Hep demişimdir hayatın altının üstünden güzel olmayacağını nereden bilebilirsin :)Herkese sevgiler :)
Boşanalı 1,5 sene olacak nerdeyse. Eskiden ne kadar da acıtasyon yapmışım boş yere değmeyecek biri için. Gelişmelere gelecek olursak oğlumuzu görmeye bir kez ailesiyle iki kez de yalnız geldi. İki üç saat vakit geçirdik birlikte çünkü oğlum yalnız gitmedi. Çok garip bir şey ama aralarında bir bağ Yok gibi. Ya da oğlum hissediyor ne bileyim.
Benim hayatımda Nisan ayında değişiklik oldu. Ondan önce de çevrem arkadaşlarım yeni ortamlar beni olumlu yönde etkiledi. Ve dediğim gibi Nisa’n ayında biriyle tanıştırıldım. Ve geçen hafta o kişiden evlilik teklifi aldım çokmkalabalık bir arkadaş grubumuzun içinde kardeşlerim de vardı ve tabiki oğlum da :) oğlum ona baba diyor ve elele tutuşup yürüyorlar üçümüz elele tutuştuğumuzda bakıp gülümsüyor. Her şey iyi gibi görünüyor. Ailem arkadaşlarım herkes haberdar durumdan. Merhametli bir adam ve onunda kızı var 7 yaşında.
Bir sene de insanın hayatı bambaşka oluyormuş. Boşandığım zaman her şey kötü gibi olsa da şuan çok mutluyum. Haberdar etmek istedim. Sevgiyle kalın hoşçakalın
Şunu da söyleyin nolur. Boşandığınız adam sürünüyordur inşallah. Siz Mutluyken onun mutsuz olması çok huzur verici bir şey. Tekrar mutlu olabilen kadınları görünce çok seviniyorum. Hayattaki umudum artıyorHep demişimdir hayatın altının üstünden güzel olmayacağını nereden bilebilirsin :)
Ben de sizinle benzer şeyleri yaşadım, ben de 2. Evliliğimi yaptım ve çok mutluyum.
Allah yüzünüzde gönlünüzde açan çiçekleri şenlendirsin.
Sevgi ve aşkla kalın
Üzülerek sürünmediğini söylemek isterim.Şunu da söyleyin nolur. Boşandığınız adam sürünüyordur inşallah. Siz Mutluyken onun mutsuz olması çok huzur verici bir şey. Tekrar mutlu olabilen kadınları görünce çok seviniyorum. Hayattaki umudum artıyor
Tabi haklısınız ama insan bir yandan da diyor işte keşke o da benim çektiğimi çekse diyeÜzülerek sürünmediğini söylemek isterim.
Ama onun kendiyle barışık olmaması ve kendiyle sürekli olan savaşını düşünürsem, onun sürünmesi için birine ya da bir şeye ihtiyacı yok, kendi içinde öyle huzursuz ki, o yeter ona :)
Ben mutluyum ya, gerisi boş
Üzülerek sürünmediğini söylemek isterim.
Ama onun kendiyle barışık olmaması ve kendiyle sürekli olan savaşını düşünürsem, onun sürünmesi için birine ya da bir şeye ihtiyacı yok, kendi içinde öyle huzursuz ki, o yeter ona :)
Ben mutluyum ya, gerisi boş
Hayır kullanıcı ismin aynı :)adını mı değiştirdin cnm
Ah insan nefsi neler diyor da işte, en iyisini rabbim biliyor :)Tabi haklısınız ama insan bir yandan da diyor işte keşke o da benim çektiğimi çekse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?