Eşimle konuşmamız

Umarım bu sayfadan sonra fake yorumları okumayız sizin fake konu diyip dedektifcilik oynamanızdan konu sahibinin mesajlarını zor buluyoruz fake düşünen yazmasın size daha gerçekçi gelen konuşmalara lütfen ...

Bitti dedi. Boşuna ağlama konuşma bitti geri dönüşü yok ...

Pijama aldı deodarant parfüm dış fırçasını şarj aletini bı poşete koyup gitti... Gözünden çıkarmış konuşmaya çalıştım sus dedi konusturtmadi halbuki ben ne düşünmüştüm aptal pencerede karsiladigim kocamı yabancı bir adam gibi yine kucağımda oğlumla pencereden uğurladık.. bide kaldırdı kafasini bize baktı.. arabayı bıraktım babam alcak dedi. En kısa sürede hayatımı düzene sokucam dedi giderken annem kız kardeşime de söylemiş onunla konuştuk az önce aradı .. kahrolmus sesinden belli herkesi üzdüm
ya üzerinize bi iftiramı atıldı .nahoş bişeyler duydu hakkınızda acaba. dillendirip rezil olamamk için mii kestirip atıyor?yani aklınca. öyle olduğunuzu söylemiyorum yanlış anlamayın

konuyu takip etmek istiyorum lütfen konu dışına çıkacak uzun paragraflar yazmayalım arkadaşlar.

Konu çerçevesinde yazalım,

hayatın ne kadar pamuk ipliği olduğu adına dersler çıkarmamız, sevdiklerimize sahip çıkmamız gerekiyordur belki de.
E Eylulm konunun kapanmasına izin verme lütfen. Rabbim yardımcın olsun.

Başından beri burdaki tarzın ve duruşun için ayrıca tebrik ederim seni. Eşin; büyük hata yapıyor :KK43:

sen eşine inat dik ve mutlu dur bırak o pişman olucak yıpratma kendini oyle bır adama değmez bence

sen eşine inat dik ve mutlu dur bırak o pişman olucak yıpratma kendini oyle bır adama değmez bence
katılıyorum. eşin şu üzüntülerine değcek bi insan değil kesinlikle.

faturalar ne olacak demişsisn biyerde.bırak ödesin çok afadersin eşşek gibi.

İlk okuduğum andan itibaren derinden etkilendim. İster istemez kendimi yerine koydum. Bir hikaye okumuştum ; birbirine aşık evli bir çift vardı ve adam birgün kadını terk ediyor. Kadın sebepsiz terk edilişiyle kalakakıyor sadece bi not bırakmış adam. Seni sevmiyorum beni arama asla geri dönmeyeceğim diye. Hikaye uzundu ama sıkmamak adına kısa yazdım. Meğer adamın çok az ömrü kalmış. Ve eşi üzülmesin diye bu yolu seçmiş. Nedense aklıma bu hikaye geliyor sizi takip ederken. Çok ama çok üzülüyorum ve hep aklımdasınız. Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah kötü bir kabustur ve uyanırsınız..

Dualarım sizinle. .

İlk okuduğum andan itibaren derinden etkilendim. İster istemez kendimi yerine koydum. Bir hikaye okumuştum ; birbirine aşık evli bir çift vardı ve adam birgün kadını terk ediyor. Kadın sebepsiz terk edilişiyle kalakakıyor sadece bi not bırakmış adam. Seni sevmiyorum beni arama adla geri dönmeyeceğim diye. Hikaye uzundu ama sıkmamak adına kısa yazdım. Meğer adamın çok az ömrü kalmış. Ve eşi üzülmesin diye bu yolu seçmiş. Nedense aklıma bu hikaye geliyor sizi takip ederken. Çok ama çok üzülüyorum ve hep aklımdasınız. Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah kötü bir kabustur ve uyanırsınız..

Dualarım sizinle. .
bana hiç öyle gelmiyor. filmlerde olur.
saçmalık gelir öyle şeyler.
karaktersiz sadece bu

Allah yardımcın olsun sendeki çaresizliği tahmin edebiliyorum ben de polis eşiyim. Senin soğukkanlı durmana gerçekten hayranım . Başka bi kadın olmasına açıkçası katılmıyorum eşinin başka problemleri vardır kaldı ki polisler fazlaca ruhsal çöküntü yaşayan meslek grubundalar. Sabrın sonu selamet inan dua ediyorum işyerinde işi bırakıp seni takip ediyorum. Bence eşin gerçekten özgür kalmak istiyo olabilir ama bu geçici durum . Kalben seni o kadar iyi yaşadım ki duygularım tarifsiz :KK43: Ayrıca yazdıklarında en ufak tutarsızlık sezmedim sen olayı kapsamlı bi şekilde inceliyorsun fevri karar vermemek adına burdaki arkadaşların bir kısmı tutarsız demiş ama mesleğin icabı her ihtimali göz önüne alıyorsun

Back
X