Eşimle konuşmamız

En azından diğer yaza kadar beklemek istiyorum ben de daha fazla tanımak için. Haftasonu bir gün geçirdik oğlum baba baba dedikçe ben mutlu oldum. Baba kelimesinin içini doldurarak doya doya dedi oğlum. Biz babama seslendiğimiz zaman hep sessizce söylerdi o yüzden hissederek ve doyasıya baba demesi sanırım en huzur verici seslerden biriydi. Teşekkürler tavsiyeniz için

Oğlumu haftada bir kez de olsa aramaya çalışıyor. Oğlum görüşmek istemese de ya da 2 hafta hiç aramıyor kafasına göre. Ama arayıp haber vermemek olmaz. En azından daha makul zamanlarda arayacağını bilmesi için ve bizim oğlumuz ve yavrumuzun beraber yaşayacağı adamı bilmesi gerektiğini düşünüyorum o yüzden

Ne yani yakisikli oldu mu kizlar onun icin siraya mi giriyorlar alakasi yok adam karisini sevmemis bu kadar basit.Yakisikligi kivanc tatlitug kadar degilldir herhalde ki hem medyatik hem parali ama adamin bide esi var.

Bu arada tesekkur ederim acikladiginiz için :)

Şimdiye kadar duyduğum en hüzünlü okudukça kendim yaşıyormuş gibi hissettiğim en etkileyici hikayeydi bu.ama o adam bigün pişman olacak..sizinki al yazmalım filmi gibi siz sizi seven babası olmadığı halde oğlunuzun baba dediği adamı seçeceksiniz..arada yazın mutlu olduğunuzu bilmek isteyenler var

Son düzenleme:

Bizim şer gördüğümüzde, milyonlarca hayır saklanmış olabilir.
O günler yaşanması gerekiyormuş bence, 2.evliliğini yapan insanlar mutluluğun ve herşeyin kıymetini çok daha iyi bilirler diye düşünüyorum mantıken.
Bundan sonraki hayatınızda umarım çok daha iyi insanlarla karşılaşırsınız evladınızla birlikte.
Hayat bu yarın başımıza ne geleceği belli değil.
Kaderinizi, eşinizin iki dudağı arasına bırakmamış olmanıza ve güçlü duruşunuza da ayrı bir sevindim.
Mutluluklar.

ben de konunuzu önceden bilenlerdenim
adınıza çok sevindim inşallah siz ve oğlunuz çok mutlu olursunuz..hakettiniz.....
evleneceğiniz kişinin de bir kızı varmış. kızıyla görüşüyor mu ilişkisi nasıl??
yanlış anlamayın sakın onun da kızıyla ilişkisi, sizin oğlunuzun babasıyla olan ilişkisi gibiyse bir daha düşünün derim..

Buna çok katılıyorum.
Nasıl bir baba?
İlgili mi yoksa bahanelere sığınan biri mi?
Umarım kızıyla dolu dolu valit geciren sevgi dolu biridir.

Erkek arkadaşınızın kızı ile ilişkisi nasıl? Ne kadar zamanda bir görüyor?

Baba olarak sorumlulukları nasıldır o yüzden soruyorum..

Konu içimi kıyım kıyım kıydı resmen..
Tek bir konuşmayla hiç sorun olmayan evliliği bitirdi demek ?
Konuyu o zamanda takip etmiştim,muhakkak pişman olup barışmışlardır dedim . Adam seni boşamış evladını tek kalemle silmiş
İyi ki şu an çok mutlusun ve herkese ibretsinnnnn

Merhaba, bence eşinle siz önce aranızda konuşun, kv en son aşamada devreye girsin. Başka biri var gibi geldi bana da, umarım eşin yanlışından bir an önce döner. Eğer başka kadın yoksa aile terapisi deneyin derim.

canım 156 sayfalık bir konu eylül boşanalı çok oldu

ve hayatında biri var , umarım çok mutlu olur

Boşanıp donuna kadar al...baskasi vardir muhtemelen ahlaksiz utanmaz...bebek yaparken akli nerdeymis.
Aradaki mesajları da okuyun...

Konu sahibi çoktan bosandi...

2. evliliğinin arefesinde....

Aradaki mesajları da okuyun...

Konu sahibi çoktan bosandi...

2. evliliğinin arefesinde....

Üslubunuz biraz tuhaf olmuş emir kipinde, 156 sayfa konuyu okumadım, yeni mesajlar kısmından çıkınca destek olmak amacı ile yazdım. Umarım çok mutlu olurlar.

Erkeğin bir nefsi vardır , kadının dokuz tatlım kadın dokuzuna sahip çıkarken erkek birine sahip çıkamaz , ayrıca benim sözüm evli olduğunu bile bile adama kanca atanlara

Hangi kitapta yazıyormuş bu? Kadinlar kedi mi dokuz can yerine dokuz nefsi var. Kadın ya da erkek bu konuda eşit, erkeğe bir iltimas yok, o bizim toplumun halt yemesi siz de şu kafayi bırakın. Erkekleri iradesiz varliklar olarak görmekten vazgeçin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…