Eşimle konuşmamız

Oğlum u yatircam birazdan biseyler yedirip bişey olursa yazarım .. olmucak da ayrılık sonumuz artık belliydi gözlerinden kalbimden bişey akıyor sanki göğsüme ılık ılık hayırlı akşamlar
Sabırlı ol ve üstüne gitme,ısrarda etme lütfen,kendi haline bırak,eğer sadece psikolojik problemleri varsa bi süre sonra pişman olup dönecektir zaten,lütfen sadece beklemede kal,şuanda ağlamak ısrar etmek onu dahada hırçınlaştırır ve inatlaştırır sadece...

Çok net bana bu şekilde bitti diyen adama çocuğumun tırnağını bile göstermem. Annelik bu değil desinler tövbe büyük sözüme asla göstermem o çocuğu hakketmeyen ıssız adama bürünmüş polis memuru kocaya. Bu şekilde terk edilmek insanca değil. Merhametsiz

Eşinizin bu kadar kararlı olmasının sebebi sizin bu yalvarırmış gibi tavırlarınız. Hep döneceği bir evi var, ne zaman gelse kabul edeceksiniz onu hep isteyeceğinizi biliyor. Hazır açık bir kapısı var, kendine güveni tam. Zor biliyorum ama güçlü durmaya çalışın, sizi istemese neyse çocuğunu da istemiyor o adam. Kabullenmeye çalışın ve soğuk olun, eve istediği zaman gelemesin, çocuğu da göstermezdim ben olsam.

Sende kendimi gördüm resmen. Bundan bir buçuk yıl önce yaşadım benzer şeyleri. Tek farkımız eşim ayrılmak istemedi Sadece bir süre ayrı eve çıkıp kafa dinlemek istedi. İzin vermedim buna çünkü giderse gelmez dedim. Bilmiyorum doğru mu yaptım. Dediğiniz gibi tişörtlerini koklayarak uyuduğum oldu berbat bir dönemdi. Bi arkadaşım güçlü birisin sen dediğinde hayır güçlü değilim demiştim.
Ve kızım daha 15 aylıktı.. bir anda 5 kilo verdim. Derdimi kimseye anlatamadım düzgüncene. Ailelere konuyu açmadık ikimizde. Berbat geçen aylar sonra eşim normale dönmeye başladı. Şuan çok iyiyiz. Ama ben o günleri kafamdan atamıyorum. Nasıl yaptı nasıl yaşattı onları bize die. Çok seviyorum onu ama kafamdan atamadığım düşünceler beni yiyip bitiriyor. Bu durumda huzurumuzu kaçırıyor.
Umarım herşey yolunda girer ama eşin çok kararlı gibi. :KK43:
sen kendini yerken eşin ne yaptı aylarca ayrı evde?
ben olsam güvenemezdim.

Bitti dedi. Boşuna ağlama konuşma bitti geri dönüşü yok ...

Pijama aldı deodarant parfüm dış fırçasını şarj aletini bı poşete koyup gitti... Gözünden çıkarmış konuşmaya çalıştım sus dedi konusturtmadi halbuki ben ne düşünmüştüm aptal pencerede karsiladigim kocamı yabancı bir adam gibi yine kucağımda oğlumla pencereden uğurladık.. bide kaldırdı kafasini bize baktı.. arabayı bıraktım babam alcak dedi. En kısa sürede hayatımı düzene sokucam dedi giderken annem kız kardeşime de söylemiş onunla konuştuk az önce aradı .. kahrolmus sesinden belli herkesi üzdüm
kocan hiçbir şey olmamış gibi günlük hayatına devam ediyor.
iyi bir ders ver diyorum ama.

Şok içerisindeyim!!
Bahsettiginiz hayat ile suan içinde bulunduğunuz durumu bağdaştıramıyorum..
Bu kadar kısa konuşmalar,bitti diyip gitmeler,ailesinin bu denli birsey dememesi ,adamın bu denli rahat tutumu bi yerde eksik parçalar var ve oturmuyor size kal gelmiş olabilir şok yaşıyor olabilirsiniz anlıyorum ama herkesin bu denli kolay kabullenip sizi yanlız bırakması akıl dahilinde değil!!
en azından kv yalnız bırakmamalıydı gelinle torununu.

