Eşimle konuşmamız

Görünüşte kaybeden sen gibisin ama asıl o kaybetti bu kul hakkının altından nasıl kalkacak . Her zamanki sakinliğin ve asilliğinle "keşke şehit olsaydın senin adına üzülüyorum " de .. büyük bir vebal altına girdiğini anlar belki.. olgunluğuna hayran oldum evet önceki sayfalarda yazdığın gibi hakkında hayırlı olan belki bu sabredecek ve karşılığını her iki dünyada da alacaksın . Bizler bilemeyiz neyin hakkımızda hayırlı olduğunu..Benim de dualarımdasın yürekten sarılıyorum annen gibi ..

Bugün biraz çalışacaktım. Konunuz açılmış :(
3 gündür bi tuhaf içim.
Sanki fırtına kopacak gibi ansızın. paranoya oldum.
yastayım resmen.

Hayat sizi çok daha güzel şeylerle karşılaştırsın inşallah. Dualarım sizinle olacak. Rabbim yardımcınız olsun.
Bu kadar efendi, bu kadar iradeli ve sağlam durduğunuz içinde hayran kaldım size.

dünden beri takip ediyorum. hep dua ediyorum sizin için. bu adamdan bişey olmaz daha size. aklını esince sıkıldım olmuyor diyen adamdan size daha hiiiç bir şey olmaz. sevgi bitti tamam da o çocuğa nolacak..neden onun düzenini bozuyorsun.. canım benim sen hep dik dur. eli ekmek tutan kadınsın. onun sadece sevgisine ihtiyacın vardı onu da senden esirgiyorsa kendi derdine yansın. elbet üzüleceksin.. yuva yıkmak kolay değil ama zamanla kendine geleceksin. o hayatına üzülsün. bu işler oyun değil. olmadı tamam bitti demekle olmaz.. ama gelişmemiş insanlar işte..
kayınvaliden de farklı tepki vermeliydi bence.. üzüldüm ağladım olmaz bu işler. bi kualğını çekmek lazımdı.
sen hep dik duracaksın. oğlunla zor ama güzel bir hayatın olacak.. emin ol!

kayınvalide de napsın, aslında almicaksın eve. yatsın sokakta.. aklı başına gelsin.. valla ergen gibi adam.
şimdi kalacak ama anne babasının evinde.

Oğullarına bu durumda yine kucak açacak ailesi, şu an yaptığı gibi.

zalim hayat.

kayınvalide de napsın, aslında almicaksın eve. yatsın sokakta.. aklı başına gelsin.. valla ergen gibi adam.
şimdi kalacak ama anne babasının evinde.

Oğullarına bu durumda yine kucak açacak ailesi, şu an yaptığı gibi.

zalim hayat.

ne bilim en azından oğluna tepki verebilir. neden burda kalıyorsun der.. bunları düşünen adamın kalacak yeri de vardır der. bu kapı sen evini düzenini boz diye açılmadı sana demeli. evliliğimi bitiriyorum anne canım sıkıldı aç kapını olmamalı bence..

Yorumlarda var mı bilmiyorum ama, evlilik terapistine gitmeyi teklif ettiniz mi?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Böyle bi durum depresyon olabikiyor mu dalga geçmiyorum yanlış anlamayın ciddi soruyorum erkeklerde böyle depresyon olabiliyor mu öğrenmek için soruyorum ....
Adamin maddi sıķintisi vardir depresyona girer. Ailesinde sorun vardir depresyona girer. Bazi kisiler etrafina yansitmaz herseyi. Icinde yasarlar bunalima girerler. Hayatta hersey oluyor.

Bildiğim tek bişey var... Sen izmire gittikten sonra yargılamaya başlayacak kendini. Ve çok pişman olacak. İnan bana.... Belki o davayı bile açamayacak.. Ben çoook gördüm bu filmleri. Senin şu sessizce herşeyi kabul edişlerin, aklına sonradan geldikçe onun en büyük yarası olacak

ne bilim en azından oğluna tepki verebilir. neden burda kalıyorsun der.. bunları düşünen adamın kalacak yeri de vardır der. bu kapı sen evini düzenini boz diye açılmadı sana demeli. evliliğimi bitiriyorum anne canım sıkıldı aç kapını olmamalı bence..

