Eşimle konuşmamız

Dün gece konuyu okudum. Ne gece uyuyabildim ne kahvaltı yapabildim. Malesef böyle acı bir şeyi yaşamamak için bir yol yöntem yok. Hayat herkese kendi kendine yetebilmeyi, güçlü olabilmeyi bir şekilde öğretiyor.
Ben de cok etkilendim ya.. Allah korusun, cok zor bi durum.. Ve dediginiz gibi, bi formül bi garanti kesinlikle yok; Allah'a sığınıp basina gelmemesi icin dua etmekten başka.. Ne oldum degil ne olacagim demek lazim her zaman.. Ama iste insan surekli de diken ustunde yasayamaz ki.. Her seye hazirlikli olmak dedikleri bu olsa gerek..

Allah yardımcın olsun
Evet pişman olacak sizde zamanla çok üzüleceksiniz ama toparlanırsınız kimseye muhtaç değilsiniz Allah'a şükür
Herşey rayına girer inşallah çabucak

neden cocuk yaptı o zaman??sakın velayetini verme.sakın olaki onu birdaha affetme.

Arkadaşlar çekişmeli bosanamam ne halt ediyorsa etsin. Nefretle bakan gözlerini gördüm sabahki adamla şimdiki adam arasında dağlar kadar fark var geçti diğer odaya kapısını kapattı .. bende salonda size yazıyorum telsiz açık oğlum şimdiye 40 kez uyanirdi uyanmadi bile.. yarın aileme anlatmak zor olucak aslında zor olmaz da işte ne diycem ki ..
ben olsam süründürürüm bebek yap iş bitince bıraksın ardından başkası hrmde senleyken senden sonra hemen evlenir gelen sefasürer:sinirli::sinirli:pisleşirmiş pisleşene pisleş

Bana bile hiç bişey belli etmedi ki ben hep çocuk ruhlu oldum sevdiğimi soyledm evde vurur kacardim sakalasirdik iyiki boylesin derdi. Hiç donuk olmadım yani anlatamıyorum midem çok bulanıyor
canım benim tüm mesajlarını okudum.
kocan arkandan iş çevirmiş çok açık.
başka biri olduğu da çok çok belli.
artık diğer kişi de şıkıştırmış yeter artık boşanıyorsan boşan demiş de olabilir.
o taraf ağır bastığı için de sana gelmiş ve net söylemiş. tamamen yapmacıkmış adam zaten.
yazık ki senin gibi cıvıl cıvıl birini ve canının parçası oğluna o kadına tercih etmiş .

bu dünya etme bulma dünyasıdır arkadaşım.

sanma ki yanlarına kalır senin ve oğlunun yaşadıkları.

güçlü olup iyi olmaya bak. en kısa zamanda da bi psikologdan randevu al . ayarla ve al.
çocuğun küçük olduğu için sanıyorum atlatman daha farklı olacaktır.
çok daha mutlu olacağın günler gelecek emin ol .

belki nasibin başka biri. ve bu evlilik de buraya kadar . sen de yeniden evlenir ve çok mutlu olursun. hayatta hiç bir şey için olmaz deme. asla bunu deme. Allah yardımcın olsun

senin ve evladının hakkında hayırlısı olsun . üzücü bi durum ama erkekler böyle işte olmadı yapamadım bitti .. biz bayanlar daha ılımlı daha duyarlı değişir belki düzelir eskisi gibi oluruz düşüncelerinde... hayatı boyunca adam da rol yapmak istememiş. arkandan iş cevirmiş ama en azından daha fazla sürdürmemiş. sen de kendine yeni hayat kur.
Bu arada etme bulma dünyası bu canım yaptığını çekmeden ölmez...
ruh sağlığını korumak adına uzmana gitmelisin.
Bu olayı kabullen ve kendne temiz bir hayat kur evladınla

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

iyi vakit geçirmişsinz ve bir anda vicdanı dile gelmiş. haksızlık ediyorum diye düşünmüş. bende başka biri olduğunu düşünüyorum.

çok üzüldüm durumunuza Rabbim yardımcınız olsun diğer konunuz da işim ağır bize birşey olursa çocuğumuz öksüz yetim kalır deyip üzülmüşsünüz onu okuyunca daha da bi üzüldüm eşiniz hiç düşünmemiş sizi dilerim ki ahınızı alır o yavrunun o ana babanın sizin birinizin tutmasa birinizin tutar bunları yaşatmaya hakkı yoktu yazık çook yazık

Duden beri takip ediyorum bu konuyu.Esiniz olacak o adama o kadar sinirliyim ki anlatamam.Nasil bi sorumsuzluk bu.Oh bitti de cek git.Derdini de arkadasinla annenle babanla paylas.Esine dogru duzgun bi aciklama bile yapma.Lutfwn siz de metanetli olun.Birakin o defolsun evden.Cocugunuza simsiki sarilin.Ve lutfen cekismeli bosanin.O adam bu kadar cirkinlesiyorsa siz de cirkinlesin.Allah yanina birakmaz onun ama siz de yanina birakmayin.

