canımm.. kolay değil biliyorum ama sakin olmaya çalış.Kayinoederim mesaja attı kararlı mı diye sordum maalesef kararlı konuşuruz yazmış kızlar çok kotuyum
Yaa, keşke yanında olabilseydim dedim şimdi.Kayinoederim mesaja attı kararlı mı diye sordum maalesef kararlı konuşuruz yazmış kızlar çok kotuyum
Kararlı ise acil bir açıklama borçlu artık size.Kayinoederim mesaja attı kararlı mı diye sordum maalesef kararlı konuşuruz yazmış kızlar çok kotuyum
bebegi katmayın ya böyle şeylere lütfen. cocıuk mevzusu ve hissetgiiniz bu his cok anac bir his. erkekler böyle deigldir.Herseyimiz ortak telefonu her zaman ortada durur .. ahlaklı bir adam tanıdığım kadarıyla bilmiyorum inanın sadece bebeğime üzülüyorum .. dün gece göğsüne yattım ya saçlarını okşadı sevdi bana bakması bile sevgi doluyken nasıl bı anda böyle der ki
Sakin olmaya calis aciklasin bakalim sebebini oyle kolay miymis yaGeliyor eve gelince konuşursunuz dedi.. bitti yani . Gogsum sızlıyor sütüm kesiliyor olabilir mı ya da bogazimda ki yutkunamamak titreme. Ne dicem ki şimdi nasıl paylasicaz evi mı ya da boşanma nasıl olacak onu mu konusucaz dik duramiyrm
bırak önce eşin konuşsun bakalım ne dicek. yalnız ona şunu sor: nasıl bitti sevgin noldu? bi açıklama yapsın.Kızlar gerçekten çok kötüyüm nasıl yapicam şimdi tekrar aricam kayinvalidem i ya elimde telefon bekliyorum böyle bir şey olabilir mi
Sakin olmaya çalış, sadece sakin ol ve duruma göre ne yapacağına karar ver, tamam seviyorsun ve daha çok yeni olduğu için şoktasın ama zaman herşeyin ilacı. İnsanoğlu herseye adapte oluyor, sadece sakin ol ve iyi düşünerek adım at.Kızlar gerçekten çok kötüyüm nasıl yapicam şimdi tekrar aricam kayinvalidem i ya elimde telefon bekliyorum böyle bir şey olabilir mi
Geliyor eve gelince konuşursunuz dedi.. bitti yani . Gogsum sızlıyor sütüm kesiliyor olabilir mı ya da bogazimda ki yutkunamamak titreme. Ne dicem ki şimdi nasıl paylasicaz evi mı ya da boşanma nasıl olacak onu mu konusucaz dik duramiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?