Benden buyuksunuz ve evlilignz cok uzun benden ama yas ve zaman gectikce toplumumuzda evlilikler boyle oluyor sanki ya . Aslinda cevremde sizden buyuk ve size yaslari yakin olanlar yanimizda bile cok rahat sarilabiliyor heey eskidik biz be neler gecti tarzinda anlatiyor falan ama bilemedim . Konustunuzmu hic bunu esinizleEvet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa normalmi?
Ohoo çok konuşuyoruz. Ama halledemedik devam. canimiz sıkılıyor kapatiyoruz konuyu. Ona göre venim can sıkıntım.Benden buyuksunuz ve evlilignz cok uzun benden ama yas ve zaman gectikce toplumumuzda evlilikler boyle oluyor sanki ya . Aslinda cevremde sizden buyuk ve size yaslari yakin olanlar yanimizda bile cok rahat sarilabiliyor heey eskidik biz be neler gecti tarzinda anlatiyor falan ama bilemedim . Konustunuzmu hic bunu esinizle
O iyi en azından ne oldugunuz belli, ben hala bu soruya cevap arıyorumEvet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa normalmi?
Allah sohpetlerinizi daim etsin o zamanOhoo çok konuşuyoruz. Ama halledemedik devam. canimiz sıkılıyor kapatiyoruz konuyu. Ona göre venim can sıkıntım.
Istemez heralde ama bilmemkiBence konuşmayla olmaz bu işler. Kış ayı geldi üşüdüm deyip sarılarak uyuyun. Ordan karşılıklı ilerleme kaydedersiniz belki.
Fkfkkdkfkdkfkfk çok güldüm bence de normalAblacım benim yaş daha küçük ama sizin gibiyizbence normal asafafaghaha
Eşim ilk evlendiğimizden sarılma konusunda isyanlardaydı. Hava sıcak sarılmanı mı olur, kolum uyuştu şu bu derken dinlemedim her gece sarılmasını isteyip öyle uyudum. Şimdi çocuk var aramızda yatıyor eşim yine isyanlarda karıma sarılıcam bakıyorum ortada çocuk diyo. Hani sevmiyordun sen diye takılıyorum bazen, alıştırdın diyo. Yani onun istemesine bakmayın siz istiyorsanız yapın. Hem sevginiz varmış muhabbetiniz de güzelmiş itiraz edeceğini sanmam. Sarılmakta sevgi gibi muhabbet gibi duygusal bir ihtiyaç.Istemez heralde ama bilmemki
Ah bilmezmiuim o sarılmak ne güzel bişeyEşim ilk evlendiğimizden sarılma konusunda isyanlardaydı. Hava sıcak sarılmanı mı olur, kolum uyuştu şu bu derken dinlemedim her gece sarılmasını isteyip öyle uyudum. Şimdi çocuk var aramızda yatıyor eşim yine isyanlarda karıma sarılıcam bakıyorum ortada çocuk diyo. Hani sevmiyordun sen diye takılıyorum bazen, alıştırdın diyo. Yani onun istemesine bakmayın siz istiyorsanız yapın. Hem sevginiz varmış muhabbetiniz de güzelmiş itiraz edeceğini sanmam. Sarılmakta sevgi gibi muhabbet gibi duygusal bir ihtiyaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?