Burda yorumlarda aynı konu sahibinin yaşadığı şekilde çok örnek verilmiş, o kadınlar da anlamamış bilemiyorum ki. Benim bi arkadaşımın da başına geldi ama o adam aldatmıyordu da, psikolojik olarak iyi değildi, seni istemiyorum dedi ayrıldılar. Arkadasım çok dibe vurdu ama birkaç yıl sonra başkasıyla evlendi, çocukları da oldu, Mutlu şimdi.
Benim eşim de geçenlerde "özel kuvvetlere başvurmuştum kabul edilmedim, edilsem evlenmeyecektim" dedi o geldi şimdi aklıma , bilmiyorum hayırlısı olsun konu sahibi için.
niye ah be demiş yani? neyse dediğin gibi başka yerlere gider bu konu.bir daha evlenmicem demiş eş kişisi, bence kafasında başka planlar var. Aileyi gözden çıkarıyor gibi..
Bakın bu akşam 'SÖZ' diye bir dizi var
Geçen bölümde kız 'nişanlım asker' dedi, teyze bi içerlendi bi içerlendi, ah be kızım vs..
Eşi alkolik olsa o derece içerlenmez yani.
Dizi filandı senaryoydu ama utandım o teyzeden kendi adıma. (konu dışı oldu biraz hemen kapattım tamam)
Yok konu dışı değil, benim eşimde askerdi, 2 sene Şırnak'ta ben operasyona gitmiyorum diye kandırmış beni, daha şimdi şimdi anlatıyor. Ben o yüzden izleyemiyorum o tarz dizileri ve şehit haberlerinibir daha evlenmicem demiş eş kişisi, bence kafasında başka planlar var. Aileyi gözden çıkarıyor gibi..
Bakın bu akşam 'SÖZ' diye bir dizi var
Geçen bölümde kız 'nişanlım asker' dedi, teyze bi içerlendi bi içerlendi, ah be kızım vs..
Eşi alkolik olsa o derece içerlenmez yani.
Dizi filandı senaryoydu ama utandım o teyzeden kendi adıma. (konu dışı oldu biraz hemen kapattım tamam)
Ben de öyle tahmin ettimPolismis ikisi de
Malların ikiye bölünmesi size mantıklı geliyor mu gerçekten?Herkes anlaşma li boşanma demiş ama benim oğluma babanesi bakıyor ve eşim orda kalcak mecbur karşılaşırız, tayinimin çıkması için bi an önce anlaşmalı olması gerek bı arabamız var zaten onu da paylaşırız dedi . 3 ay önce oğluma hesap actirmistik ikimizin maaşından kesiliyordu anlamıyorum bi anda hayatım değişiyor
Aynen benim eşim de polis olsaydım evlenmezdim Dedi asker oldu hemen evlendik :) Bu meslekte nöbetlerden birbirlerini göremiyorlarsa bunlar birikmiş birikmiş patlak vermiş olabilir.Benim eşim de polis,hemşire,asker olsaydın evlenmezdim seninle diyor hala daha...Malesef ki asker ve polislerde bu stresten midir yada üniforma havasından Mıdır bilmem aldatma olayları çok oluyor.Başka bir sebep olacağını sanmıyorum.Çocuk bir de hemen olduğundan birden sorumluluk yüklenince bekar hayatlarını özlüyorlar.Burda yorumlarda aynı konu sahibinin yaşadığı şekilde çok örnek verilmiş, o kadınlar da anlamamış bilemiyorum ki. Benim bi arkadaşımın da başına geldi ama o adam aldatmıyordu da, psikolojik olarak iyi değildi, seni istemiyorum dedi ayrıldılar. Arkadasım çok dibe vurdu ama birkaç yıl sonra başkasıyla evlendi, çocukları da oldu, Mutlu şimdi.
Benim eşim de geçenlerde "özel kuvvetlere başvurmuştum kabul edilmedim, edilsem evlenmeyecektim" dedi o geldi şimdi aklıma , bilmiyorum hayırlısı olsun konu sahibi için.
