Eşimle konuşmamız

Kızlar ben bunaldım ister inanın ister inanmayın. Kimse de bişey yazmasın artık lütfen bişey olursa ben yazarım. Eşim aradı parktayken oğlumuza sordu kapattı.
Kimseye ispatlamak zorunda değilsin her yoruma cvp yazma gerekli gordugune yaz E Eylulm

Hadi bana soruyu soran arkadaşın fake olmadığını kanitla ?
Sapik olmadığını nerden biliyorsunuz, belki bilgilerine ulaşacak tanıdığım var ayağına?
Konu sahibi fake olmadığını ispatlayıp bilgilerini varsın ama karşısındakilerin gerçek /fake/ sapik olup olmadığının önemi yok!
Pes...
:KK66: Tamamen katılıyorum. Ben nasıl sapık olabilirsem,hatta terörist olabilirsem bu bayan ve eşi polis ya. Bu konuyu açan bayan da belki sapık,belki insanların duygularıyla oynamak isteyen hikayeci,şakacı! biri. Ben kendimden eminim ama bu kadından emin değilim. Bu yaşananlarda hayatın akışına uymayan bişeyler var. Verdiği tepkiden değil şokta olabilir kabul,her insan ortalığı yıkıp dökmez sonradan ayırdına varır olayların,belki künt bi kişiliği var. Ama ben bu konuya inanmıyorum. Eğer gerçekse değildir inşallah Allah yardımcın olsun kardeşim. Eğer yalansa inşallah yalandır insanların duygularıyla oynamaktan ne zevk alıyosunuz. Nasıl bir eğlence mantığınız var. Sizlere kolay gelsin. Dediğiniz gibi okumak ya da yorum yapmak istemiyorum artık.
Kardeşim gerçeksen yine yardım teklifimi yineliyorum. Ailenden yardım göremezsen yaz bana özelden. İstediğin yere geleyim sana yardımcı olayım.

Kızlar ben bunaldım ister inanın ister inanmayın. Kimse de bişey yazmasın artık lütfen bişey olursa ben yazarım. Eşim aradı parktayken oğlumuza sordu kapattı.
keşke açmasaydın telefonu.

Siz konular arasında iyice kafa bulanıklığı yaşıyorsunuz sanırım. Ben soruyu soran arkadaşa fakedir diye bir yorum yapmadım.Konuyu açan arkadaş için fakedir yorumu yapanlar için dedim belki soruyu soran arkadaşla irtibata geçerse birşeyler yerine oturur mayetinde. Anlamadan kılıç kalkan kuşanmanın gereği var mı.
Sen sanırım okuduğunu anlamadın? Bende aynısını şu şekilde diyorum konu sahibi kendine fake diyen birine niye kendini kanıtlamak zorunda? Belki karşısında ki sapik.
Siz yazdiginiza bakın , yazdığınız'konu sahibi bu ince sorulara cevap versin gerçek olduğu ortaya çıkar' dediniz resmen yorumunuzda. Benim amacım tartışma değil size sadece biri fake olmadığını bilgiler vererek ispatlamak zorunda da değil diyorum çünkü karşısındaki de belki sahte yalancı.

Eşin , bir gün kravat, bir gün ayakkabı, bir gün losyon vs.. gelip gidecek sürekli. Oglunu sormak ıcın arayacak soracak, bi sure sonra sen nasılsınlar, ozledımler... O adam sana dönecek canım. Bu benım ıcımden geçen hissiyat. Sonrasında neyaparsın sana kalmış.

Ya neden hala konum kapanmiyor Allah kahretsin bide k ndimi aklamaya çalışıyorum Mune Mune ye mesaj attım kapatır mısınız lütfen
kapanır merak etme.
ama mutlaka tavsiyeleri oku ve dikkate al.
eminim işine yarayan olacaktır

:KK66: Tamamen katılıyorum. Ben nasıl sapık olabilirsem,hatta terörist olabilirsem bu bayan ve eşi polis ya. Bu konuyu açan bayan da belki sapık,belki insanların duygularıyla oynamak isteyen hikayeci,şakacı! biri. Ben kendimden eminim ama bu kadından emin değilim. Bu yaşananlarda hayatın akışına uymayan bişeyler var. Verdiği tepkiden değil şokta olabilir kabul,her insan ortalığı yıkıp dökmez sonradan ayırdına varır olayların,belki künt bi kişiliği var. Ama ben bu konuya inanmıyorum. Eğer gerçekse değildir inşallah Allah yardımcın olsun kardeşim. Eğer yalansa inşallah yalandır insanların duygularıyla oynamaktan ne zevk alıyosunuz. Nasıl bir eğlence mantığınız var. Sizlere kolay gelsin. Dediğiniz gibi okumak ya da yorum yapmak istemiyorum artık.
Kardeşim gerçeksen yine yardım teklifimi yineliyorum. Ailenden yardım göremezsen yaz bana özelden. İstediğin yere geleyim sana yardımcı olayım.
Kesinlikle, ben zaten konu sahibi fake/ sapik yada her neyse değil demiyorum. Herşey bilinmez. Ama ben sana inanmıyorum diye bana bilgilerini ver kanıtla diyemem, buna hakkım yok. Durmuş digerleride buna cevap ver diyor sasiyorum.

Mune Mune abla bu fake fake diye bağıranlar bir iki kere banlansalar, konuları böyle sayfalarca sabote edemezler.

İnanmayan yazmasın yahu zorla mı yazdırılıyor? Aşağıda şikayet butonu var lütfen elinizi korkak alıştırmayınız.
Aynen yeni kural getirilsin bence ota b.ka fake diyenler banlansın, sıktı artık, şikayet et butonunu kullanmak bu kadar zor olmamalı.

Mune Mune abla bu fake fake diye bağıranlar bir iki kere banlansalar, konuları böyle sayfalarca sabote edemezler.

İnanmayan yazmasın yahu zorla mı yazdırılıyor? Aşağıda şikayet butonu var lütfen elinizi korkak alıştırmayınız.
+1
Bir konu daha basariyla sabote edildi. Karalayin ustunu.

Aynen yeni kural getirilsin bence ota b.ka fake diyenler banlansın, sıktı artık, şikayet et butonunu kullanmak bu kadar zor olmamalı.
Cezalar yeterli olmadığı için oluyor bunlar. Bazen bi bakıyorum sayfalarca fakr denmiş konuya.

Öyle bir şey hissedersem yazmıyorum zaten. Hem prim verip hem kızmak saçma oluyor.

öyle bi kural var zaten. kib leyin durduk yere fake diye yaftalayalanları lütfen.

Cezalar yeterli olmadığı için oluyor bunlar. Bazen bi bakıyorum sayfalarca fakr denmiş konuya.

Öyle bir şey hissedersem yazmıyorum zaten. Hem prim verip hem kızmak saçma oluyor.

Kural var mı bilmiyorum ama olması iyi , 2 gün içinde şahit olduğum 2. konu bu. Sanki zorla yorum yaptırılıyor.

Günlerdir birçok insan kendi derdini unutup sizin için endişelendi ve genç, yaşlı, hamile bir sürü insan dua etti.
Şimdi birkaç kişi yüzünden sonu dahi belli olmadan konuyu kapattırmanız sanki biraz haksızlık değil mi.
Ben konunuzu okuduğumdan beri gece doğru düzgün uyuyamayıp, uykusuz geliyorum iş e.

Yinede siz bilirsiniz.

Back
X