bu ne ya seninle ilgili kararı aile meclisi alıyor sanki. konu sensin halbuki. kv evi yakın mı allah aşkına çocuğu al git sorun ne bana da söyleyin de. neyse çıkma gecenin bi vakti. ama yaptıklarına kızdım ben.Kayinoederime mesaj attım o da okudu cevap vermedi ya off eşimin küçük kardeşine de yazdım o da gormedi mesaji
Ailem başka şehirde. Girdim yatağıma sonunu bekliyorum sanırımSenin bir yakının var mı yanında olabilecek, güvenebileceğin biri. Annen kardeşin yakın bir arkadaşın filan. Yalnız kalmasan mı acaba. Destek olurdu sana
Kardeşini arasan . Of ya haksızlık ama bu, senin hakkında konuşuluyor sana anlatılmıyor, nasıl sakin olunur ki böyle bi durumdaKayinoederime mesaj attım o da okudu cevap vermedi ya off eşimin küçük kardeşine de yazdım o da gormedi mesaji
Ben erkek kardesiyle telefonda dertlesmis diye okudum gidip tum ailesiyle konustugunu bilmiyordumAdam şu an kendi ailesine anlatıyormuş zaten, kayınvalidesi bizde demiş
Herseyimiz ortak telefonu her zaman ortada durur .. ahlaklı bir adam tanıdığım kadarıyla bilmiyorum inanın sadece bebeğime üzülüyorum .. dün gece göğsüne yattım ya saçlarını okşadı sevdi bana bakması bile sevgi doluyken nasıl bı anda böyle der ki
Evli erkeklere musallat olmak moda oldu canım maalesef. Ha adamlarda da iş yok. Iradeleri sıfırın altında o da başka.Neler oluyor bu adamlara anlamıyorum şaka gibi.
Ben o kismi okumamisim yeni gordumeşi zaten gitmiş annesinin evine
Severken ayrılınca nasıl mutlu olayim ki ben .. yani tabiki önüme bakicam bı evladım var güçlü olmak zorundayim. Anneyim çünkü ama işte...En güzel şey vicdan rahatlığıdır biliyor musunuz..
Siz kuş gibi hafif olacaksınız,o ise bin ton yük taşıyor gibi olacak sırtında.. Hatta geri dönmek bile isteyebilir yaşadığını yaşadıktan sonra.
Siz ne mi yapacaksınuz? Tabii ki önünüze bakacaksınız,çok mutlu olacaksınız,yepyeni bir hayatınız olacak..
canım ya yanında olup sana sarılmayı çok isterdim.. iyi yada kötü neyse ne ortaya çıksa da bu bekleyiş sona erse.Ailem başka şehirde. Girdim yatağıma sonunu bekliyorum sanırım
Severken ayrılınca nasıl mutlu olayim ki ben .. yani tabiki önüme bakicam bı evladım var güçlü olmak zorundayim. Anneyim çünkü ama işte...
Canım benim,tüm evlilikler sevginin/aşkın bitmesi sonucu bitmiyor yazık ki..Severken ayrılınca nasıl mutlu olayim ki ben .. yani tabiki önüme bakicam bı evladım var güçlü olmak zorundayim. Anneyim çünkü ama işte...
Maddi olarak bı sorunumuz yok memuruz ikimizde . İş yerinde de bi sıkıntısı olduğunu zannetmiyorumEvliliğinde olumsuz neler vardı canim maddi olabilir isyerinde huzursuz olabilir zaman ver eşine birşey yazma bence sakinleş ne olmasını isterdin su an onu hayal et
Bu da doğrubiri var deyip durmayın lütfen ya. kız zaten çok üzülüyor. teselliye ihtiyacı var yarasına tuz basılmasına değil
hiçbşir şey yapma bekle. yarın ara. nasılsın diye sor. sanırm eşin birşeylerden ötürü depresyon yaşıyor. az rahat bırakın adamı.İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..
Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..
Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.
Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.
Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?