Eşimle konuşmamız

Mesajına cevap verdi mi ?

kv evde görümce falan var mı? hani ne bileyim, suan sana ne konustuklarına dair tüyo verecek , msj atacak birisi var mı?

Evliliğiniz nasıldı, yani 3-4 ay öncesine kadar? herşey yolunda gibiydi öyle mi?

burda onlarca konu okudum ; canımın yandıgı , tuylerımın dıken dıken oldugu ender konulardan biri.
Biraz sabredin, nedir ne değildir açıklığa kavuşacaktır.
Allah yardımcınız olsun.
Aynen çok duygulandim.. Sanki film izliyorum güzel bi aile var biri vuruluyo ya da kaza yapıyolar veya biri kötü bi hastalığa yakalaniyor gibi hissettim...
İnşallah mutlu sonla biter...Rabbim yardımcınız olsun..Sabır zaman herseyin ilacıdır..Bi de vardır bi hayır fazla takmayın gelecek yıllar belki daha güzel olacak...

Allah yardımcın olsun, hayırlısı neyse o olsun.
Yalvar yakar olmanı tavsiye etmem. Israrla dönecekse hiç dönmesin. 3 gün sonra yine vazgeçer veya sen istedin kaldım der. Serinkanlı, gururlu duruşunu bozma. Sevgini ve çocuğunun ihtiyacını hissettir ama peşinden koşma derim nacizane.

En güzel şey vicdan rahatlığıdır biliyor musunuz..
Siz kuş gibi hafif olacaksınız,o ise bin ton yük taşıyor gibi olacak sırtında.. Hatta geri dönmek bile isteyebilir yaşadığını yaşadıktan sonra.
Siz ne mi yapacaksınuz? Tabii ki önünüze bakacaksınız,çok mutlu olacaksınız,yepyeni bir hayatınız olacak..

Baska biri mi varmis sordunuz mu oyleyse yapacak bir sey yok ailelerin araya girmesi ise yaramayabilir keske hemen ailesine yansitmasaydiniz anlik bir seyse dallanip budaklanmasina neden olabilir bu.Cok uzucu gercekten Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin

Sakın ol ve bekle canim hakkında hayırlısı olsun geldiğinde yada biraz sakinlestiginizde enine boyuna konuş sebebini sorun öncelikle.

eşi zaten gitmiş annesinin evine

Adam şu an kendi ailesine anlatıyormuş zaten, kayınvalidesi bizde demiş

Keske sorsaydiniz baska biri mi var diye sinir oldum hesap vermeden cekip gitmis ya of

kv evde görümce falan var mı? hani ne bileyim, suan sana ne konustuklarına dair tüyo verecek , msj atacak birisi var mı?
Kayinoederime mesaj attım o da okudu cevap vermedi ya off eşimin küçük kardeşine de yazdım o da gormedi mesaji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…