- 15 Haziran 2016
- 266
- 251
- 103
kendimi senin yerine koydum ağlayarak okudum inan ki. Hayatinin hiç beklemediğin bi anda alt üst olması çok çok zor. Rabbim yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin mutlaka vardır bi hikmet bundada.Lütfen rica ediyorum başkası demeyin. Yok çünkü daha doğrusu fiili olarak yok çünkü eşimin telefonu hep ortada hatta bende. Instagram face ortak di. Ve dediğim gibi benden önce kendisine saygısı olan bi adamdı. Yapmaz. Bugün konuştuğumuzda da netleşti her şey keşke bu kadar düzgün olmasaydı. Bitmisim onun için. Her ne kadar beni yavrumuz u yarı yolda da bıraksa vardır bi hikmet diyorum .. Elhamdülillah bu da Rabbimden geldi. Böyle olması gerekiyormuş. Şanslıyım ailem yanımda onlarla yasicam kız kardeşim bekar o var. Annem torununa bakicak inşallah .. yani ser gibi gözükse de hayır vardır belki de benim görmediğim .. babasız büyüyen bir sürü çocuk var. Ciğerim yanıyor ama napayim .. benim yakışıklı güzel oğlum annesinin aslanı olucak yanında onu o kadar güzel yetistircem ki inşallah hep faydalı bir İNSAN olsun. Sevsin sevilsin..
Ben evladım için ayakta durmak, sakin olmak ve düzgün bir kadın olmalıyım. Benim meslegimde çok çirkinlik var maalesef çoğu insan bizi sevmez. Konu siyasete kaymasın ama maalesef bu böyle. Ben hep doğru olmaya çalıştım . Çok zor olucak pis adamların içinde temiz kalabilmek ama yapicam Allah in izniyle..
Bu arada ben 9 eylül sınıf öğrt. Bırakmıştım. Dua edin af çıksın da ona devam edeyim. 2. Ogretimdi. Mükemmel olur benim için evladım içinde .. çok uzun yazdım .. uzdum sizi de ama içimi buraya dokuyorum sadece e. Affola