Eşimle konuşmamız

Hala bekliyorum normal olsaydı hayatımız ben şimdi işten gelmiştim sofra da hep beraber kayinvalidem de yemek yiyor olacaktık. Şimdi nasıl boğazından geçiyor acaba. Kafamda sorular sürekli bı taraftan oğlum un yüzüne gulmeliyim . Beklemeye devam ediyorum bi gelişme yok hala içimdeki yangından baska

hayır hiçbir zararı hatta daha iyi olur
istediğin tazminatı nafaka eşyayı yazarsın anlaşmaya
çekişmeli ile yıpranmaya gerek yok
kocası o kadar iyi niyetli görünmedi açıkçası.
araba al senin olsun diyeceğine satarız demiş.
boşanmayı zorlaştırırsan pisleşirim demiş.

evet E Eylulm o dizi son bir haftadır sürekli ekranda, tekrarı yayınlandı ve ben çok etkilendim. Hatta eşime kapat filan dedim. Her gece 11 den sonra yayınlanıyordu. bu akşam 2.bölüm oynayacak ama şu durumda size pek iyi gelmeyecektir.

Güzel şeylere odaklanın rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Duam sizinle .

öyle olsa dahi neden açıkça konuşmuyor ki?
gizlemesi daha kötü. insanın aklına bin türlü şey geliyor eşin böyle davranınca.

Eşim aradı . Yemeginjzi yediniz mı diye sordu nasılsınız diye. Hoparlör e verir misin oğlumla da konusayim diye konuştular sesi çok merhametli geliyordu. Eve gelicem uyutma esyalarimi alcam dedi bu gece orda yaticak sanırım. Yine darmadağın oldum ya gelip sizi alicam dicek sandım. Şarj aletimi falan alcam dedi.gitme diye yalvaricam. Dua edin kalbi yumusasin. Gitmesin geri nolur dua edin

Canimmm seni o kadar iyi anlıyorum ki.insallah kalbi yumuşar ve gelir eve dua ediyorum

Dün eşime anlattım bu konuyu okadar üzülüyorum ki size nedesem bilemiyorum

Eşi tarafından toplamda 3 kez terkedilmiş ve bu sonuncunun kalıcı olduguna emin olan biri olarak sana şunu dicem bana kulak ver bir kez seni sevmiyorum istemiyorum ve hatta rol yaptım dediyse bağlasanda durmaz bitirmeyi ama o ama bu sebepten kafaya koymus
Gitmeyi kafasına koyanı tutamazsın malesef
Ha ailesi araya girdi diyelim ısrarla eve döndü sen o an mutlu olursun ama uzun vadede mutlu olmazsın cunku bilirsin ki ısrarla döndü cocuk için döndü aslında o evde sizin yanınızda değil başka evde başklarıyla olma arzusunda
O bu şekilde mutlu olmaz evde seni dolayısıyla cocuga da mutluluk veremez seni istemeye istemeye senle yasayan adam sana huzur vermez
Ben bunları yasadım gecirdim bana inan
Dönse bile hep bi kuşku acaba beni seviyomu istiyomu gercekmi yoksa rol mü döndüğüne memnunmu yoksa bidaha gidermi giderse nezaman gibi sorularla kafayı yersin paranoyak olursun ben gibi
Kendine bu eziyeti yapma
Ben ilk terkedişinib ardından aldatılmama ragmen geri aldım yine bidaha yaptı yine gitti yine geri aldım ama bikac yıl sonra yine gitti ve bu kez dönmicek
Yani ipini sal gitsin yol yakınken hayatına bak bikere gitmeyi kafasına koyduysa geciktirsende sonuç değişmicek yine gidecek buna inan

Insallah gitmez insallah eger sizin ve cocugunuz icin hayirlisi buysa insallah gitmez.

İnşallah geri döner inşallah bu bi psikolojik bi geçiştir...

Dunden beri konunuzu takip ediyorum benim esim asker ben ev hanimiyim.benim esimde cok merhametli iyi bir insandir suanlik mutluyuz esim 22 yasindayken evlendik suan ben 27 o 29 yasinda.ona cok guvenirim normalde sanki ben istedigim surece hep arkamizda oluck gbi hissederdm taki dune kadar.oyle uzuldumki sizin icin.bian hayatin ters kose yapabileceginin farkina vardim bu yasadiklariniz benim basimada gelebilir birgun.en kotusude mutsuz bir evlilik vardir kotu bir es vardir bir hayir beklemezsin o evlilikten bitti bitecek dersn bittigindede kolay atlatirsin ama herseyin yolunda gittigi sevdigin guvendigin biri boyle bisi yapinca en kotu ihanetlerin bile acisi bukadar yaralamaz sanirim.sizin icin dua ediyorum Rabbim yardimcij olsun

bende sizinle aynı şeyleri hissediyorum. içim ürperdi.

konu sahibi ne hisseder tahmin bile edemiyorum.

üzgünüm.

Ne zaman gelicek acaba diye bekliyorum ya geçmiyor zamanda . Kayinpederime mesaj attım rahat bırak kızım biraz düzelir inşallah dedi dün çok katı konuşmuştu eşime bakarak bugun sanki daha ılımlı . Ya oğlumu yıkadım az önce normalde eşim duşakabin dışında durur havluyla sarar yatak odasına götürürdü. UFO nün önünde isitirdi. Ben giydirirken o oynasirdi. Sonra da saç kurutma makinesi yle saçını ayaklarını kuruturdu ... Havlusunu asardi kurusun diye. Off herşey gözümün önünde hemen gelse de görsem yuzunu

Dünden beri sizi düşünüyorum,konuşmayı deneyin,hesap sorun gerekirse size yaptığı bu yıkımı anlatın ama lütfen ne ağlayın,ne yalvarin!
Onun için değil kendiniz için bunu yapmayın..

Dünden beri sizi düşünüyorum,konuşmayı deneyin,hesap sorun gerekirse size yaptığı bu yıkımı anlatın ama lütfen ne ağlayın,ne yalvarin!
Onun için değil kendiniz için bunu yapmayın..

kocası o kadar iyi niyetli görünmedi açıkçası.
araba al senin olsun diyeceğine satarız demiş.
boşanmayı zorlaştırırsan pisleşirim demiş.

çekişmeli dava da olsa anlaşmalı da olsa alabileceği karşıdakine bağlı ben bu yüzden anlaşmalı daha iyi olduğunu düşünüyorum

''Söz'' diye bir diziden söz etmişsiniz. O diziyi siz mi takip ediyordunuz yoksa eşiniz mi.

Ağlıyorum suan ALLAH yardimcin olsun kardesim INŞALLAH bian bunalimdan oyle düşünmüştür eve geldiğinde hersey cok guzel olur INŞALLAH dualarimdasin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…