Eşimle konuşamıyoruz

Aynısını sende ona yap
Belki empati kurar..
O bana böyle yaptığı için nasıl kötü hissettirdiğini biliyorum. O yüzden ben ona yapamıyorum öyle. Ama cumartesi günü bsey anlattı bana. Yani yorum yapacak bsey bulamadım pek. Sustum öyle. Sonra son cümlesini tekrar etti. Ben de anladım zaten dedim. E niye bsey demedin dedi. Ben de baaak yorum yapılmamak cevap almamak nasıl bir duyguymuş dedim. Cevap vermedi. Bilmem anlamış mıdır ama

Ben benim düşüncelerimi önemsemediğini düşünüyorum aslında. Hani şey gibi ‘ ya işte sevgi bu. Ne diyecek ki ne konuşacak ki ?’ Der gibi

Ay bu da var bizde. Ben de ne söylesem hep bir hayır demeler ne gerek varlar falan. Yani ben daha böyle şunu yapalım bunu yapalımcıyım. O evde oturalım. Film izleyelim. Yemek yiyelimci. Hatta daha bugün konusu oldu. Evimize tablo almak istiyorduk. Sonra ben de boş bi tuval alıp onu kendimiz boyayalım istedim. Hem aktivite olur hem de evimize onu asarız diye düşündüm. Bunu söyledim. Hiç itiraz etmeden satılıyor mu ki öyle boş tuval falan dedi. Bugün de mağazada gördük. Alalım o zaman dedi. O kadar şaşırdım ki. Normalde benim bu tür heveslerimi gereksiz bulur çünkü

En çok da aile içi dedikodu tarzı şeylerde dinliyor beni ama ben istiyorum ki anlattığım her şeyi en azından dinleyip kendince bseyler desin. Yani ben de oturup ona işte bilmem kimin yaptığı makyajları aldığı marka kıyafetlerin kombinlerini falan anlatmıyorum sonuçta. Başıma gelen bi olaydır, gördüğüm bseydir, izlediğim bir dizidir falan. Onu anlatıyorum

Ben de aynıyım valla canım. Hadi senin bebeğin var. Benim o da yok. Yurt dışında yaşıyorum. Bir arkadaşım kapı komşum hiç bsey yok. Çok kötü gerçekten

O kadar çok söyledim ki. Dinliyorum diyor ama çoğu zaman dinlemiyor. Sadece ben konuşayım da o dinlesin istemiyorum ki ben. Sohpet edelim istiyorum. Yani hiç konuşamıyor değiliz ama istediğim muhabbet yok gibi aramızda

Genelde tv karşısında kahvaltı yapıp yemek yeriz. Bugün normal yemek masasına kuracağım kahvaltı sofrasını. Gerçekten tv, telefon uzaklaştırıyor bizi birbirimizden

Birde sen konu hakkinda bir şey anlatırsın yorum beklersin o başka bir konu ile ilgili bir şey anlatmaya başlar duvarla konuşuyor hissi yaşatır...

Ben de eşime yapıyorum o en son ne dedim yoklamasını ama o söyleyebiliyor yani. Hiç açık vermedi ama işte hani dinliyor ama öylesine gibi bizimki daha çok

Hep yapıyorum bunu zaten. O istediğim gibi benimle sohbet edene kadar da yapmaya devam edeceğim

Benim eşim de nadiren yapar bunu, bende susuyorum, ortam değişikliği yapıyorum, peşimden geliyor ısrarla tekrar anlat diye
O hakkı kaybettin dinleseydin diyorum
Aynısı bizde de oluyor valla bi de zaten benim içimdeki istek hemencecik kaçıyor yani. Sonra istediği kadar yalvarsın anlat diye. Asla anlatmam

Ben de eşime yapıyorum o en son ne dedim yoklamasını ama o söyleyebiliyor yani. Hiç açık vermedi ama işte hani dinliyor ama öylesine gibi bizimki daha çok
O zaman öp kocişini ben fenaymışım demek ki gözüne far tutulmuş fare gibi kalıyodum.

Çok kavga ediyorsanız çok geçmişi karistiriyorsaniz annesiyle yarışıyorsanız normal sadece kendinize odaklanin he eşinde de suç vardır ilalki iletisim kopuklugu tek taraflı olmaz.
Tartışmalarımız olur ara ara. Bilmiyorum ondan mı kaynaklı

Evet evet. Benim eşimin de yapısı böyle gibi. Çok konuşkan biri değil yani ama daha iyi halini de gördüm tabi bana karşı da öyle olabilir

Birde sen konu hakkinda bir şey anlatırsın yorum beklersin o başka bir konu ile ilgili bir şey anlatmaya başlar duvarla konuşuyor hissi yaşatır...
Ay eveeeeet. En çok da bu zaten. Benim lafım biter bitmez ondan bi konuşmaya başlama hissi alıyorum. Benim söylediğime yorum yapacak zannediyorum. Ama o başka bseyden bahsediyor. Hem de lafım biter bitmez. Yani sanki sus da ben konuşayım artık der gibi. Çok kötü ya

Gerçekten çok kötü ne yapacağız bilmiyorum. Çözümüde yok. Ben bir iki kez dinlemiyor gibi yaptım kızdı. Kendi yaptığının farkında bile değil.

Birkaç gündür eşimin benden şikayetçi olduğu konu bu Ben de sürekli ne alakası var deyip durdum
Böyle okuyunca nasıl kötü hissetmiş olabileceğini sinir oldum şimdi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…