Eşimle konuşmamız

mektup mu?
ikinci kadın olmayı kabul etmezsin değil mi?
Tekrar diyorum ben eşimin beni aldattigina inanmıyorum yakistiramam. Evet erken evlendiği için pişman hayatını yaşayamadığı için ama ben onu zorlamadim. Beraber karar aldık. Etrafındaki bekar yaşam onu cezbetti. Özgür olmak istedi. Eyvallah .. ama yanlış yaptı belki bu saatten sonra başka gönüllere girer çıkar ama benimle evliykeb bunu yaptığını sanmıyorum . Başkasından hoşlanmis olabilir bu yüzden de soğudu benden olabilir . Bu da aldatmak ama işte off kafam çok allak bullak su belirsizlik bitse

Evet evladıma adadim kendimi normal bir anne gibi olması gerektiği gibi. Bana her zaman sen ne sabirlisin Allah güç kuvvet versin deyip duruyordu. Kendimi asla salmadim resmimi göndersem tanıyan olur brlki gerçi bu saatten sonra hiç bir önemi de yok ama . Es vazifemi yerine getirdim pantolonu bu utuledigim zaman teşekkür eden bi adamdı. Evet sıkıldı Erke n evlilik yaptı da bu kadar çabuk bı anda terketmeseydi bari
Olması gereken o değil işte. Sizin de bir hayatınız var. Adadınız da nooldu mutsuz bir anne babası oldu. Arada anneanneye vs bırakıp başbaşa bir şeyler yapsaydınız sadece anne değil birey olsaydınız o çocuktan birşey eksilmezdi aksine mutlu ailesi olurdu. Ha tabi ki bu eşinizi aklamaz ama bu olayın psikolojik bir yanı var anlamaya çalışın.

Evet evladıma adadim kendimi normal bir anne gibi olması gerektiği gibi. Bana her zaman sen ne sabirlisin Allah güç kuvvet versin deyip duruyordu. Kendimi asla salmadim resmimi göndersem tanıyan olur brlki gerçi bu saatten sonra hiç bir önemi de yok ama . Es vazifemi yerine getirdim pantolonu bu utuledigim zaman teşekkür eden bi adamdı. Evet sıkıldı Erke n evlilik yaptı da bu kadar çabuk bı anda terketmeseydi bari[/QUOTE sogukkanlılıgına hayran kaldım ben ya hrp boyle olaylara temkınlı mi yaklasırsın yoksa şokta oldugun için mi :/

yaaaa ben bide çekinerek yazıyorum şu an bunu ama çevirgel duasını da okusan. faydasını gören çok oldu.. kalbin temiz denin.. yani ne bileyim aklıma geldi işte, kitabı yoksa netten indir oku istersen. Hiç byle önerilerde bulunan bi insan değilim ama ne bileyim aklıma her geleni yazıyorum işte

valla ben olsam bak kardeş ne oldu bitti ya adam gibi anlatırsın yada her pisliği yaparım sana. çocuk filanda göstermem derim... bülbül gibi şakısın sonra... ömür boyu neden diye merak edilir mi..taş olsa çatlar...

Sabrına ve sogukkanlılıgına hayran oldum. Olaylara karsı temkınlı mı yaklasırsınız hep. yoksa suan şokta oldugun ıcın mı boyle

Ayy sinirimi bozdu bu adam benim.

Polissiniz sonuçta bu adamın peşine birilerini takın, takip ettirin, aldatıyor muhtemelen. Bunu kanıtlayınca da donuna kadar alın. Adam farkında malın mülkün gideceğinin çekişmeli boşanırsan göz dağı vermiş. Bu ne yaa, sinme bacım, al çatır çatır malını. Sen bir çocukla elin bağrında gezerken bu adam rahat rahat boşanacak, yaptığı kar kalacak öyle mi? Bu en mütevazilik, ayy yok çekişmeli boşanamam, hemen boşarım falan. Yok öyle yaa, önce şu aldatma olayını netleştir, sonra da iyi bir avukat bul her şeyi üstüne al, sat git babanın evine.

Sabrına ve sogukkanlılıgına hayran oldum. Olaylara karsı temkınlı mı yaklasırsınız hep. yoksa suan şokta oldugun ıcın mı boyle
Evet her zaman sakin olurum büyük olaylar karşında da . Bu apayrı bisey soktayim. Ama ne yapayım ki. Beni istemeyen biri var .. oğlumu salliyorum ayağımda. Uyusun kayınpederimi ariycam

yaaaa ben bide çekinerek yazıyorum şu an bunu ama çevirgel duasını da okusan. faydasını gören çok oldu.. kalbin temiz denin.. yani ne bileyim aklıma geldi işte, kitabı yoksa netten indir oku istersen. Hiç byle önerilerde bulunan bi insan değilim ama ne bileyim aklıma her geleni yazıyorum işte
Hiç duymadım o duayı ama şuan regl yım okuyabilir miyim bilmiyorum

Bende böyleyimdir o yüzden konu sahibini çok iyi anlıyorum, çok kendime benzettim onu, oyüzden de konu açıldığından beri çok üzüldüm
. Benim eşim böyle bişey yapsa bende olay çıkarmam, tabi üzülürüm ama kavga etmek ortalığı ayağa kaldırmak vs yapacağım işler değil

