- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
Siz zaten onurlusunuz konu sahibi..Ya kızlar herkes onurlu ol dik dur güçlü ol demiş . Size ah bi anlatabilsem geçen haftalarda çok yoruldugumda bana güçlü ol sen benim karimsin çünkü .. sabır daha sakin caliscagimiz zamanlarda gelcek diyen insan işten gelirken sizi çok özledim diyen insan ben nasıl yalvarmayi.m bu adama Allah aşkına. Anlayamıyorum ki . Tamam bugün geldiğinde hiç bişey söylemem aglayamiyorum da yemin ederim 2 gündür tek bişey yemedim su içiyorum sürekli süt için o da. En son yemeğimi eşimle AVM de yemistik . Yarın göreve gidecek bugün evde giderse gider avukata ondan sonra netlesir herşey hala bekliyorum salak gibi acaba diyorum..
Onuru olmayan malesef karsinizdaki bir evetle sizi hayatiniza dahil edip merkezi yapıp sonra açıklama dahi yapmadan bitti diyebilen o malesef..
Sizde bir annenin evladisiniz,siz de bir annesiniz..
Hayatta sadece birinin eşi şimdi de biten bir ilişkinin ardında kalan can kırığı gibi görmeyin kendinizi..
Kendiniz için de sizin için değerli olan herkes içinde ayakta kalmak,yemek içmek normalleşmek zorundasınız..
Herşey için bir şükür sebebi vardır şu hayatta sizde sahip olduklanizla güç bulun inşallah