İllaki başka biri olacak diye bişey yok. tanıdığım bir arkadaşımın eşide durduk yere boşanmak istiyorum demiş, ne kadar ikna etmek istediyse de ikna olmamış. 2 tane küçük oğlan çocuğu varken ağlaya ağlaya boşanmışlar. adam hem ağlamış hem boşanmış. ve adam 3 sene sonra başka bir kadınla evlendi. bu arada arkadaşım hep aşk acısı çekmiş.
boşandıktan 12 sene sonra da ondan boşanıyım senle tekrar evlenelim dedi gerizekalı, oğlanlar üniye başladı. kendi büyüttü zorluklarını çekti. arkadaşım o adama benim için artık bir şey ifade etmiyorsun bi hiçsin dedi. adamın zoruna gitti çocuklarla da bağlantıyı kopardı.

başka biri yok bence psikolojisi bozulmuş aile danışmanına psikolğa gidin bence

Ben öyle bir adama çocuğumu asla göstermezdim. Vazgeçerken düşünseymiş. Bu kadar kolay silinebiliyorsa zaten o çocuk bir tek benimdir kendisini istemeyen babaya ihtiyacı da yok. O adama yapılacak en güzel şey tek laf etmeden herşeyini alarak boşamak. Hakim aniden ve tek taraflı hakaretle boşamaya çalışan adama yapacağını bilir. Bir de sorun çıkarırsan çirkinleşirim demiş kendin zaten çirkinsin şeref engelli ya. Meslek korkusu olmasa çoktan çok çirkef bir şekilde boşardı seni. Gözyaşlarına aldanma. Sana akıl vermeye çalışırken cevabını ver. Bana akıl veriyorsun ama sendeki sana yetmeyecek bu gidişle de. Karışamazsın sanane falan de. Sen güçlü durursan çok ezilir. Egosu zedelenir.

Kızlar kayinvalidemdeyim. Oğlum uyuyordu geldigimde. Kv le konuştuk ağladı sizlandi napsin kadın ağladık beraber. Kp aradı şimdi oğlanı da al gel beraber konuşalım diye gelirler bı saate. Yazık kv yemek hazırlıyor mutfakta bi taraftan hangi birinize yanayım yavrularim diye.. bekliyorum dua edin

Kızlar kayinvalidemdeyim. Oğlum uyuyordu geldigimde. Kv le konuştuk ağladı sizlandi napsin kadın ağladık beraber. Kp aradı şimdi oğlanı da al gel beraber konuşalım diye gelirler bı saate. Yazık kv yemek hazırlıyor mutfakta bi taraftan hangi birinize yanayım yavrularim diye.. bekliyorum dua edin
İnşallah eşinizin hayatında biri yoktur.safece meslek stresi dır inşallah. Benim eşimde sizinle meslektaş.biliyorum o mesleginstresi çok olur.

bahanesi neymiş bakalım

kv nize ne aciklama yapmis demiyor mu bisey

Eski eşimde bana benzer bır konusma yapmıstı ama ben 1 saat sonra aslında baska bırı oldugunu dırek yakalayarak ogrenmıstım .
Sımdılerde ıs arkadasımın oglu aynı sekılde eften puften seylerı bahane ederek ayrılmaya calıstı , aıleye yeterlı sebeblerde sunamadı ıstemıyorum sevmıyorum , kızda epey olumlu olması ıcın ugrastı. ama ıs arkadasım asla musade etmedıler neredeyse hayatında bırı olduguna emınız zorlayarak tekrar devam kararı aldırdılar arkasında durmadılar, mutsuzsan ayrıl demedıler cunku anlatılan olan bıten seylerden bende hayatıdna bırı oldugunu dusunuyorum ve kız amerıkalı, kız dondugu anda torunuda bır daha hıc gormeyecekler ıs arkadasım bır kadın ıcın torunuma bunu yaptırmam ayrılacaksada dıger ılıskısı bıtecek ortada kalacak oglum gerekrıse ama torunumu ve gelınımı harcatmam dedı ve asla arkasında durmadılar.

sızınkıler neden boyle yapmıyor, bunu dusunemıyor olamazlar herhalde

Eski eşimde bana benzer bır konusma yapmıstı ama ben 1 saat sonra aslında baska bırı oldugunu dırek yakalayarak ogrenmıstım .
Sımdılerde ıs arkadasımın oglu aynı sekılde eften puften seylerı bahane ederek ayrılmaya calıstı , aıleye yeterlı sebeblerde sunamadı ıstemıyorum sevmıyorum , kızda epey olumlu olması ıcın ugrastı. ama ıs arkadasım asla musade etmedıler neredeyse hayatında bırı olduguna emınız zorlayarak tekrar devam kararı aldırdılar arkasında durmadılar, mutsuzsan ayrıl demedıler cunku anlatılan olan bıten seylerden bende hayatıdna bırı oldugunu dusunuyorum ve kız amerıkalı, kız dondugu anda torunuda bır daha hıc gormeyecekler ıs arkadasım bır kadın ıcın torunuma bunu yaptırmam ayrılacaksada dıger ılıskısı bıtecek ortada kalacak oglum gerekrıse ama torunumu ve gelınımı harcatmam dedı ve asla arkasında durmadılar.

sızınkıler neden boyle yapmıyor, bunu dusunemıyor olamazlar herhalde
bence de.
oğulları elle tutulur bir sebep sunamıyorsa, kv kp "asıl biz seni sileriz" demeli.

Back
X