Eşimle kavga ettik. Çok sinirliyim 😡

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
Yarın bir kadınlar buluşması var. Ben küçük kızımı alıp gidicem. Eşim de büyük kızımıza bakacak. Beni bırakıp dönerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna çıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkça kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun götüreceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini söyledi ve böyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini söyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben götüreyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibüsle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben götüreyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını düşünme annen bi minibüse binmesin diye yola çık dedim. O da sanki sana minibüsle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibüsü kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar çok gerginim. Ayrıca ele güne karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini götürmesi nasıl görünür. Herkes orada olacak.

Düzenleme:
Arkadaşlar herkes bana saldırmış eşin arabayı al demiş, kv yaşlı yazık vb diye o yüzden açıklama gereği duydum. 1.si evde 2 araba var ve birini sıklıkla ben kullanıyorum yani arabayı al demesi lütuf değil. 2.si benim kv yaşlı cahil bi kadın değil. Üniversite mezunu, havalı bir kadın. Arabası da var, çok da güzel kullanır. Yani toplu taşıma kendi seçimi, zorunluluk değil. 3.sü ben annesini almak istemesine kızmadım. Eşim beni bırakacak olsaydı ben derdim anneni de alalım diye, ikisi de huyumu bilir. Ben 3 aylık bebekle beni yalnız göndermeyi düşünürken annesine ben seni bırakırım demesine içerledim. Lütfen yorumlarınızı bu çerçevede yapın.

Son düzenleme:
Kv'niz davetlimi? Siz gidiyorsunuz diyemi gidiyor orasini pek anlamadim
Ama esinize gereksiz tepki veriyorsunuz. Sonucta sizede bi cozüm yolu söylemis.Sorun tam olarak ney pek anlayamadim.

Araba kullanmayi biliyosaniz niye esinize is kosuyosunuz onu anlamadim..
Yanımda kızım olmasa giderim zaten. 3 aylık bebek arkada araba koltuğunda olacak. Ağlasa dışlasa panik olurum. Duracak yer falan olmazsa ne yaparım diye düşündüm. Arabayla 1 saate yakın yol.

Siz alın arabayı, kayınvalideniz ve teyze de gelir. Bebekle yalnız kullanmamış olursunuz.
Planlar kanun değil ki değiştirin ne olacak. Huzursuz olunacak bir konu yok gibi geldi bana.
Bence de çok mantıklı boşyere siniri de bozulmamış olur

Tipik bir anacı erkek daha:işsiz:
Haklısın, ben kardeşimle gidiyorum baştan beni götürmeye erinmeseydin gelirdim annenleri götür sen de geç. Biraz da o huzursuz olsun, dışarıya nasıl göründüğünü de eşin düşünsün. Burda sizi başta düşünmeyip annesigil işin içine girince götürecek olmasına bozulmuşsunuz anladığım kadarıyla.Kayınvalidenizle aranız nasıl? Ona göre bir şey daha söyleyeceğim.

Tipik bir anacı erkek daha:işsiz:
Haklısın, ben kardeşimle gidiyorum baştan beni götürmeye erinmeseydin gelirdim annenleri götür sen de geç. Biraz da o huzursuz olsun, dışarıya nasıl göründüğünü de eşin düşünsün. Kayınvalidenizle aranız nasıl? Ona göre bir şey daha söyleyeceğim.
Eh işte ne iyi ne kötü.

Yanımda kızım olmasa giderim zaten. 3 aylık bebek arkada araba koltuğunda olacak. Ağlasa dışlasa panik olurum. Duracak yer falan olmazsa ne yaparım diye düşündüm. Arabayla 1 saate yakın yol.

Bisürü kadın var hem araba kullanıp hem bebeğine bakabilen....prenses mod on

Eh işte ne iyi ne kötü.
Aranız iyiyse arabayı alıp siz gidin onlar da gelir sizle. Ama araba sürmekle ugrasmak istemiyorsanız kardeşinizle gidin , onlar da naparsa yapsın. Erkekler çok düşüncesiz, sizi suan anlamamıştır bile. Sorun annesini götürmesi değil, onları düşündüğü kadar sizi düşünmemesi ama anlatamazsınız anlamıyorlar maalesef.

Aranız iyiyse arabayı alıp siz gidin onlar da gelir sizle. Ama araba sürmekle ugrasmak istemiyorsanız kardeşinizle gidin , onlar da naparsa yapsın. Erkekler çok düşüncesiz, sizi suan anlamamıştır bile. Sorun annesini götürmesi değil, onları düşündüğü kadar sizi düşünmemesi ama anlatamazsınız anlamıyorlar maalesef.
Gerçekten derdimi çok iyi anlamışsınız. Ben kaç defa eşime evine kadar bıraktırdım. Eşim bana sen arabayı al git demeseydi ben kendim derdim anneni de alalım minibüsle gitmesin diye.

Araba sürmesini biliyorsunuz ama sevmiyorum diye eşiniz götürsün istiyorsunuz? Kendilerini böyle pasifize eden hemcinslerimi asla anlayamıyorum. Araba sürmeyi bilmezsiniz tamam derimde siz biliyor ama sevmiyormuşsunuz. Biraz abartı buldum kusura bakmayın öyle ufacık şeylerde bile eşiniz olmadan yapamıyormuş gibi davranırsanız kirildiginiz anlar çok olacaktır.

Araba sürmesini biliyorsunuz ama sevmiyorum diye eşiniz götürsün istiyorsunuz? Kendilerini böyle pasifize eden hemcinslerimi asla anlayamıyorum. Araba sürmeyi bilmezsiniz tamam derimde siz biliyor ama sevmiyormuşsunuz. Biraz abartı buldum kusura bakmayın öyle ufacık şeylerde bile eşiniz olmadan yapamıyormuş gibi davranırsanız kirildiginiz anlar çok olacaktır.
Ben arabayla da giderim kardeşimle de giderim taksi tutar da giderim sorun bu değil. Sorun eşimin bana sen arabayı al git diyorken annesini kendisinin götürmeye kalkması. Bu arada annesinin de arabası var ve benden iyi kullanıyor. Toplu taşıma onun için zorunluluk değil kendi seçimi. Üstelik benim yanımda el kadar bebek var.

Back
X