Aynisi başimda var bende takmiyorum artik onu sevmedigimi dusunuyorSelam kızlar. Başlıktan da görebileceğiniz gibi eşimle iletişim problemimiz var. 2 yıllık evliyiz. Şöyle ki benim çok takıntılı olduğum konu aslında olması gereken de birisine bsey anlatırken ilgiyle dinlemesi ve mutlaka gözlerime bakması. Ama ben eşime bsey anlatırken ya başka yerlere bakar. Ya anlattıktan sonra bi daha söylesene dinlemedim dinleyemedim falan der. Veya ben bsey anlatırken o araya laf sokar ve başka bsey söyler, anlatır. Son ihtimal de ben anlattıktan sonra hiç yorum yapmaz. Hiç cevap vermez. Yani şu an ilişkide ben bsey anlatırken o gözlerime bakıp beni dinliyorsa cidden çok seviniyorum. Ne kadar saçma değil mi ? Ya da ona bsey anlatıyorum ya. Böyle yavaş yavaş anlatıyorum beni yine anlamadı kesin diye. Ona bunu söylediğimde hayır dinliyorum ben seni diyor. Ya da aklım karışık başka bsey düşünüyordum falan diyor. Beni kaile alıp dinlemesini istiyorum artık. Dinlese de yorum yapsın benimle iletişim kursun istiyorum. Bu sadece benim anlattığım şeylerde geçerli tabi. Normal bi konuyu konuşup tartışabiliyoruz. Ne önerirsiniz ?
Ayy ne kadar aynı ya kendimi okudum. Bütün gün evdeyim artık çok bunaldım adam yerine koyup dinleyenim bile yok.Şimdi bu konu hakkında tartıştık . Boş konuşuyormuşum . Ya evde dört duvar arasında bebekle takılıyorum kimseule konuştuğumda yok yakında konuşmayı unutacam gündelil evde yaptığım şeyleri anlatıyorum . Belki sıkılıyordur ama 2,3 şey zaten söylüyorum birini dinlemedimi zaten kopuyor konu anlatmıyorum diyorum öylece kalıyorçok mutsuzum bu konuda bıktım diyebilirim . Az önce bebeģi uyuttum oturdum onun yanına konuşalım yada tv izleyelim diye gitti kardeşiji aradı 1 saat konuştu nerdeyse en son kardeşi çay içcez biz diyip kapadı telefonu . Bende ona bak millet çay icecev diye telefonu kapıyor senin çayın bayatladı 5 saat oldu 2 bardak anca içtin dedim . Zaten bebekte ağladı aldım onu yine sallamaya tv izliyorum şuan
Yani benim eşim böyle çok konuşkan biri değil zaten normalde. Benimle yarım ağız konuşup da gidip abisiyle kardeşleriyle falan konuşuyor değil tabi. Bebek falan yok şu an için. İnşallah olunca daha da kötü olmaz+1
Bebeğim 2 aylık. Bebekten sonra daha da kötü oldu artık iletişimimiz sıfır. Asla ve asla dinlemiyor beni. Ama sadece bana karşı böyle yani iş arkadaşlarıyla falan telefonda görüştüğünde can kulağıyla dinliyor. Çareyi konuşmamakta buldum. Artık hiçbir şey anlatmıyorum paylaşmıyorum eşimle. Bakalım nereye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?