- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
Sabırlı ol ve üstüne gitme,ısrarda etme lütfen,kendi haline bırak,eğer sadece psikolojik problemleri varsa bi süre sonra pişman olup dönecektir zaten,lütfen sadece beklemede kal,şuanda ağlamak ısrar etmek onu dahada hırçınlaştırır ve inatlaştırır sadece...Oğlum u yatircam birazdan biseyler yedirip bişey olursa yazarım .. olmucak da ayrılık sonumuz artık belliydi gözlerinden kalbimden bişey akıyor sanki göğsüme ılık ılık hayırlı akşamlar
sen kendini yerken eşin ne yaptı aylarca ayrı evde?Sende kendimi gördüm resmen. Bundan bir buçuk yıl önce yaşadım benzer şeyleri. Tek farkımız eşim ayrılmak istemedi Sadece bir süre ayrı eve çıkıp kafa dinlemek istedi. İzin vermedim buna çünkü giderse gelmez dedim. Bilmiyorum doğru mu yaptım. Dediğiniz gibi tişörtlerini koklayarak uyuduğum oldu berbat bir dönemdi. Bi arkadaşım güçlü birisin sen dediğinde hayır güçlü değilim demiştim.
Ve kızım daha 15 aylıktı.. bir anda 5 kilo verdim. Derdimi kimseye anlatamadım düzgüncene. Ailelere konuyu açmadık ikimizde. Berbat geçen aylar sonra eşim normale dönmeye başladı. Şuan çok iyiyiz. Ama ben o günleri kafamdan atamıyorum. Nasıl yaptı nasıl yaşattı onları bize die. Çok seviyorum onu ama kafamdan atamadığım düşünceler beni yiyip bitiriyor. Bu durumda huzurumuzu kaçırıyor.
Umarım herşey yolunda girer ama eşin çok kararlı gibi.
kocan hiçbir şey olmamış gibi günlük hayatına devam ediyor.Bitti dedi. Boşuna ağlama konuşma bitti geri dönüşü yok ...
Pijama aldı deodarant parfüm dış fırçasını şarj aletini bı poşete koyup gitti... Gözünden çıkarmış konuşmaya çalıştım sus dedi konusturtmadi halbuki ben ne düşünmüştüm aptal pencerede karsiladigim kocamı yabancı bir adam gibi yine kucağımda oğlumla pencereden uğurladık.. bide kaldırdı kafasini bize baktı.. arabayı bıraktım babam alcak dedi. En kısa sürede hayatımı düzene sokucam dedi giderken annem kız kardeşime de söylemiş onunla konuştuk az önce aradı .. kahrolmus sesinden belli herkesi üzdüm
en azından kv yalnız bırakmamalıydı gelinle torununu.Şok içerisindeyim!!
Bahsettiginiz hayat ile suan içinde bulunduğunuz durumu bağdaştıramıyorum..
Bu kadar kısa konuşmalar,bitti diyip gitmeler,ailesinin bu denli birsey dememesi ,adamın bu denli rahat tutumu bi yerde eksik parçalar var ve oturmuyor size kal gelmiş olabilir şok yaşıyor olabilirsiniz anlıyorum ama herkesin bu denli kolay kabullenip sizi yanlız bırakması akıl dahilinde değil!!
Neyi bekleyeceksin EGO'sunu tavan yaptırıp dönmesini mi blöfünü gör ve o şekilde karşılık ver canımGirmeyim diyorum yine dayanamayıp bakıyorum buraya.. ailesi sabret kızım biraz bekle bize de kapattı kapıları dedi onlarda perişan biliyorum 2 arkadasima anlattım onlarda sürekli olmaz deyip anlamaya çalışıyorlar beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?