceksin ileride teşekkür edeceksin diyo bana çok kararlı yarın nişanlım annemle konuşacak ilk defa bende inandırmaya bak dedim ne diyim bende anneme bi kağıt yazdım içimden gelenleri evden çıkmadan vereceğim onlar nişanlımın geleceğini falan bilmiyorlar biz bu ayrılık sürecinde pek görüşmedik ama görüştüğümüzü de bilmiyorlar öyle sence ne yapayım canım annem ikna olmuyo ve ben onu çok seviyorum bi çok eşyamızı aldık biz çok mutluyduk bi sorunumuz yoktu kayınvalidemden ayrı oturacağız zaten o yüzden beni mutlu edeceğine eminim ama annemi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum sence ne yapayım ?
kayınvalidem ve kayınpederim beni çok seviyo bunu da biliyorum ama kayınvalidem dedim ya patavatsız bira öyle işte

Ben kendimi ifade edemiyorum galiba. Size diyorum iki. O arkadaş da aldatılmış ben de. Eşim bu hatayı yaptığında farkına vardı nasıl birşey yaptığının, çaba gösterdi. Kendini kesmedi beni hırpalamadı. Çekip gitmedi. Biz bi evin icinde beraber aşmaya çalıştık.

Arkadaşın kocası eve barka gelmiyor, aç mı susuz mu bebek nasıl hasta mı demiyor. Ayrılması onun için daha hayırlı olur diyorum. E kız zaten babasının evinde kalıyor, onu ordan alma evliliğini kurtarmak gibi bir çabası yok ki kocasının, benim olsun ama benim sorumluluğumda olmasın istiyor. Anlatabiliyor muyum?

Ahmet Altan da okurum, Elif Şafak da yalnız bunu hayatıma yansıtmamaya özen gösteriyorum. Burda okuduğum her hikayeye septik yaklaşmıyorum.

çok fazla yorum yapmak istemiyorum, zaten zamanında üzülmüşsünüz bir de ben üzmek istemem.
ama benim kararlarım daha farklı yönde olurdu, beni aldatan biriyle evliliği düşünmezdim.
neyse umarım herşey geride kalmıştır, yuvanız mutlu olur, kocanız da bundan sonra daha dikkatli olur.
ve umarım buraya bunları yazdığınız için pişman olmazsınız çünkü kk çok değişti, insanlar kinlerini kusmak için yer arıyorlar, sizse çok açık yanlarınızı belli etmişsiniz bunlara saldırmaya çalışanlar olucaktır muhakkak canınızı sıkmayın.

Vay be ne hikaye ama hayat bir insanın üstüne bu kadar mı gider neyse ki o günler geride kalmış
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Olumlu yorumun ve yönlendirmen için teşekkür ederim canım. O kadar çok acı çektim ki geçen seneye kadar istesem hayal edemezdim yaşadıklarımı, o yüzden kolay değil canımı yakmak.

Vay be ne hikaye ama hayat bir insanın üstüne bu kadar mı gider neyse ki o günler geride kalmış
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Sağol canım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…