bence o öyle kolay değil meslek olarak annesi de korkuyordur kendisine bi zarar verir diye napsın belki bi hastalığı vardır depresyona girmiş olabilir en iyi ilaç zaman heralde şuan görülen

Suçluluk psikolojisi sana böyle yaptığından dolayı üzülüyor eger alttan almaya devam edersen belki yaptığının hata oldugunu anlar hiç birşey olmamış gibi devam edersiniz hayatınıza inş ve yaptıgı aptallık onun vicdan azabı çekir inş

bence o öyle kolay değil meslek olarak annesi de korkuyordur kendisine bi zarar verir diye napsın belki bi hastalığı vardır depresyona girmiş olabilir en iyi ilaç zaman heralde şuan görülen

evet zamanla belli olacak gibi. ama geçen giden de ömürlerinden gidecek ve yavruyu da eylülü de yıpratacak. beyfendi kendine gelsin diye. :KK57:sıkıntıları varsa da kendi kendine çözmeye çalışıyor herhalde. bence kendini geliştirememiş bir erkek işte. ama karşısında son derece olgun ve düşünceli bir eş. çok şey kaybedecek bu adam.

Günaydın herkese. . oğlumu bıraktım babanesine. Eşim salonda uyuyordu. Bizde eşimin kardeşinin odasına geçtik orda emzirdim kuzumu.. kv dem bugün gitcek misin kızım. Sorun olmazsa pazar a kadar yani gidene kadar burda kal. Oğlum orda evinizde kalsın tek kalma dedi. Bisey demedim. Halasini çok sever oğlum o daha uyuyordu. Lise son sınıf bugün okula gitmicek mis. Biraz olsun sevindim çünkü beni hiç aramaz o varken.

Evden çıkarken oğlum farketti. Mizirdayan başladı. Sonra AA baba nerde annem bak bakalım dedim oyuncakları salondaydi. Halası tuttu elinden salona girdiler eşim hemen kalktı oğlumu görünce. Bana bakmak için kafasını cevirirken hemen kaçtım. Çıktım .. öyle işte ..

İş yerindeyim en zor süreç başlıyor.. herkese hesap vermek dua edin aglamayayim.. ağlamak istemiyorum..
konutu takipteyim eylülüm
şimdilik kimseye bişey söyleme bence
yapabiliyorsan.. kv falan da kabul etmiş sanırım durumu
hiç konuştu mu oğlu ile

evet zamanla belli olacak gibi. ama geçen giden de ömürlerinden gidecek ve yavruyu da eylülü de yıpratacak. beyfendi kendine gelsin diye. :KK57:sıkıntıları varsa da kendi kendine çözmeye çalışıyor herhalde. bence kendini geliştirememiş bir erkek işte. ama karşısında son derece olgun ve düşünceli bir eş. çok şey kaybedecek bu adam.

kesinlikle öyle adam düşüncesiz ama annesine yüklenmek doğru değil evlat bu yıpranmıştır kadın belki de bu düşünce bile hasta edecektir o kadını herkesi mahvetti bence bencilliği yüzünden kimsenin ahı yerde kalmaz çekecek bunların cezasını...

Günaydın herkese. . oğlumu bıraktım babanesine. Eşim salonda uyuyordu. Bizde eşimin kardeşinin odasına geçtik orda emzirdim kuzumu.. kv dem bugün gitcek misin kızım. Sorun olmazsa pazar a kadar yani gidene kadar burda kal. Oğlum orda evinizde kalsın tek kalma dedi. Bisey demedim. Halasini çok sever oğlum o daha uyuyordu. Lise son sınıf bugün okula gitmicek mis. Biraz olsun sevindim çünkü beni hiç aramaz o varken.

Evden çıkarken oğlum farketti. Mizirdayan başladı. Sonra AA baba nerde annem bak bakalım dedim oyuncakları salondaydi. Halası tuttu elinden salona girdiler eşim hemen kalktı oğlumu görünce. Bana bakmak için kafasını cevirirken hemen kaçtım. Çıktım .. öyle işte ..

İş yerindeyim en zor süreç başlıyor.. herkese hesap vermek dua edin aglamayayim.. ağlamak istemiyorum..
Adamdaki rahatlığa bak anasının evinde keyif yapıyor bide bi yuvayı dağıt hiç bişe olmamış gibi ohh miss valla Allah akıl fikir versin.

