canım bana da dönünce sana kötü haberi verecek gibi geliyor, ayrılalım gibi.. Hazırlıklı ol lütfen. ağlicam ya nasıl yapar bunu yakasından tutup silkelemek istiyorumSağolun ama içimdeki korku bitti diye beni yiyip bitiriyor
Hayır okudu ama cevap vermedi ..Mesajına cevap verdi mi ?
Hayır okudu ama cevap vermedi ..
Aynen çok duygulandim.. Sanki film izliyorum güzel bi aile var biri vuruluyo ya da kaza yapıyolar veya biri kötü bi hastalığa yakalaniyor gibi hissettim...burda onlarca konu okudum ; canımın yandıgı , tuylerımın dıken dıken oldugu ender konulardan biri.
Biraz sabredin, nedir ne değildir açıklığa kavuşacaktır.
Allah yardımcınız olsun.
Yani bişey sorabilir miyim onda bittiyse zaten bitecek de ben nasıl severken ayrilcam ailemin yanına giderim inşallah tayinim çıkar da işte evladım daha yeni baba demeye başlamıştı off.. çok kötüyüm rüya gibi herşey.
En güzel şey vicdan rahatlığıdır biliyor musunuz..Yani bişey sorabilir miyim onda bittiyse zaten bitecek de ben nasıl severken ayrilcam ailemin yanına giderim inşallah tayinim çıkar da işte evladım daha yeni baba demeye başlamıştı off.. çok kötüyüm rüya gibi herşey.
Senin bir yakının var mı yanında olabilecek, güvenebileceğin biri. Annen kardeşin yakın bir arkadaşın filan. Yalnız kalmasan mı acaba. Destek olurdu sanaHayır okudu ama cevap vermedi ..
Baska biri mi varmis sordunuz mu oyleyse yapacak bir sey yok ailelerin araya girmesi ise yaramayabilir keske hemen ailesine yansitmasaydiniz anlik bir seyse dallanip budaklanmasina neden olabilir bu.Cok uzucu gercekten Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinİyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..
Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..
Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.
Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.
Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
Yazdım ..seviyorum evimize gel diye
Baska biri mi varmis sordunuz mu oyleyse yapacak bir sey yok ailelerin araya girmesi ise yaramayabilir keske hemen ailesine yansitmasaydiniz anlik bir seyse dallanip budaklanmasina neden olabilir bu.Cok uzucu gercekten Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin
Adam şu an kendi ailesine anlatıyormuş zaten, kayınvalidesi bizde demişBaska biri mi varmis sordunuz mu oyleyse yapacak bir sey yok ailelerin araya girmesi ise yaramayabilir keske hemen ailesine yansitmasaydiniz anlik bir seyse dallanip budaklanmasina neden olabilir bu.Cok uzucu gercekten Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin
Kayinoederime mesaj attım o da okudu cevap vermedi ya off eşimin küçük kardeşine de yazdım o da gormedi mesajikv evde görümce falan var mı? hani ne bileyim, suan sana ne konustuklarına dair tüyo verecek , msj atacak birisi var mı?
İyiydi ki herşey ben mutluydum o da mutluydu sanki bana hep bitanem bebeğim fıstığım derdi yani adımı bile söylemedi hiçEvliliğiniz nasıldı, yani 3-4 ay öncesine kadar? herşey yolunda gibiydi öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?