Girmeyim diyorum yine dayanamayıp bakıyorum buraya.. ailesi sabret kızım biraz bekle bize de kapattı kapıları dedi onlarda perişan biliyorum 2 arkadasima anlattım onlarda sürekli olmaz deyip anlamaya çalışıyorlar beklicem

Bana mugehatun'u hatırlattınız. O da böyle çok acı şeyler yaşıyordu. Aylarca ne üzülmüştük.. Neyse..

Allah yardımcınız olsun.

Ailenizden biri yaniniza gelse kalsa bir sure olmaz mi? Evde yalniz surekli dusunur daha kotu olursunuz.
Kopek gibi pisman olacak ileride.

Girmeyim diyorum yine dayanamayıp bakıyorum buraya.. ailesi sabret kızım biraz bekle bize de kapattı kapıları dedi onlarda perişan biliyorum 2 arkadasima anlattım onlarda sürekli olmaz deyip anlamaya çalışıyorlar beklicem
Neyi bekleyeceksin EGO'sunu tavan yaptırıp dönmesini mi blöfünü gör ve o şekilde karşılık ver canım

Bak canim ne olursa olsun artik mantikli olma zamani...
Ailesinin bu kadar aciz olmasi boyun kirmasida normal degil.sen onlarin canim kizim yavrumlara falan aldirma.Ogullari en az hasarla atlatsin isterler buyuk oncelik.seni severler iyi insanlardir vs o baska bir sey..hakkini hukukunu al.

simdi cok kotu birsey yasadin elin kolun bile kalkmiyordur biliyorum.Ama yeni hayT kurmak hic kolay degil bir de yavrun var.Tum haklarinu sonuna kadar al.sonra aklin basina gelince cok pisman olursun.

Dua ediyorum gecer diliyorum o ayri ama bunlar hep yasadigimiz seyler.Bunlarida anlatmak boynumun borcu.
Bak hersey danisikli dogus bile olabilir.Yarin birgun oyle seylee duyar gorursun ki aklin sasar..

Insanin dogasinda var elinin altindaki yalvaran yakaran hep ikinci plandadir..Gercekten esini sasirtmak istiyorsan kafani topla ne yapalim de planini yap dik dur.oyle boyle yaparsin boyle dersinlerine de eyvallah etme.o zaman bir afallar iste..
Hep sonrasini dusunup hareket et bunlarin hep yarini var.Simdi zaten mahvetti seni gelecegini kurtar canim.
Gececek bak...zaman alacak ama gecmeyecek birsey yok.

Bak ben kucucuk cocugumla dovulup kapi onune kondum.Ailesi akrabaydi ustelik.En son aglayarak ozur dileyen kadin aslan kesilmisti karsimda..bana demedigini birakmadi.beni suclu cikaracaklardi nerdeyse..cok zordu..

Bak evladimin basindayim kurulu evim var.cok sukur o kadar rahatim ki..
Herseyyy gecer...

Nasil konusturmadi.delirdin mi ayrilmak isteyebilirsin tamam da 1 gunde bu konulara ani giris yaptik biz oncemiz gayet iyidi yada sen iyi oyuncuydun bilemem ama derdin ne olay ne konu ne bunu bana izah etmek zorundasin desene.

Evet cok erken evlilik bende cok erken evlendim ayni esinin yaslarindayken esimde bekar hayatina ozendi bekar arkadaslarina ozendi kizim 1 yasindaydi o benden gizli bekarlik yasayacagini dusundu ben gulegule dedim.senin esin de ayni sendromda olabilr ve durustce once bitirip sonra yasamakta istemis olabilir vs vs sonucta sana izah etmek zorundaaa

Bu adam ailesinin evine mi gitti şimdi.?

Bakın bir kız, bir de erkek çocuk annesiyim. Büyük konuşmayayım ama benim oğlum durduk yere böyle ailesini terk edip gidecek, masum torunumu gelinimi böyle boynu bükük bırakacak yemin ederim açmam evimi, almam evime oğlumu. Gitsin ne hali varsa görsün. Böyle vefasız evlat olmaz olsun. Burnu sürtsün derim, anasına babasına güvenmesin. Gelinime de tembih ederim sen de sakın kabul etme diye. Bak o zaman kuyruğunu kıstırıp nasıl dönüyor yuvasına.

