Eşimle kanka olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız bence. Kimine gunde 20 kere yetmez kimine yilda bir yeter. Çok sahisa özel şey cinsellik. Benim konumda bu değildi zaten.

Hep böyleydi, tarzi yaratılışı böyle. Ama sevmiyorum onu ben :)

Benim annemler 35 yıllık evliler, yaşları 60i geciyor ama hala öpüşür koklasirlar,sarılır, Elele yürürler...
Acaba bir tatile mi ciksaniz çocuğu ananeye atıp? Yeni yerler belki size enerji verir
Canım benim anane yok malesef vefat etti 20 yil önce. Babannede çok yaşlı. Zaten tatil modundayiz hergün.

Size 10 yaş büyükle kim evlenin dedi

Kadının yaşı 45 yalnız 65 değil

Ay bilemedim. Eşinizin sağlık sorunları vardır muhtemelen, tansiyon ilaçları, şeker, koleterol ayrı ayrı libido ve ereksiyon katili, sağlığı çok yerinde olsa eskisi kadar sık olmasa da yaklaşırdı bence.

Yerinizde olsam bunu eşimle konuşurdum.

Ergen kızlar gibi milleti kıskanmayın allah aşkına.sapığın birine denk gelmiş işte kadın.sanki bir tarafları büyüdü.başı göğe ermiş mi bir tane adamla bu kadar çok sevişince.
Senin başın göğe erdi mi bu kadar çok çeşit görünce. Hızlı koşan tez yorulur. Senin durumun bu

55'i ne saniyorsun.Ferhans? Öldürdün mezara koydun.

Ben 50.esim.55 yasindayiz. Oglumuz gecen yil.unv ye gitti, ondan önce pandemi vardi zaten tum ev halki 7/24 diz dize yasadigimiz bir dönem yasandi. Basbasa olmayi cok özledik. Bu yaslarin romantizmi, cinselliği cok baska oldu bizim icin. Bence başlık sahibi eşiyle, evdeki ergen gittikten.sonra seksi çamaşırlar güzel.kokular , güzel müzikler eşiliğinde yeni bir seviyeye gecebilir..Çünkü zaten başka bir sorunlari da yokmus..Cok.mutlu olacaklar
Olmamak icin bir sebep yok..

Tip 1 diyabet hastası esim. Sorun olsa bunu söylerdi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…