Eşimle konuşmamız

Sevindim adiniza cok mutlu olun ilk basindan beri takipteydim

Konuyu yeni görüp en başından beri okudum. Dayanamadım gözlerim doldu,dağıldım ama son gelişmeleri okuyunca o kadar sevindim ki hep mutlu olun insallah Bizim şer sandığımız çoğu şeyde bizim için hayır olduğunu kanıtlar nitelikte bir durum.O kadar umutsuz hüzünlü görünse de yaşananlar sonunda ne kadar güzel gelişmeler olmuş.
Eski eş için de bu kadar zaman geçmiş olsa da hak ettiğini bulmasını ve pişman olmasını hala çok içten diliyorum. Lütfen evleneceğinizi öğrendiğinde ne yaptığını bize yazın burdan

E Eylulm gelişmeler nedir?
Sizin adınıza çok çoook sevindim, konunuzu yeni gördüm ancak bir çırpıda okumak için saatlerdir pc başındayım. Lütfen gelişmelerinizden bizi hep haberdar edin

Başka biri var gibi. Bazen tanıdığımız en ahlaklı adam dediğimiz insanlar bile bizi yanıltabiliyor. Açıkçası arkadaşına gittiğini de düşünemiyorum ama yinede kötü düşünmek istemiyorum. Umarım arkadaşına gitmiştir.

Kötü bir durum başkasıda olabilir yada bunalmışta olabilir ama ben hemen kayınvalidenizi aramanıza takıldım. Aile içinde olan ve tam netleşmeyen birşeyi eşinizin ailesiyle hemen paylaşmanız be kadar doğru bilemedim

Son sayfaları okusanız ??

Bu konuyu aksam okumaya basladim,okurken uyuyakaldim sabah devam ettim.Dizi gibiydi.Sonunun mutlu bitmesine sevindim.Ama konu 2017 konusuymus.Acaba konu sahibi nasildir diye de merak ettim :)

Kızlar son gelişme buradaymış bulamayanlar vardır belki ben evlendi mi diye merak ettim bir de yeniden evlenmesine ex kocasının tepkisi ne oldu acaba.

İnşallah çok beter hallere düşer ve konu sahıbıne yaptıklarını öder...

En son 20 temmuz 2020 de girmiş,evlendi mi diye bende merak ettim.Profilinde bekar yazıyor ama belki değiştirmeyi falan unutmuş olabilir.Bilemeyeceğim. E Eylulm Bir daha girersen hayatında ki gelişmeleri buraya yazabilirmisin ? Seni merak ettik

Evet umarım hepimizin içini soğutacak şeyler olmuştur

Eski kocasının derdi neymiş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…