Eşimle konuşmamız

Bak canım istersen eşini rahat bırak bi kaç gün arama sorma bakalım o ne yapacak uzaktan gözlemle sonuçta çocuğu bırakmak için kv ye gideceksin hiç oralı olma.

Meraba meraba kaçan kovalanır taktiği eşinin ki o yüzden diyorum.

Sende aynı karşılığı ver.

Son durum nedir? Yorumların hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla çok erken yaşta evlilik olmuş. Eşiniz şu anda 26 yaşında ve çocuk da varsa epey erken yaşta evlenip sorumluluk altına girmiş. Keşke evliliğin biraz tadını çıkarsaydınız, hemen çocuk yapmasaydınız.

Bir erkek için 26 yaş, evlilik için çok erken. Olgunlaşması, kişiliğini tamamlaması, sorumluluk sahibi olması derken en az 30-35'i buluyor. Evlenmeden bazı şeyleri yaşayıp hevesini alması gerekiyor, gözü açılmadan evlenip çoluk çocuk sorumluluğu altına giren adam; gözü açıldıktan sonra yaşıtlarının hayatlarıyla kendi hayatını kıyaslamaya başlıyor sonra da böyle sapıtıyorlar. Bence bundan dolayı psikoloji bozuldu, boşanmak için illa hayatında biri olması gerekmiyor.

Son düzenleme:
Canim benim cok uzuldum Rabbim hakkinizda en hayirlisi neyse onu nasip eder ins.

Alnınıza ne yazılmışsa onu yaşıyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Acaba eşinizin doğuya falan görevlendirmesi mi çıktı da size söylemiyor.

Offf çok duygusal çok acı. .. Bu olaydan sonra resmen paronayak oldum ya eşim de bizi birakirsa diye.... Allah yardımcınız olsun

Az önce dizinin genel anlamda ele aldığı konuları inceledim. Anlattığınız durumun aynısı dizinin bir bölümünde de geçiyor. Her insanın verdiği tepkiler bir olamaz elbette fakat siz de gereğinden fazla soğukkanlı gibisiniz. Hakkınızda hayırlısı diyelim.

Canım sakin ol, inşallah pişman olur ama olmazsa da dik durmaya çalış, istemeyen adamı zorla tutamazsın ki. Şimdi çok yeni olduğu için alışamadın ama zaman herşeyin ilacı emin ol

Sende kendimi gördüm resmen. Bundan bir buçuk yıl önce yaşadım benzer şeyleri. Tek farkımız eşim ayrılmak istemedi Sadece bir süre ayrı eve çıkıp kafa dinlemek istedi. İzin vermedim buna çünkü giderse gelmez dedim. Bilmiyorum doğru mu yaptım. Dediğiniz gibi tişörtlerini koklayarak uyuduğum oldu berbat bir dönemdi. Bi arkadaşım güçlü birisin sen dediğinde hayır güçlü değilim demiştim.
Ve kızım daha 15 aylıktı.. bir anda 5 kilo verdim. Derdimi kimseye anlatamadım düzgüncene. Ailelere konuyu açmadık ikimizde. Berbat geçen aylar sonra eşim normale dönmeye başladı. Şuan çok iyiyiz. Ama ben o günleri kafamdan atamıyorum. Nasıl yaptı nasıl yaşattı onları bize die. Çok seviyorum onu ama kafamdan atamadığım düşünceler beni yiyip bitiriyor. Bu durumda huzurumuzu kaçırıyor.
Umarım herşey yolunda girer ama eşin çok kararlı gibi.

son durum ne oldu ? rabbim yardımcınız olsun

Ayrıca lütfen o tarz dizileri izlemeyin. Sanki herşey güllük gülistanlık gibi insanların duygularınızdan prim yapmasına izin vermeyin.
Konu sahibi eşinize dizi yüzünden böyle birşey yaptıysa gerçekten çok saçma olduğunu da söyleyin.

son durum ne oldu ? rabbim yardımcınız olsun

Bitti dedi. Boşuna ağlama konuşma bitti geri dönüşü yok ...

Pijama aldı deodarant parfüm dış fırçasını şarj aletini bı poşete koyup gitti... Gözünden çıkarmış konuşmaya çalıştım sus dedi konusturtmadi halbuki ben ne düşünmüştüm aptal pencerede karsiladigim kocamı yabancı bir adam gibi yine kucağımda oğlumla pencereden uğurladık.. bide kaldırdı kafasini bize baktı.. arabayı bıraktım babam alcak dedi. En kısa sürede hayatımı düzene sokucam dedi giderken annem kız kardeşime de söylemiş onunla konuştuk az önce aradı .. kahrolmus sesinden belli herkesi üzdüm

Gerçekten çok acımasızca. Diyecek söz bulamıyorum.

Oğlum u yatircam birazdan biseyler yedirip bişey olursa yazarım .. olmucak da ayrılık sonumuz artık belliydi gözlerinden kalbimden bişey akıyor sanki göğsüme ılık ılık hayırlı akşamlar

Sorunu bilmemek daha kötü , derdi ne acaba ama çok pişman olacak

Oğlum u yatircam birazdan biseyler yedirip bişey olursa yazarım .. olmucak da ayrılık sonumuz artık belliydi gözlerinden kalbimden bişey akıyor sanki göğsüme ılık ılık hayırlı akşamlar
Şok içerisindeyim!!
Bahsettiginiz hayat ile suan içinde bulunduğunuz durumu bağdaştıramıyorum..
Bu kadar kısa konuşmalar,bitti diyip gitmeler,ailesinin bu denli birsey dememesi ,adamın bu denli rahat tutumu bi yerde eksik parçalar var ve oturmuyor size kal gelmiş olabilir şok yaşıyor olabilirsiniz anlıyorum ama herkesin bu denli kolay kabullenip sizi yanlız bırakması akıl dahilinde değil!!

Allah yardimcin olsun. Ama daha fazla kendine bu kotulugu yapma ya ne olur. Donecek geri,duzelecek her sey diye hayal kurma hayal kirikligina ugrayip durursun. Kolay birsey degil yasadiklarin anliyorum ama boyle bir adam su saatten sonra seni daha fazla uzmekten baska bir halta yaramaz.Bosanma davani ac tayinini aldir ve kac kurtar kendini o ortamdan. Yeni bir baslangic yap.Allah kolaylik versin insallah. Dualarimdasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…