Başka biri var gibi. Bazen tanıdığımız en ahlaklı adam dediğimiz insanlar bile bizi yanıltabiliyor. Açıkçası arkadaşına gittiğini de düşünemiyorum ama yinede kötü düşünmek istemiyorum. Umarım arkadaşına gitmiştir.İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..
Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..
Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.
Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.
Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
* hayatımın bugünü için 147. Sayfaya yazdım :) sevgiler
Kötü bir durum başkasıda olabilir yada bunalmışta olabilir ama ben hemen kayınvalidenizi aramanıza takıldım. Aile içinde olan ve tam netleşmeyen birşeyi eşinizin ailesiyle hemen paylaşmanız be kadar doğru bilemedimİyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..
Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..
Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.
Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.
Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
* hayatımın bugünü için 147. Sayfaya yazdım :) sevgiler
Son sayfaları okusanız ??Başka biri var gibi. Bazen tanıdığımız en ahlaklı adam dediğimiz insanlar bile bizi yanıltabiliyor. Açıkçası arkadaşına gittiğini de düşünemiyorum ama yinede kötü düşünmek istemiyorum. Umarım arkadaşına gitmiştir.
Okudum, ben konuyu yeni zannettim ve şok oldum. Çok üzüldüm.Son sayfaları okusanız ??
Herkese sevgiler :)
Boşanalı 1,5 sene olacak nerdeyse. Eskiden ne kadar da acıtasyon yapmışım boş yere değmeyecek biri için. Gelişmelere gelecek olursak oğlumuzu görmeye bir kez ailesiyle iki kez de yalnız geldi. İki üç saat vakit geçirdik birlikte çünkü oğlum yalnız gitmedi. Çok garip bir şey ama aralarında bir bağ Yok gibi. Ya da oğlum hissediyor ne bileyim.
Benim hayatımda Nisan ayında değişiklik oldu. Ondan önce de çevrem arkadaşlarım yeni ortamlar beni olumlu yönde etkiledi. Ve dediğim gibi Nisa’n ayında biriyle tanıştırıldım. Ve geçen hafta o kişiden evlilik teklifi aldım çokmkalabalık bir arkadaş grubumuzun içinde kardeşlerim de vardı ve tabiki oğlum da :) oğlum ona baba diyor ve elele tutuşup yürüyorlar üçümüz elele tutuştuğumuzda bakıp gülümsüyor. Her şey iyi gibi görünüyor. Ailem arkadaşlarım herkes haberdar durumdan. Merhametli bir adam ve onunda kızı var 7 yaşında.
Bir sene de insanın hayatı bambaşka oluyormuş. Boşandığım zaman her şey kötü gibi olsa da şuan çok mutluyum. Haberdar etmek istedim. Sevgiyle kalın hoşçakalın
En son 20 temmuz 2020 de girmiş,evlendi mi diye bende merak ettim.Profilinde bekar yazıyor ama belki değiştirmeyi falan unutmuş olabilir.Bilemeyeceğim. E Eylulm Bir daha girersen hayatında ki gelişmeleri buraya yazabilirmisin ? Seni merak ettikKızlar son gelişme buradaymış bulamayanlar vardır belkiben evlendi mi diye merak ettim bir de yeniden evlenmesine ex kocasının tepkisi ne oldu acaba.
İnşallah çok beter hallere düşer ve konu sahıbıne yaptıklarını öder...
Kızlar son gelişme buradaymış bulamayanlar vardır belkiben evlendi mi diye merak ettim bir de yeniden evlenmesine ex kocasının tepkisi ne oldu acaba.
İnşallah çok beter hallere düşer ve konu sahıbıne yaptıklarını öder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?