Ş.....siz.

Sevdiğim bi söz var. "Ayrılıklarda şefkatli konuşan taraf aşık olmayan taraftır. Size öyle bakmasına falan aldanmayın. Erkegin bitince icinde umrunda olmuyor. Vicdanini rahatlatiyordur. Bitmiş...

Allah size kolaylık versin. Umarım hemen iyi olursunuz.

Ve herkesin dedigi gibi aglayan yalvaran icin nasilsa orada duruyor istedigim an donebilecegim bir kapi diye bakiyorlar.
Dik durup taviz vermezsen sasiracaktir.biliyorum zor eski esime olmasada 1 sevgilime bende cok yalvarmistim ne olur beni birakma diye aylarca yillarca her pisligi yapar gelirdi bilirdi ben bekliyorum.bir gun yeter lan s....git dedim.
Blof sandi .ciddi oldugunu anladigi an sasirdi ben senin gidebilecegine inanmazdim diye.sanki hep var olacaksin gibiydi vs vs vs.
Yani evet zor bir durumdasin karsinda sana 2 kelime aciklama yapmadan bitti bitti diyen bi adam var.
Ruh hastasimisin anladik bitti de olay ne bi anlat diye cirlardim ben.
Ve onun ailesine sakin guvenme.en nihayetinde en onemlisi ogullari onlar icin

Hatırlayamadım nickini ama biri vardı bir kaç senelik evlilerde diş hekimiydi sanırım eşi böyle terketmişti hatta çok sakin yazıyordu eşide istediği zaman eve girip çıkıyordu ailesinde bekle sabret değişecek vs diyorlardı o kadına da fake falan dediler hesabını kapattırmıştı. Kocası onu sen çok mükemmelsin iyisin vs die terketmişti hatta yurtdışıma tatile çıkacaklardı.ama onun çocuğu yoktu

Bence artık sessizliğe gömülün. Daha fazla ne yaparsanz yapın egosunu oksayacaksiniz ve dönmeyecek.

Bence artık oğlunuzun güçlü annesi moduna gecmelisiniz. Hem annelik hem kadınlık gururunuzu muhafaza etmelisiniz.

Bol bol fetih okuyun, bebeginizle parka çıkın nefes alın. Ailenizden destek alın. Bunaldıkca da yazın dertlesiriz :)

Off yaaa sabahtan beri bi an bile cıkaramadım aklımdan su konuyu inan calısamadım bile tüm gün canım benim ya ne denir ki hic bi konunun fake olmasını bu kadar istememistim..Ama aklım almıyo ya neden neden nasıl bu kadar kolay olabiliyor erkeklerin bakıs acısı bu mu gercekten ya kkya takılmaya basladıgımdan beri paranoyak oldum ben

Peki siz şuan hiç öfke hissetmiyor musunuz. Olayı çok çabuk kabullendiniz dramını yaşamaya başladınız, yani hiç sorgulamayacak mısınız? Ben olsam deli gibi kurcalardım herşeyi. Telefon dökümü, whatsapp, mail vs araştırıyor musunuz? Sanki daha önceden böyle birşeyi zaten bekliyormuşsun da o gün gelip çatmış gibi bi durgunluk var. Ama mutluyduk hiç beklemiyordum da diyorsun. Metanetinize hayran kaldım ben olsam niye diye deli gibi soegulardım herhalde. Alttan girer üstten çıkar öğrenirdim. Şu durumda hissedeceğim tek şey merak olurdu..

Samimi bir arkadaşın yok mu gelip yaninda kalsin.
Oyalanirsin ole kv kp e mesaj atmaz aramazsin daha kolay olur
Ayni sehirde olsak al kiz bebegi gel bende kal bak gorsun sende gidebiliyormussun diyecegim.
O derece sinirliyim esine aciklama yaoma tenezzulunde bile bulunmamasina

Back
X