Eşimle kanka olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kişiye göre değişen bir durumdur.Benim eşim böyle olmaz bence.Ama işte belli bir yaştan sonra nasıl olacak bilemeyiz

Merhaba ,henüz evli değilim.Ama çevremdeki arkadaşlarımin çoğu evli, onlar da bana aşk ,heyecan vs zamanla bitiyor vs.diyordu.sanirim arkadaş gibi olunuyor zamanla.
Ne güzel maddi bri skntiniz,.huzursuzluğunuz yokmuş.bu devirde bu çok büyük bir şans. Ben gormuyorum etrafımda fazla. Allah nazardan saklasın ailenizi, huzurunuz daim olsun :)

Ergen kızlar gibi milleti kıskanmayın allah aşkına.sapığın birine denk gelmiş işte kadın.sanki bir tarafları büyüdü.başı göğe ermiş mi bir tane adamla bu kadar çok sevişince.
Şu kendin kıskanıp kıskanıp milletin üstüne atmana bayılıyorum ya.

Ideal degil, normal toplumlarda normal de degil, ama Turkiyede ortalamanin ustunde iyi oldugunuz kesin

Sen 30 yaşında kediye döndüysen biz needek Ferhans. Tek duam kendin gibi sevimli bir miyava düşmen. Adamlara da yazık.

Ay bu biz 15 yıllık evliyiz 5 yıldır böyle. Önceden hep Bi sorun yapıyordum şimdi umrumda degil., bakıyorum cocuklar mutlu. Bakıyorum bende alıştım. Aldatma da yok. İlişki dinanşgimiz de böyle diyorum artık

Hep böyleydi, tarzi yaratılışı böyle. Ama sevmiyorum onu ben :)
Siz sevmediğiniz adamla sevismekmi istiyorsunuz?
Tuhaf geldi bana,belki eşinizdede tutku yoktur .
Aslında evliliğim öyle olmasını isterim,
Sarılmayı teması direk cinselliğe davet olarak gören adamdan soğudum

Siz baya çözmüşsünüz hayatın sırrını ya!

Siz sevmediğiniz adamla sevismekmi istiyorsunuz?
Tuhaf geldi bana,belki eşinizdede tutku yoktur .
Aslında evliliğim öyle olmasını isterim,
Sarılmayı teması direk cinselliğe davet olarak gören adamdan soğudum
Yaa çok özür dilerim, seviyom onu ben yazacaktım, bu otomatik klavye mahvetti beni

Bende bu yoldayım sanki. Dert etmeyince dert yok. Başka dinamiklerle kıyaslamazsak sorun yok sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…