Zamanla atlatıcaksın içindeki o sevgi bitecek emin ol.Ruhsuzluk neymiş görecek

Kimseye hesap verme bence bu evliliğin katili eşiniz bırak gerekli açıklamayı insanlara o yapsın.

Valla ne dicek onu da çok merak ediyorum eğer şahit olursan bizede yazar mısın derdi neymiş bitmişte sebeb neymiş ??

uff ne uzanmış konu yaw. konu sahibi yok artık sanki. takip imkânsız olmuş.
Sabah yazdı, işteyim diye.

Ya konu sahibinin bi arkadası "yakışıklı çocuk, ayrıldıktan sonra rahat bırakmazlar " mı ne yazmış ya, benim bile içim sızladı valla, ne vicdansızmıs . Allah onu da bildiği gibi yapsın

Kızlar hayırlı aksamlar herkese. Eşim 3 buçuk gibi geldi oturduk konuştuk .. dinledim sakince. Sana saygım var oğlumun annesisin hakkını ödeyemem dedi. Ama sevgim bitti hiç bişey hissetmiyorum dedi..
Tamam dedim. Zorlayacak bişey yok dedim . Yüzüğünü cikarmis. Onu görünce içim çok kötü oldu ama sanki bı güç verdi Rabbim içime hiç aglamadim karşısinda ki 2 gündür ağlayan ben...

Oğluma nafaka vericem dedi. Herşeyi ikiye bölelim falan. Ben ilerde yuva kurarsân ya sorun olursa bu nafaka dediğimde ben asla yuva kurmucam artık o benim herseyim evladım beni ilgilendirir dedi..

Evde kal Herşey netlesene kadar dedi. Hayır İzmir e gidicem dedim. Ailemin yanına. Hatta yarın gidicem inşallah önce bağlı olduğum kişiyle görüşmem gerek . Daha sonra da müdürümle durumu açıklamak zorundayım . Mazeret izni alicam muhtemelen..

Bi saat falan oturup konuştuk. Çıkacaktı. Duşa girsem gitmeden dedim tamam dedi.. girdim çıktım hemen tamamdır dedim.. kapıya yöneldi oğlum arkasından illa o da çıkacak saçım basım ıslak mecbur çok aglayinca hadi bidaha parka .. o babasının arabasına bindi oğlum da el salladı gitti dönerken bize baktı falan..

Akşam tekrar aradı yemeğinizi yediniz mı diye. Konuşurken ben bişey yiyemiyorum dediğimde yapma böyle lütfen benim için değerlisin iyi olmak zorundasın ye demişti. Onun için aramış.
Yarın iş var oğlumu birakicam oraya. Kv mi aramıştım öğlen acmamisti geri de dönmemiş ti. Az önce mecbur aradım eşimi. Açtı annem açmadı yarın ise gidicem oraya birakicam oğlumu bı sorun yok dimi dedim. Hayır görmemistir dedi. Arkadan kv min telefonu istedi. Aldı ağlıyor kadın özür dilerim yavrum görmedim telefon nerde bilmiyorum bile dedi ağlama anne deyip bende ağladım dayanamadım. Getir yavrumu kızım dedi. Sessizlik oldu eşim aldı. Alo dedi. Allah a emanet olun dedim kapattim. Şimdi de tosunumu uyutuyorum
Üzgünüm ama ayrılırken merhametliymiş gibi davranan taraf aşık olmayan taraftır. Tabi aşık olan çirkefleşir anlamında demiyorum.
Başka kadın demeyin diyorsunuz, o zaman sizi, ailesini gözden çıkaracak kadar bir değişiklik olmuş eşinizin hayatında siz bilmiyorsunuz sadece..
Allah sabır versin,zor bi durum

Sabah yazdı, işteyim diye.

Ya konu sahibinin bi arkadası "yakışıklı çocuk, ayrıldıktan sonra rahat bırakmazlar " mı ne yazmış ya, benim bile içim sızladı valla, ne vicdansızmıs . Allah onu da bildiği gibi yapsın

Iyi yine onun annesi demis, bana zamaninda annem demisti. O bulur fistik gibi kizi, sende bosandiginla kalirsin, sanki alacagin adam bundan daha mi iyi olacak diye. Ne diyecegimi bilememistim sokdan.

Back
X