Evet her zaman sakin olurum büyük olaylar karşında da . Bu apayrı bisey soktayim. Ama ne yapayım ki. Beni istemeyen biri var .. oğlumu salliyorum ayağımda. Uyusun kayınpederimi ariycam
Sen çok iyi niyetlisin, bak arkadaşlar da yazmış eşine de ailesine de çok güvenme, bende hemen inanırım karşımdakine, oyüzden söylüyorum burda yorum yazan seninle benzer şeyler yaşamış insanları dikkate al mutlaka

Hiç bir şey diyemiyorum. Neden beni bu şekilde yaralayıp, üzmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Evet doğr hepsini yaşadım ama şu an çok mutluyum şükür sorunların %90 ını çözdük, belki de eskileri hatırlatarak tekrar yaralarımı deştiniz, bir kadın bir kadına neden yapar bunu bilmiyorum.
elbette atlatmanıza sevinirim.
son 1 aydır kuzu deseydin, yanlış anlama olmazdı.
çok eski değil konuların tarihleri.

ayrıca istersen mutsuz ol, istersen 10 kez aldatsın affet, o bizi bağlamaz.
yanlış yönlendirme olmasın en azından.

Gelecegi saati biliyor musun git en guzel kiyafetini giyin parfumunu sık oglusunu giydir atin kendinizi disariya alisveris yap yiyecek icecek giysi vs. Al.
Bu gelsin sizi bulamasin arayinca da geliyoruz yoldayiz yetisicez de sanki önemli işlerin varmiş gibi yap çık karşısına mutlu pozlarla... ayaktayim güclüyüm imaji ver. Canı sıkılmazsa ben de hasat değilim. Konunun hepsini okuyamadim ama bunu yap.

Tekrar diyorum ben eşimin beni aldattigina inanmıyorum yakistiramam. Evet erken evlendiği için pişman hayatını yaşayamadığı için ama ben onu zorlamadim. Beraber karar aldık. Etrafındaki bekar yaşam onu cezbetti. Özgür olmak istedi. Eyvallah .. ama yanlış yaptı belki bu saatten sonra başka gönüllere girer çıkar ama benimle evliykeb bunu yaptığını sanmıyorum . Başkasından hoşlanmis olabilir bu yüzden de soğudu benden olabilir . Bu da aldatmak ama işte off kafam çok allak bullak su belirsizlik bitse
kesinlikle ancak bu belirsizlik sadece sende var.
eşin gayet net.
önce bunu anlamalısın.
belirsizlikleri giderecek olan sensin.
net adımlar senden gelsin, bundan sonra ondan hiçbir şey beklememeni tavsiye ederim.

görünen o ki tek yıpranan sensin.

Konu sahibi böyle bir gidiş olmaz, insanın zamanla sevgisi azalır boşanmak ister doğaldır ama hiçbir açıklama yapmadan sus konuşma hayatımı düzene koyucam diyip bir poşete eşya doldurup gidilmez,ne münasebet, nasıl bir düzen kuracakmış çocuk var arada,ona dair konuşmanız gerek bi kere

Bu adamın hayatında biri var sen anlamadan delilin olmadan dolayısıyla tazminat vs isteyemeden oldu bittiye getirmek istiyo,ailesiyle de çok muhatap olmak derim, başta senin yanında olurlar sonra evlat ağır basar emin ol buna, açık verme onlara

kesinlikle ancak bu belirsizlik sadece sende var.
eşin gayet net.
önce bunu anlamalısın.
belirsizlikleri giderecek olan sensin.
net adımlar senden gelsin, bundan sonra ondan hiçbir şey beklememeni tavsiye ederim.

görünen o ki tek yıpranan sensin.
Doğru söylüyorsunuz o çok net . Kayınpeder imi aradım. Çok net kızım . Beni bile karsisina aldı. Bisey hissetmiyorum artık ona karşı diyomus. Bekle diyor ben biseyler yapmaya çalışıyorum falan dedi. Bide benimle ayrı konuscakmis ne konuscagini bilmiyorum.

Doğru söylüyorsunuz o çok net . Kayınpeder imi aradım. Çok net kızım . Beni bile karsisina aldı. Bisey hissetmiyorum artık ona karşı diyomus. Bekle diyor ben biseyler yapmaya çalışıyorum falan dedi. Bide benimle ayrı konuscakmis ne konuscagini bilmiyorum.
sen de ailenle görüş, her şeye hazırlıklı ol.
sonuçta onun ailesi, eninde sonunda ondan yana olacaklar.
bir de ortada torun var, onunla ilgili seni ikna etmeye çalışabilirler.
sen de boş durma, cevaplarını hazırla.

sen değil onlar senden gelecek hamleleri beklesinler. az kurnazlık zarar getirmez.

Yanı ne yapayım derken soyle ben agla kendını uz demıyorum ama bu ısten en zararla kurtulmaya calısmanı ıstıyorum cunku senın ıyı olman gerek cunku bı evladın var en guzel sekılde yasasın evladın. Icınde bı kırıntı sevgı kalmasın ona karsı madem ayrılık olucak. Kalmasın kı onune bakabılesın

Back
X