Aynen, 2/3 ünü anne ve evladı almalı en azından. Madem rahatının, bekar günlerinin peşinde, azıcık karşılığı olsun bari.Malların ikiye bölünmesi size mantıklı geliyor mu gerçekten?
Eşiniz bunu istiyorsa çok da vicdanlı değildir, anlaşmalı boşanın madem, arabayı siz alın.
Feragat etsin bir zahmet bazı haklarından.
Araba çocuklu bir kadın olarak size mi lazım, yalnız bir erkek olarak ona mı?
Neden anlaşmalı boşanınca oğluma zararı dokunacak bişey olur mu hiç bir bilgim yok
kiyamam yaa cok üzüldümKv mi aradım dün kurutemizlemeye ceketlerin i vermiştik. Onu unutmasin diye hatirlattim. Esimde basım catliyor diye ağrı kesici alıp uzanmış uyuyor dedi ya benim içim neden yanıyor. Güçlü ve dik olan arkadaşlar kesin gurursuz diyecekte ağlıyorum ya tshirt u var kokusunu içime çekiyorum neden hala bu kadar güzel kokuyor o benden nefret ederken ben nasıl koksunua agliyrm
Eger sadece sevgisi bitti diye ayriliyorsa bunda adama kizmak yersiz. fakat baska biri varsa eger ve kilif olarak sevgim bitti diyorsa o zaman tabiki hemcinsim icin uzulurum. Biz varsayimlar uzerine kiziyoruz ki erkekler kendilerini garantiye almadan kurulu duzenlerini kolay kolay bozmuyorlar. Konu sahibi gercegi ogrenir ya da ogrenemez orasini bilemeyiz ama su saaten sonra yapacagi tek bir sey var o da yavrusuna siki siki sarilip onune bakmak.adama niye bu kadar tepki verildiğini anlamadım dürüstçe söylemiş
aldatsa ikili hayat sürse ya da sevgisi bitti diye kadına sürekli zarar verse daha mı iyiydi
siz de daha fazla yalvarmayın bence
kabul edin anlaşmalı yapar bütün haklarınızı alırsınız
Çok mal mülk yokmuş zaten ve tayin için senin boşanma işini hemen bitirmeye ihtiyacın var anlıyorum.Herkes anlaşma li boşanma demiş ama benim oğluma babanesi bakıyor ve eşim orda kalcak mecbur karşılaşırız, tayinimin çıkması için bi an önce anlaşmalı olması gerek bı arabamız var zaten onu da paylaşırız dedi . 3 ay önce oğluma hesap actirmistik ikimizin maaşından kesiliyordu anlamıyorum bi anda hayatım değişiyor
Bak inançlısınız sanırım ikiniz de o yüzden söylüyorum bunu. Nolur de şu adama son söz olarak, kucağına çocuk verip sonra başından attığın karının ahı bulmazsa babasız bıraktığın evladının ahı bulur seni de. Şimdi seviyorsun onu ama boşanırken artık kızıyor olacaksın. Beddua olarak değil. Onun içine öyle otursun kalsın. Ondan diyorum. Nolur de böyle bir şey. Çıkaramasın aklından. O bekar arkadaşlarıyla eğlenirken gelsin aklına. Sevgili edinirken gelsin.Herkesten Allah razı olsun .. üzülmeyin desem de bende çok etkilenirdim. Oğluma fırında köfte yaptım yedi kuzum çok şükür sabah kahvaltı yapmamış öğlende ben gittiğimde yemedi sadece emdi. Gelince uyutmustum. Her neyse
Ben gece yatınca eşimi uyku tutmamış söz diye bi dizi var çok etkilendim güzel demişti arkadaşlar yazınca farkettim. Biz eşimle okulda tanıştık o zamanda özel harekat a başvurmak istemişti ama benden ve ailesi yüzünden vazgeçmişti de şimdi o mı sebep .. yani vatan evet herşeyden daha değerli de biz ne yapicaz.. dua edin kurban olayım nolursunuz hepiniz ,hamile arkadaşlarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?